Supernatural: 20 foto's die de manier waarop we de show zien veranderen

Inhoudsopgave:

Supernatural: 20 foto's die de manier waarop we de show zien veranderen
Supernatural: 20 foto's die de manier waarop we de show zien veranderen
Anonim

The CW's Supernatural bereidt zich voor op zijn laatste seizoen, wat inhoudt dat je afscheid moet nemen van alles, van de klassieke gag-reels tot de foto's achter de schermen van Sam en Dean Winchester, Castiel en de rest van de bende die absoluut ruïneren de show voor kijkers. Of deze scènes nu het buitenaardse wonder volledig vernietigen, belachelijke spoilers weggeven of fans gewoon in de tegenovergestelde richting van de show brengen, ze zijn alles voor fans die spoilers en mogelijke betekenissen achter elke aflevering willen bespreken.

Terwijl Jensen Ackles, Jared Padalecki en Misha Collins hun laatste foto's achter de schermen vrijgeven voor iedereen, van loyale SPNFamily-leden tot nieuwkomers in de show, is het een bitterzoete tijd om over deze foto's te kijken als het besef dat het is de laatste keer dat het echt thuiskomt.

20 Scoobynatural

Afbeelding
Afbeelding

Ontdekken dat Sam en Dean samenwerkten met de Mystery-bende van Scooby Doo was één ding, maar kijken hoe Ackles en Padalecki hun personages een stem gaven in plaats van op het scherm te verschijnen, maakte het veel echter. We zagen ze niet alleen in een heel nieuw licht, maar we zagen ook hoe gek ze werden met het optreden.

19 Directeur Dean zoekt locaties uit

Afbeelding
Afbeelding

Beseffen dat Jensen Ackles opnieuw gaat regisseren, is voor veel fans spannend. Eerder regisseerde Ackles zijn eerste aflevering van de show, "Weekend at Bobby's", in 2010 en heeft sindsdien verschillende andere geregisseerd. Op deze IG-foto zegt hij: "Gisteren begonnen aan mijn voorbereiding als regisseur. Seizoen XV is begonnen. Hier is mijn 'intensief scoutende locaties'-selfie."

18 Alles over de taart

Afbeelding
Afbeelding

Elke loyale fan van Supernatural weet hoeveel Dean Winchester van zijn taart als toetje houdt, dus toen hij deze foto van taart als pizza op IG deelde, veranderde dat alles. Jensen Ackles schreef: "Als je menu er zo uitziet… gebeuren er 2 dingen. 1) opwinding! 2) dit nummer blijft de komende 6 uur in je hoofd hangen."

17 Kijk naar ons Bekijk ze

Afbeelding
Afbeelding

De magie van Supernatural, evenals elk programma, houdt in dat wij naar hen kijken, niet dat zij naar ons kijken. Hier vertellen Jensen Ackles en Jared Padalecki ons een klein geheimpje, waarmee ze de vierde muur achter de schermen doorbreken! Dit is Deadpool niet, jongens. Houd de magie levend! Nou… toegegeven, het is een leuke foto, net als de meeste foto's van de twee samen.

16 Dean barst uit

Afbeelding
Afbeelding

Nieuwkomers weten misschien niet dat Dean Winchester bijna altijd bekend staat om zijn gravitas. Natuurlijk, hij houdt van grappen maken en maakt veel grove grappen, maar hij laat niet vaak lachen zoals op deze foto. Er zit meer Jensen Ackles in deze dan Dean Winchester!

15 Gabriël keert terug

Afbeelding
Afbeelding

Elke keer dat Richard Speight, Jr. terugkeert in de show, weten fans dat ze iets te wachten staan. Tussen het uitbeelden van de hilarische bedriegergod, Loki, en de aartsengel Gabriël, is er zeker onheil in een aflevering als het de favoriete acteur van de fan bevat. Zelfs als fans verrast zijn dat hij opduikt, zijn er altijd meer verrassingen in petto

14 Jared breekt de regels

Afbeelding
Afbeelding

Van beide Winchesters is bekend dat ze veel regels overtreden als het gaat om het bestrijden van monsters en het redden van de wereld, maar Sammy is de meer gezagsgetrouwe burger… meestal. Daarom is het ironisch om te zien dat hij dit bord zo flagrant negeert in een IG-bericht gedeeld door Jensen Ackles, die schreef: "Gefeliciteerd, partner. Hier is bijna 4 decennia van het overtreden van de regels. Ik hou van je vriend."

13 Gabriel en God zijn Beard Bros

Afbeelding
Afbeelding

Fans die de afgelopen 14 seizoenen de weg tot dusver hebben genomen, weten hoeveel conflicten er zijn geweest tussen de engelen, demonen en hemel en hel zelf. Daarom is het zo charmant om een foto van Gabriël en God te zien die niet alleen goed met elkaar overweg kan, maar ook een grap deelt. Misha Collins, die dit op IG deelde, ondertitelde het: "@dicksp8jr en @robenedict raken zo geïrriteerd als mensen ze verwarren."

12 Doe het voor de lol

Afbeelding
Afbeelding

Het is al schokkend genoeg om Dean Winchester te zien barsten op de set nadat hij hem een uur per week heeft zien smeulen, maar om beide broers te zien bezwijken voor het lachen, verpest alles op de beste manier. Fans juichen Sammy en Dean toe om altijd een moment van rust te hebben en momenten als deze verspreiden hoop dat het mogelijk is.

11 Winchesters gaan nooit dood

Afbeelding
Afbeelding

Het is waar: hoe vaak hebben we Sam en Dean niet in het stof zien bijten om keer op keer terug te keren, waardoor elk ander personage dat weg is en terugkomt in elke andere fandom te schande wordt? Toen Jared Padalecki het nieuws deelde dat het 15e seizoen het laatste zou zijn, was het misschien een betraande prelude, maar het was ook een herinnering dat de show voor altijd onder zijn fans zal blijven bestaan.

10 Wanneer de extra's niet extra zijn

Afbeelding
Afbeelding

De maandag van iedereen ziet er anders uit, en Jared Padalecki vertelde hoe een van hem eruitzag tijdens het filmen. Op IG plaatste hij een foto van zichzelf tussen een stel dummies in plaats van echte menselijke lichamen. De resulterende effecten zijn heel anders dan wat fans zien in het eindproduct van de show.

9 Helden, onderbroken

Afbeelding
Afbeelding

In de wereld van Supernatural zijn Sam en Dean meestal de helden. Om echte, levende, echte helden op het toneel te zien verschijnen om te voorkomen dat de acteurs nephelden zijn, is bijna Bovennatuurlijkeceptie. Jared Padalecki plaatste het het beste op IG en zei: "dat moment waarop je het filmen moet annuleren omdat een brandweerwagen, LETTERLIJK, opdook en in het midden van het frame parkeerde … in alle eerlijkheid, ze zijn hoogstwaarschijnlijk mensen aan het redden (en het jagen op dingen overlaten aan de VS!)."

8 Beloften, beloften

Afbeelding
Afbeelding

Elke keer dat we de Winchesters achter de schermen zien met monsters die lang niet zo monsterlijk zijn als in de show, is dat zowel verontrustend als hilarisch. In deze Instagram-post ter ere van het einde van vorig seizoen, bedankte Jensen zijn crew en castmates, eindigend met een belofte om volgend seizoen groot te worden.

7 Uber met baby

Afbeelding
Afbeelding

Dean Winchester zou nooit passagiers in zijn baby vervoeren, tenzij het behoorlijk belangrijk was, en in dit geval lijkt het maken van de show zelf een redelijk goede reden om wat lifters aan boord te hebben. Toch lijkt Sam behoorlijk verrast dat Dean Uber wil spelen. 'Ze staan vlak achter me, nietwaar?' Jensen Ackles vroeg op IG. Ja, Dean, net als wij allemaal.

6 Ga zo door, eigenzinnige zonen

Afbeelding
Afbeelding

Het is één ding om Kansas te horen zingen, "Carry On, My Wayward Son" in de show, maar om de band daadwerkelijk te zien poseren met de Winchesters en hun favoriete engel, Castiel, breekt allerlei muren en wij ben er voor. Jared Padalecki deelde zijn bucketlist-item met fans op IG en zei: "HOLY. MOLY. Ik kan niet geloven dat KANSAS speelde in het Supernatural Hall H-panel!!!!"

5 Bovennatuurlijke trots

Afbeelding
Afbeelding

Met wat veel fans beschouwen als een lokkertje in de show met betrekking tot de relatie van Dean en Castiel, is het hartverwarmend om te zien hoe Jared Padalecki zijn steun deelt tijdens Pride Month. Op IG postte hij dat hij dit shirt droeg en zei: "Ter ere van de LGBT PRIDE-maand die vandaag begint en de campagne represent.com/jared, lanceren we het regenboog IAE-t-shirt voor 1 dag opnieuw!! (klik op de link in mijn bio) We zijn al begonnen met het helpen van mensen in nood met jullie geweldige steun voor de herlancering tot nu toe!!"

4 Sam zweet over de finale

Afbeelding
Afbeelding

Grijs haar, over bovennatuurlijk? Hoewel bekend is dat Sam stress heeft, lijkt dit ernstig. Padalecki deelde deze foto op IG samen met het bijschrift: "Ik ben ZOOOO benieuwd naar de gedachten van jullie over de finale dat ik een GRIJS HAAR heb verloren!!!! Ugh…. LEMME WETEN WAT JULLIE DENKEN!" Om eerlijk te zijn, deelde hij ook een link naar zijn Represent-winkel, die mogelijk meer met de stress te maken had.

3 Kappertjes gooien

Afbeelding
Afbeelding

Deze Instagram-post die door Jared Padalecki wordt gedeeld, is niet alleen hilarisch, het verpest Supernatural door de broers te laten vechten op een nogal on-Winchester-achtige manier. Ze zien er meer uit alsof ze strijden in Schotse spellen in plaats van monsters te vernietigen. Fans zouden natuurlijk geen problemen hebben met dat scenario, en het zou niet de eerste keer zijn dat LARPing in de show zou verschijnen. Volgens Padalecki was het een "bovennatuurlijke slagoefening".

2 Baby delen met de baby's

Afbeelding
Afbeelding

Het idee dat Dean Winchester kinderen toestaat in zijn kostbare Impala is belachelijk. Ze kunnen Baby up bevlekken. Zijn alter ego, Jensen Ackles, is een familieman met andere ideeën, en hij deelde een bericht van zijn familie in de auto voor Valentijnsdag op IG. "Verlicht het in de Impala voor een gelukkige Valentijnsdag! Van ons gezin naar het jouwe. Veiligheidsgordels kinderen!" hij plaatste.

1 De laatste upfronts, ooit

Afbeelding
Afbeelding

Herinneren dat dit het laatste seizoen is, is een ontnuchterende gedachte voor elke fan, en toen Jensen Ackles ooit over de laatste Upfronts postte, moest iedereen huilen. "De laatste Upfronts voor supernatural eindigden met zware emoties. Bedankt CW en WB… en alle reclamemensen die deze reis zoveel jaren hebben ondersteund. Het is echt een eer. En gefeliciteerd met al het geweldige talent dat we hebben mogen rondhangen met vandaag. Ga het allemaal vermoorden, "vertelde hij.

Aanbevolen: