16 foto's die de manier veranderen waarop fans Alex Dunphy van de moderne familie zien

Inhoudsopgave:

16 foto's die de manier veranderen waarop fans Alex Dunphy van de moderne familie zien
16 foto's die de manier veranderen waarop fans Alex Dunphy van de moderne familie zien
Anonim

Tegenwoordig zorgen simpele selfies ervoor dat Ariel Winter de krantenkoppen ha alt. Ze heeft een heel lange weg afgelegd sinds haar Cool Whip-commercial in 2002 op 4-jarige leeftijd. In 2009 zou haar leven voor altijd veranderen en de rol van Alex Dunphy op zich nemen Modern Family. Ze is nog maar 21, maar behoort tot de meer populaire sterren van haar generatie.

Ze onderging strijd zoals de rest van ons, waaronder een verontrustende relatie met haar moeder. Winter heeft in het verleden toegegeven dat acteren eigenlijk op jongere leeftijd voor haar is gekozen, hoewel ze er geen spijt van heeft.

In de volgende afbeeldingen kijken we anders naar Alex, een die de manier kan veranderen waarop fans haar zien. Geniet van het artikel mensen en deel het met een vriend!

16 Lunchdatum

Ze onderging onlangs een breuk die overal op sociale media en alle entertainmentnieuwskanalen was.

Ze is terug op de markt en verspilt geen tijd - wat behoorlijk verschilt van haar Alex-personage op Modern Family. Op de openhartige foto hierboven is ze gespot naast Luke Benward – de twee waren in het openbaar op weg naar een lunchafspraakje.

15 Aan het werk

Winter woonachtig in LA, leeft een drukke levensstijl, als ze niet op de set is, is de kans groot dat ze aan het werk gaat in de sportschool.

Haar trainingen zien er behoorlijk ruw uit, zoals blijkt uit haar IG-verhalen. Ze legt veel nadruk op bilspieroefeningen, of het nu gaat om een squat of zoals we op de foto hierboven zien, een terugslag van de bilspieren.

14 Feest in Vegas

Hier hebben we Alex en Luke, broer en zus die heel goede vrienden zijn buiten de show.

Zoals we kunnen zien, hebben ze een aantal dure smaken weg van hun personages op Modern Family. Op de foto hierboven vieren ze de verjaardag van Luke in Las Vegas. We gaan ervan uit dat het een wilde nacht was.

13 Rijden in stijl

Dat klopt, ze rijdt in de Mercedes G-Wagon, een droomauto voor zoveel mensen, zowel jongens als meisjes.

Ze omarmt de rijkdom en we kunnen haar echt niets kwalijk nemen. In zo'n auto is ze echt niet moeilijk te herkennen in Californië. De paparazzi vinden haar normaal gesproken gemakkelijk.

12 Een andere rol

Ze speelde de rol van Lil, een die we echt niet gewend waren te zien. Burt Reynolds speelde in de film; het moet een hele ervaring zijn geweest voor Winter om op zo'n plek gecast te worden.

Zelfs haar uiterlijk was zo anders, met een volledige tatoeage op haar arm. We kunnen in de toekomst meer rollen uit haar element verwachten.

11 Nieuw kapsel

Dit verandert absoluut de manier waarop we Alex zien. Ze heeft een andere haarkleur en ziet er tien jaar ouder uit dan haar personage in Modern Family – de show waarin we haar zagen opgroeien.

Het was een ander optreden, en niet voor een sitcom maar voor een drama, Law & Order.

10 Een andere entourage

We krijgen een andere kant van Ariel Winter op de foto hierboven. Ze plaatste deze foto op haar IG-account, naast haar echte entourage. Ze wenste haar vriend een gelukkige verjaardag in de post.

Het is een andere kijk op Alex en een die we echt niet gewend zijn, vooral in dat soort setting.

9 ER-dagen

We kunnen een waslijst bedenken van beroemdheden die op een bepaald moment in hun carrière op ER verschenen.

We kunnen Alex aan die lijst toevoegen, het was destijds een van haar eerste optredens op televisie en verscheen in 2009 in het drama voor vijf afleveringen.

8 IG Fame

We gaan ervan uit dat Phil niet al te blij zou zijn met een deel van de inhoud die momenteel op Ariel's IG-pagina staat. Laten we zeggen dat sommige foto's wat meer onthullend en minder modern gezinsvriendelijk zijn.

Toch maken de fans geen bezwaar, ze heeft meer dan vier miljoen volgers, wat een behoorlijk aantal is.

7 A-lijst behandeling

Als ze zich niet als Alex gedraagt, geniet ze van de fijnere dingen in het leven zoals we op de foto hierboven zien, zoals een privé-autoservice.

Niet alleen dat, ze is niet bang om wat spullen uit te geven. Volgens Daily Mail werd ze onlangs gespot met een Valentino-handtas met een geschatte waarde van $ 3.000!

6 Kapselverandering

"Ik werd in de branche gezet toen ik vier was", vertelde Ariel aan People. "Ik hou van wat ik doe, maar ik weet niet of het een keuze is die ik zelf zou hebben gemaakt."

Winter zou zelfs op zevenjarige leeftijd haar haarkleur veranderen. De overtuiging erachter is dat ze meer rollen zou krijgen volgens Seventeen.

5 Dansen in een Britney-outfit

Sommige fans weten het misschien niet, maar Ariel Winter is in het verleden viraal gegaan met een paar dansvideo's - de meeste zijn echt niet Modern Family-vriendelijk.

Dat geldt ook voor deze terwijl ze zich verkleedde in een Britney Spears-outfit terwijl ze ermee schudde. Dat zou een behoorlijke Modern Family-aflevering hebben opgeleverd, vooral gezien de reactie van Phil.

4 vroege dagen

Ze maakte haar debuut op zowel tv als film in 2005. Sindsdien is ze echt niet gestopt en heeft ze verschillende optredens gedaan, vooral op tv met mensen als Crossing Jordan, ER, Ghost Whisperer en Jericho, om er maar een paar te noemen.

We verwachten dat het cv alleen maar intensiever wordt als Modern Family ten einde loopt.

3 Uiterlijk van talkshows

We zien haar nog steeds als een onschuldige tiener op Modern Family. De waarheid is echter dat ze een jonge vrouw is die onlangs 21 is geworden.

Ze heeft een ander uiterlijk dan de show en dat is vooral duidelijk op de foto hierboven – ze verschijnt in tal van late-night talkshows. Dat is misschien te veel been voor Phil om te hanteren.

2 Meer trainingen

Ze is niet alleen volledig toegewijd aan het trainen en goed eten, maar ze omarmt ook haar rondingen.

Nogmaals, ze zet zich volledig in voor het aspect van het bouwen van buit, waarbij ze haar bilspieren aan het werk zet. Natuurlijk konden de paparazzi het niet laten om deze foto van een afstandje te maken.

1 Nog eentje met de nieuwe man

Volgens Hollywood Life deed Ariel Winter het 'goed' na haar breuk met Levi Meaden. De twee hadden een relatie van drie jaar volgens Seventeen.

Het feit dat ze met iemand anders is gaan daten, helpt ook. We krijgen hierboven een zeldzame openhartige foto, een die we Alex niet zouden zien in een aflevering van Modern Family.

Bronnen – Seventeen, Hollywood Life, TMZ & IG

Aanbevolen: