15 foto's die de manier waarop we de cast van Grey's Anatomy zien veranderen

Inhoudsopgave:

15 foto's die de manier waarop we de cast van Grey's Anatomy zien veranderen
15 foto's die de manier waarop we de cast van Grey's Anatomy zien veranderen
Anonim

Toen Grey's Anatomy in 2005 debuteerde, had niemand kunnen vermoeden dat de show zo lang een steunpilaar voor de televisie zou blijven. Op dit moment, midden in het uitzenden van het 16th seizoen, heeft het gedurende de lange duur van de show op zijn zachtst gezegd veel grote veranderingen ondergaan.

Hoewel er veel redenen zijn voor het succes van Grey's Anatomy, inclusief het schrijven, lijdt het geen twijfel dat de cast van de show een cruciale rol heeft gespeeld. Als zodanig zijn er goede redenen voor alle betrokkenen om te willen dat de wereld hen in hetzelfde licht ziet als altijd. Soms zie je echter een foto en het verandert de manier waarop je een acteur waarneemt, zowel ten kwade als ten goede. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met 15 foto's te gaan die de manier waarop we de cast van Grey's Anatomy zien veranderen

15 Eric Dane McSteamy Niet meer

Eric Dane-fotoshoot
Eric Dane-fotoshoot

Op het hoogtepunt van Eric Dane's tijd in Grey's Anatomy, werd hij door de meeste fans van de show als zo knap beschouwd dat hij bekend werd als McSteamy. Als het echter op deze foto van de acteur aankomt, ziet hij er prima uit, maar hij komt ook over als een veel meer gemiddelde man, wat een enorme verandering voor de man is.

14 Chandra Wilsons familieproblemen

Chandra Wilson en dochter
Chandra Wilson en dochter

Vanwege Chandra Wilson's lange ambtstermijn als een van Grey's Anatomy's meest geliefde sterren, beschouwen we haar als iemand die anderen slecht medisch nieuws moet brengen. Toen People Magazine dit beeld van Wilson en haar dochter in 2017 publiceerde, veranderde dat echter allemaal. In het begeleidende interview sprak Chandra immers uitgebreid over de strijd van haar dochter tegen het ongeneeslijke brakensyndroom en hoe het hun hele gezin beïnvloedde.

13 Patrick Dempsey's vorige look

Patrick Dempsey kan me geen liefde kopen
Patrick Dempsey kan me geen liefde kopen

Voor iedereen die de film Can't Buy Me Love heeft gezien, deze afbeelding van Patrick Dempsey uit die film komt misschien bekend voor, maar dat neemt niet weg dat het behoorlijk schokkend is. Fans van Grey's Anatomy zijn er tenslotte zo aan gewend dat Dempsey er buitengewoon knap uitziet, maar in deze opname ziet hij er allesbehalve uit.

12 Ellen Pompeo's middelbare schoolfoto

Ellen Pompeo Toen en Nu Middelbare schoolfoto
Ellen Pompeo Toen en Nu Middelbare schoolfoto

Gebaseerd op de leeftijd van Ellen Pompeo, lijdt het geen twijfel dat groot haar enorm populair was toen ze naar de middelbare school ging. Desondanks is de middelbare schoolfoto van haar aan de linkerkant van deze afbeelding opmerkelijk, deels omdat haar kapsel ons verraste. Alsof dat niet genoeg reden was om deze afbeelding hier op te nemen, en dat was het ook, het is bijna onmogelijk om de acteur die we vandaag kennen te herkennen in deze oudere afbeelding van haar.

11 Een heel andere Kevin McKidd

Kevin McKidd Oude rol
Kevin McKidd Oude rol

Sinds Kevin McKidd voor het eerst beroemd werd met de release van Trainspotting uit 1996, heeft hij bewezen een getalenteerde acteur te zijn die heel gemakkelijk serieus te nemen is. Als we echter deze beelden van hem uit het tv-programma The Magical Legend of the Leprechauns uit 1999 zien, ziet hij er zo dom uit dat het moeilijk te geloven is dat hij dezelfde acteur is.

10 Sandra Oh's Intrusion

Sandra Oh paparazzi
Sandra Oh paparazzi

Als je het ons vraagt, is Sandra Oh de meest getalenteerde acteur die speelde in Grey's Anatomy en ze behoort tot de beste van haar generatie als geheel. Gelukkig heeft dat ertoe geleid dat ze tijdens haar carrière verschillende belangrijke rollen heeft gekregen. Hoewel dat om voor de hand liggende redenen geweldig is, doet deze opname van Oh duidelijk verdrietig om in het vizier van de camera van een paparazzi te staan, ons nadenken over de uitdagingen van haar leven.

9 Het voormalige kapsel van Jesse Williams

Jesse Williams Toen en Nu
Jesse Williams Toen en Nu

Als je het ons vraagt, is Jesse Williams altijd een van die mensen geweest die er zo goed uit zien dat ze zeker zullen opvallen in vrijwel elke menigte. Dat gezegd hebbende, net als de rest van zijn fans, zijn we er zo aan gewend om hem te zien met zo kort haar dat je het niet kunt pakken dat het schokkend is om hem op een andere manier te zien.

8 TR Ridder probeert te hard

Goth TR Ridder
Goth TR Ridder

Ten eerste kunnen we volledig begrijpen waarom T. R. Knight voelde zich misschien ingesloten door zijn goede imago dat uit zijn tijd kwam met de hoofdrol in Grey's Anatomy. Als hij echter ook maar een seconde dacht dat het een goed idee was om de look aan te trekken die hij heeft op deze afbeelding, die hij droeg voor de sitcom It's Only a Play, had hij het mis.

7 Patrick Dempsey autocoureur

Patrick Dempsey autocoureur
Patrick Dempsey autocoureur

Een van die beroemde acteurs die de wereld aan een touwtje lijkt te hebben, we dachten altijd dat Patrick Dempsey het grootste deel van zijn tijd op boten rondhangt en het goede leven leidt. Zoals deze foto van hem en verschillende andere soortgelijke bewijzen echter, is de man een beetje een adrenalinejunkie aangezien hij regelmatig in raceauto's rijdt.

6 Stel Hijinx in

Grey's Anatomy Achter de schermen
Grey's Anatomy Achter de schermen

Gezien het feit dat Grey's Anatomy zo'n overdreven dramatische show is, is het gemakkelijk voor te stellen dat eraan werken een gespannen ervaring is. Natuurlijk werd die perceptie ondersteund door veel roddelbladen over spanningen tussen de cast. Dan zie je een afbeelding als deze van Sandra Oh en Ellen Pompeo die schijnbaar een bal hebben en plotseling lijken de show en de cast anders.

5 Punk Chyler Leigh

Chyler Leigh die show uit de jaren 80
Chyler Leigh die show uit de jaren 80

Voor degenen onder jullie die het zich niet herinneren of nog nooit hebben gehoord van That '80s Show, in deze promotieafbeelding voor die serie zien we Chyler Leigh haar personage uit de kortstondige sitcom portretteren. Duidelijk gecast als een jonge vrouw die zichzelf als een punk beschouwt, kan Leigh's personage uit die show niet meer anders zijn dan degene die ze speelde voor Grey's Anatomy.

4 Ellen Pompeo gekleed naar beneden

Ellen Pompeo Paparazzi
Ellen Pompeo Paparazzi

Allereerst willen we duidelijk maken dat we denken dat er niets mis is met de manier waarop Ellen Pompeo eruitziet op deze paparazzi-foto. Toen de foto met haar dochter werd gemaakt, besloot ze zich te kleden, geen make-up te dragen en een bril op te zetten. Dat is allemaal geweldig, maar als we zouden proberen te doen alsof dit beeld niet verwonderlijk is, zouden we liegen omdat ze er meestal uitziet als een godin, terwijl ze hier net als de rest van ons is.

3 Isaiah Washington verdedigt zichzelf

Isaiah Washington Larry King Live
Isaiah Washington Larry King Live

Voordat Isaiah Washington naar verluidt homofobe dingen tegen T. R. Knight naar de beurs ging, leek hij een van de charmantste acteurs die er zijn. Een controverse die ertoe leidde dat Washington werd ontslagen uit Gray's Anatomy, het feit dat dit beeld van hem die zichzelf probeert te verdedigen op Larry King Live bestaat, verandert de manier waarop we de acteur zien.

2 Camilla Luddington's make-over

Camilla Luddington-make-over
Camilla Luddington-make-over

Als je op ons lijkt, weet je maar al te goed hoe frustrerend het is om je haar anders te laten knippen en stylen, zodat niemand zelfs maar merkt dat je een verandering hebt aangebracht. Aan de andere kant van het spectrum, toen Camilla Luddington dit beeld van zichzelf plaatste met radicaal ander haar en make-up, schokte het haar fans.

1 Katherine Heigl verliest het

Katherine Heigl Paparazzi wordt gek
Katherine Heigl Paparazzi wordt gek

Laten we eerlijk zijn, niemand van ons ziet er geweldig uit als we huilen of midden in een ruzie zitten met onze dierbaren. Hier te zien op een foto die werd genomen terwijl ze met haar moeder aan het lunchen was, begon Katherine Heigl te jammeren of ruzie te maken tijdens het eten. Hoewel we kunnen begrijpen dat Heigl dit gezicht maar even trok, is er een reden waarom de meesten van ons deze uitbarstingen proberen te krijgen als er geen vreemden in de buurt zijn.

Aanbevolen: