20 foto's die de manier waarop we de tienermoeders zien veranderen

Inhoudsopgave:

20 foto's die de manier waarop we de tienermoeders zien veranderen
20 foto's die de manier waarop we de tienermoeders zien veranderen
Anonim

Perceptie is alles, vooral in de wereld van reality-tv. Het filmen van een realityshow bestaat in feite uit twee waarheden: wat er werkelijk is gebeurd, en wat vervolgens wordt gehakt, gemonteerd en daadwerkelijk op televisie wordt getoond. Soms kruisen de twee waarheden elkaar wanneer een scène wordt uitgezonden. Andere keren krijgen we het een zonder het ander. Dat is de reden waarom realitysterren zowel tijdens de show als zelfs op sociale media hun best doen om er zo goed mogelijk uit te zien. Vaker wel dan niet, blijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan.

Dit kan vooral het geval zijn met de cast van Teen Mom, omdat kan worden beweerd dat de cast van geen enkele moderne realityshow meer belasterd en gehaat is dan die van de Teen Mom-cast. Wanneer ze echter op een bepaalde manier worden getoond, zijn er foto's die ons kunnen dwingen om leden van de cast in een totaal ander, schokkend nieuw licht te zien. Wat niet altijd een goede zaak is, zoals veel van deze foto's zullen laten zien.

20 Maci ondersteunt GEEN HAAT

Op het eerste gezicht is het misschien gemakkelijk om de cast van Teen Mom aan te zien als egocentrische mensen, maar mensen zoals Maci geven er echt om om belangrijke doelen te steunen. Namelijk de rechten van de LGBT+ gemeenschap, vandaar dat ze niet zo lang geleden meedeed aan de NO H8 (No Hate) campagne.

19 Catelynn Screaming at the Paparazzi

Niet alle verrassende foto's van de Teen Mom-cast zijn flatterend. Deze foto van Catelynn die op straat wordt betrapt en er duidelijk niet blij mee is, is de eerste van vele uitstekende voorbeelden. In haar verdediging, geen celebs vinden het leuk om door de paps te worden betrapt, vooral wanneer de camera's zo ongemakkelijk dichtbij lijken als in deze opname.

18 Farrah is blij om de paps te zien

Soms krijgt Farrah Abraham een slechte reputatie, gezien de manier waarop fans over haar praten, gezien haar acties binnen en buiten de show. Maar misschien wel de meest gehate Teen Mom in de geschiedenis van de show is eigenlijk een van de meer benaderbare leden van de cast. Zoals je hier kunt zien, als iemand haar op straat aanhoudt voor een foto, zal ze het waarschijnlijk accepteren met een glimlach op haar gezicht.

17 Toen Farrah haar dochter platte buikthee gaf

En dan zijn er foto's zoals deze van Farrah Abraham die ons eraan herinneren waarom ze misschien wel de meest gehate tienermoeder in de geschiedenis van de show is. Een van de meest controversiële foto's die ze op haar Instagram plaatste, was er een waarop het lijkt alsof haar dochter zich overgeeft aan Flat Tummy Tea, een lichaamsreiniger met bijwerkingen die verschillende, hatelijke opmerkingen in woede opmerkten.

16 Briana's uitbarsting op de reünie

Wat het beroemde Peaches & Herb-nummer ook zegt, herenigd zijn voelt niet altijd zo goed. Deze aflevering van de Teen Mom-reünie is een goed voorbeeld van wanneer reünies misgaan. Hier probeerde Briana met Kailyn te vechten nadat ze een relatie had met Kailyns ex-man, Javi. Er werd een handgemeen geprobeerd en zelfs de bewakers waren niet veilig voor de melee.

15 Jenelle's Mugshot

Jenelle Evans heeft zoveel arrestaties en foto's gehad dat het op dit moment niet eens grappig is. Ze is gearresteerd voor praktisch alles wat je maar kunt bedenken, variërend van drugsbezit, cyberstalking, rijden zonder rijbewijs en zelfs het aanvallen van Courtland Rogers, die destijds haar echtgenoot was. Het is duidelijk dat het meisje een moeilijk leven heeft gehad.

14 Amber's Mugshot

Amber Portwood is geen onbekende in het zelf laten maken van haar mugshot. In dit geval, volgens US Magazine, werd Amber gearresteerd op twee misdrijftellingen van huiselijk geweld, een misdrijf van verwaarlozing van een afhankelijke en een misdrijf van huiselijk geweld na een handgemeen met haar ex-verloofde in december 2010.

13 Cheyenne is een geweldige moeder

Gezien alle controverses en het drama dat voortkomt uit de Teen Mom-cast, zowel op als naast de camera, is het leuk om naar foto's te kijken van moeders van de cast weg van het drama die hun hoofdtaak doen: een liefdevolle, zorgzame moeder. Aangezien Cheyenne zich zelden aan het drama overgeeft, is ze praktisch een modelburger in vergelijking met de meeste van de cast, voor het grootste deel.

12 Farrah kijkt niet op zijn plaats

Nou, dit is een nogal vreemd gezicht om te zien. Op het eerste gezicht is het een foto van Farrah Abraham met een zeer … interessante outfit afgebeeld met enkele … interessant uitziende vrienden op een feest (misschien een rave zo te zien). Maar toen Abraham deze foto op Instagram plaatste, classificeerde iedereen in de commentaarsectie het als "culturele toe-eigening" en voerde aan waarom ze er zo misplaatst uitzag in deze omgeving.

11 Toen Mackenzie haar peuter op hertenjacht nam

Op veel manieren kan het jagen op dieren een wrede sport zijn die niet voor bangeriken is en zeker niet voor kinderogen om van dichtbij te aanschouwen. Maar als we het Mackenzie vragen, zou ze het als een normaal familie-uitje beschouwen. Niet iedereen zou het daarmee eens zijn, omdat veel reacties op haar Instagram-bericht haar belasterden om haar kind aan dergelijke beelden bloot te stellen.

10 Toen Jenelle probeerde te vertrekken met haar zoon, Jace

Op het eerste gezicht is er niets mis met een tienermoeder die probeert een Teen Mom-reünieshow te verlaten met haar negenjarige zoon. Dat is totdat we ons herinneren dat Jenelle de voogdij over de jongen niet had gehad sinds hij een baby was en Jenelle geen toestemming had om hem deze nacht op te nemen. Onnodig te zeggen dat de producers Jenelle niet met de jongen het toneel zouden laten verlaten.

9 Scène van Jenelle's zoon Kaiser die om eten smeekt

In een van de meer controversiële scènes die op MTV's Teen Mom werd uitgezonden, werd Jenelle's zoon, Kaiser, op blote voeten en shirtloos in zijn eentje in de achtertuin gezien, terwijl hij zijn ouders smeekte om hem te eten te geven. Ondertussen hadden de ouders het te druk met kibbelen om het op te merken. Het publiek over de hele wereld maakte zich zorgen over de hele situatie.

8 Farrah feesten met Geordie Shore Stars, Marnie Simpson en Chloe Ferry

Sommige realitysterren zouden niet samen moeten zijn met het risico elkaar slecht te beïnvloeden. En gezien de reputatie van veel van de meisjes van zowel Teen Mom als Geordie Shore, lijkt het trio van Farrah Abraham, Chloe Ferry en Marnie Simpson een trio dat veel te hard feesten. Moeilijker dan wanneer ze gescheiden zijn.

7 Kailyn ziet er verdrietig uit

Het is voor velen van ons gemakkelijk om veel van de moeders onder de cast te beoordelen en commentaar te geven op hun opvoedingsvaardigheden vanachter een televisie of toetsenbord. Maar als we dit soort foto's zien van Kailyn, waar ze gewoon gehavend en gebroken is door het gewicht van het moederschap, is het moeilijk om niet een beetje sympathie te hebben.

6 Leah ziet er moe uit

Een tienermoeder zijn is niet gemakkelijk, of die tienermoeder nu in een show zit die door miljoenen kijkers op MTV wordt bekeken of niet. Vraag het maar aan Leah, aangezien ze er zichtbaar uitgeput uitziet en zelfs voor de camera, ze kon het niet helpen, maar ze kon het niet helpen, maar sluipen in een enorme geeuw in het midden van de zorg voor haar kind.

5 Leah is een hamsteraar

Hoe uitgeput Leah er op die laatste foto ook uitzag, we stellen ons voor dat ze er net zo moe uitziet als zij alleen met haar baby in de privacy van hun huis is. Zo te zien in haar garage wordt ze zo moe van de zorg voor haar kind dat ze gewoon te moe is om dingen op te ruimen en weg te gooien. Arme meid.

4 Jenelle Has Road Rage

Hoe stressvol het werk van ouder zijn ook kan zijn, dat werk wordt plotseling nog stressvoller als een tienermoeder haar kind in de rij moet houden tijdens het rijden en de weg in de gaten moet houden. Laten we zeggen dat multitasken allebei niet gemakkelijk was voor Jenelle, wiens woede op de weg de kijkers thuis bezorgd maakte.

3 Tiener vader Ryan Edwards heeft road Rage

Tienervaders zijn ook niet vrijgesteld van het enge geval van woede op de weg, aangezien Ryan Edwards zelf in zo'n situatie verkeerde en het op camera werd vastgelegd zodat de wereld het kan zien. Alleen was zijn zaak misschien erger geweest, omdat fans die thuis toekeken nog meer bezorgd om hem waren op sociale media dan Jenelle. Zo slecht was zijn rijstijl.

2 Farrah laat haar 10-jarige dochter make-up dragen

De meeste ouders laten hun kinderen niet eens met make-up spelen (laat staan dat ze het op de juiste manier en regelmatig gebruiken) totdat ze hun late tienerjaren bereiken, maar Farrah is er volkomen tevreden mee dat haar dochter make-up als persoonlijke schmink mag gebruiken. Misschien heeft ze haar jonge dochter zelfs al geleerd hoe ze het in het echt moet toepassen.

1 Toen Kailyn haar zoon, Isaac, in een kooi stopte

Voor alle niet-vleiende foto's op deze lijst die reacties van fans ontvingen, kan geen van hen zelfs maar worden vergeleken met de aanval van negatieve opmerkingen die Kailyn ontving nadat ze deze foto op Twitter had geplaatst waarop ze haar zoon liet plaatsen in een hondenhok. Om te zeggen dat fans Kailyn een paar gemene woorden noemden, zou een understatement zijn.

Aanbevolen: