20 valse dingen over de familie Duggar die iedereen nog steeds gelooft

Inhoudsopgave:

20 valse dingen over de familie Duggar die iedereen nog steeds gelooft
20 valse dingen over de familie Duggar die iedereen nog steeds gelooft
Anonim

De show 19 Kids and Counting werd uitgezonden in 2005 en duurde zeven jaar, hoewel het met recht 17 Kids and Counting heette toen het werd uitgezonden. Het volgde de familie Duggar die vrome baptisten zijn. De show werd al snel populair omdat het zo anders was dan andere shows op televisie. De familie praat over interessante onderwerpen zoals zuiverheid, verkering in plaats van daten, thuisonderwijs en gecontroleerde televisie- en filmkeuzes.

Het meest voor de hand liggende verschil is hun keuze om zoveel kinderen te krijgen als God hen wil zegenen, vandaar hun 19 kinderen. Hoewel het hebben van verschillende prioriteiten en overtuigingen soms verfrissend kan zijn, komt het niet zonder kritiek. Theorieën en geruchten zijn overal opgedoken, zonder bewijs om veel ervan te staven.

Hier zijn 20 valse dingen over de familie Duggar die iedereen nog steeds gelooft.

20 De Duggars zijn mormoons

Met hun grote familie en conservatieve mode geloven veel mensen dat de Duggars mormoons zijn. Hoewel Mormoonse families op buitenstaanders lijken, zijn de Duggars eigenlijk vrome onafhankelijke baptisten. Sommige regels die ze volgen zijn geen broek voor de vrouwen, alleen gezonde tv-shows en films, evenals filters op hun internet.

19 Jim Bob neemt alle beslissingen

Hoewel de Duggars geloven dat Jim Bob het hoofd van het huishouden is, betekent dit niet dat hij alle beslissingen neemt. Zoals te zien is in de show, heeft Michelle de leiding over veel. Ze zorgt voor alle thuisonderwijs van het kind en voor de dagelijkse taken. Ze is ook vertrokken om over haar boek te praten, en Jim Bob heeft de leiding over de kinderen gegeven.

18 Ze geloven niet in anticonceptie

Er zit een kleine waarheid in dit gerucht. Michelle en Jim Bob hebben het erover gehad dat ze geen voorbehoedsmiddelen gebruiken sinds ze hun eerste miskraam de schuld geven van anticonceptiepillen. Er zijn echter andere anticonceptiemethoden. Ook hebben de getrouwde kinderen opmerkingen gemaakt over hoe ze nooit zeiden dat ze niet in anticonceptie geloofden.

17 De kinderen krijgen geen onderwijs

Hoewel thuisonderwijs een populaire optie is voor veel ouders, denken veel mensen dat de Duggar-kinderen onmogelijk een goede opleiding kunnen krijgen omdat ze thuisonderwijs krijgen. Dit komt ook door het feit dat Michelle zoveel kinderen heeft en kijkers niet geloven dat ze in al hun individuele onderwijsbehoeften kan voorzien. De kinderen zijn echter buitengewoon goed opgeleid!

16 Ze maken deel uit van een sekte

Zodra mensen horen dat de Duggars religieus zijn en dat ze 19 kinderen hebben, wordt het woord sekte automatisch weggegooid. Hoewel ze dingen anders doen dan veel andere families in de wereld, is dat niet omdat ze deel uitmaken van een sekte. Al hun beslissingen zijn gebaseerd op hun religieuze overtuigingen.

15 De show is gescript

Een mythe die over 19 Kids and Counting is weggegooid, is dat de show een script heeft. Sommige mensen verwachten dat de kinderen zich meer misdragen, terwijl anderen gewoon verwachten dat er meer sappig drama is. Met hun opvoeding worden de kinderen met respect opgevoed, wat zou verklaren waarom ze niet altijd overal rondrennen.

14 Michelle is altijd streng geweest

Na het zien van de show gaan velen ervan uit dat Michelle altijd streng is geweest en zich ook aan dezelfde regels hield als haar kinderen. Michelle was echter niet altijd zo religieus als nu. Ze was zelfs cheerleader op de middelbare school en droeg rokken die ze haar kinderen vandaag niet zou laten dragen!

13 Ze mogen geen sociale media hebben totdat ze getrouwd zijn

Veel fans hebben gespeculeerd dat de kinderen geen sociale media-accounts mogen hebben totdat ze getrouwd zijn, en er was goed bewijs om deze theorie te ondersteunen -- geen van de alleenstaande Duggars had in het verleden een sociale media-account. Jana is nu echter actief op Instagram, wat deze theorie volledig om zeep helpt.

12 De meiden geven alleen om het vinden van een man

Als je de relaties van de kinderen vergelijkt met de rest van de wereld, zijn ze absoluut een vreemde eend in de bijt. Mensen trouwen steeds ouder, dus fans vinden het raar dat de Duggar-meisjes op zo'n jonge leeftijd trouwen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, jagen de meisjes niet alleen op mannen.

11 De huwelijken van de kinderen zijn gearrangeerd

Omdat de kinderen zo jong trouwen, is een andere theorie dat sommige kinderen zelfs gearrangeerde huwelijken hebben. Jim Bob en Michelle zijn betrokken bij alle verkeringen, inclusief het bewaken van de communicatie van het paar om hen te vergezellen op dates. Het is echter volledig aan de kinderen met wie ze besluiten te trouwen.

10 De meisjes mogen geen leven hebben totdat ze getrouwd zijn

De Duggar-meisjes zijn allemaal rechtstreeks van het huis van hun ouders naar een huis gegaan met hun echtgenoot, waardoor fans zijn gaan geloven dat ze geen eigen leven mogen hebben. Als je naar de show kijkt, zul je zien dat de meisjes veel hobby's hebben en zelfs hoger onderwijs hebben gevolgd.

9 De broers en zussen kunnen niet echt met elkaar overweg

Velen geloven dat de uitstekende relatie tussen broers en zussen niets anders is dan een façade. Met 19 kinderen in een huishouden, hoe kunnen ze het allemaal zo goed met elkaar vinden? Omdat ze thuisschool waren, waren hun broers en zussen ook hun vrienden, waardoor ze hecht konden worden. Ze hebben zelfs hun eigen spin-offshow, Counting On.

8 De kinderen snakken naar aandacht

Met zoveel kinderen hebben veel mensen zich afgevraagd hoe ze allemaal de individuele aandacht krijgen waar alle kinderen naar hunkeren. Jim Bob en Michelle hebben deze vraag in de show aan de orde gesteld en hebben gezegd dat ze speciale aandacht besteden aan de kinderen en hun gevoelens. Ze krijgen ook thuisonderwijs, wat betekent dat ze de hele dag bij Michelle zijn.

7 Michelle gebruikt de kinderen als slaven

De Duggars worden vaak boos omdat ze de kinderen zoveel in huis laten doen en zeggen dat ze ze gewoon als slaven gebruiken. Terwijl de kinderen hun deel in huis doen, is het niets meer dan de meeste kinderen die een aantal klusjes moeten klaren. Leren hoe je jezelf kunt opruimen is een belangrijke vaardigheid om te leren.

6 Het was te gevaarlijk voor Michelle om 19 kinderen te baren

Samen met mensen die twijfelen aan de logistiek van het hebben van 19 kinderen, zoals aandacht of goed onderwijs, denken sommigen ook dat Michelle zichzelf en haar kinderen in gevaar heeft gebracht door zo vaak te bevallen. Michelle heeft echter bij alle zwangerschappen medisch advies opgevolgd en heeft zelfs voor een keizersnede gekozen wanneer de arts dit nodig achtte.

5 TLC bouwde het Duggar-huis

Sinds TLC de bouw van het Duggar-huis heeft gedocumenteerd, hebben velen gespeculeerd dat TLC daadwerkelijk voor het huis heeft betaald. De Duggars bezaten echter het land en veel van de materialen voordat ze met de bouw begonnen. Hoewel er wat voorraden waren gedoneerd, kregen de Duggars wel een beetje hulp.

4 Ze zouden extreem arm zijn als hun show er niet was

Een theorie die de ronde doet, is dat de Duggars hun show nodig hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, en dat ze zonder die show extreem arm zouden zijn. Hoewel ik zeker weet dat de TLC-cheques een geweldige bron van inkomsten zijn, hebben de Duggars verschillende inkomstenbronnen, waaronder huurwoningen, en zowel Jim Bob als Michelle waren makelaars.

3 Ze leven niet zo zuinig als ze beweren

De show documenteert Michelle vaak met kortingsbonnen of naar kringloopwinkels voor kleding, maar sommigen geloven dat dit slechts een truc is voor de show. Zouden ze met het geld dat ze verdienen met de show niet in staat moeten zijn om te kopen wat ze willen? Michelle winkelt eigenlijk zuinig en kiest ervoor om haar kinderen te laten zien hoe ze moeten budgetteren en verantwoordelijk met hun geld omgaan.

2 De kinderen haasten zich om te trouwen om aan hun familie te ontsnappen

Er zijn veel theorieën over waarom de Duggar-meisjes zich haasten om te trouwen. Een daarvan is dat de meisjes eigenlijk proberen te ontsnappen aan hun familie omdat ze zoveel regels hadden terwijl ze thuis woonden. Maar zelfs nadat ze getrouwd zijn, blijven alle kinderen in de buurt van alle familieleden, wat ons doet geloven dat dit niet waar is.

1 Michelle laat Jana niet daten

Als oudste nog ongehuwd kind, gaan er veel geruchten over Jana Duggar. Een gerucht gaat dat Michelle en Jim Bob haar thuis houden om voor de andere kinderen te zorgen. Dus blijkbaar kunnen ze niet jong trouwen en kunnen ze niet vrijgezel blijven! De kinderen van Duggar kunnen geen pauze nemen!

Aanbevolen: