Beverly Hills, 90210: 15 dingen die we nog steeds niet begrijpen over Brenda

Inhoudsopgave:

Beverly Hills, 90210: 15 dingen die we nog steeds niet begrijpen over Brenda
Beverly Hills, 90210: 15 dingen die we nog steeds niet begrijpen over Brenda
Anonim

Er zijn veel vrouwelijke tienerpersonages waar we de afgelopen decennia van zijn gaan houden. Van Joey Potter op Dawson's Creek tot Marissa Cooper op The O. C. aan Rory Gilmore op Gilmore Girls, ze zijn het buurmeisje, de getroebleerde tiener of de ambitieuze boekenwurm, en ze bieden verschillende perspectieven op het leven op de middelbare school. Een ander iconisch personage dat we aan die lijst kunnen toevoegen, is Brenda Walsh in Beverly Hills, 90210.

90210 is misschien beroemd omdat Shannen Doherty de serie al vrij vroeg verliet, maar haar personage verdient ook veel aandacht. Vanaf het moment dat zij en haar familie naar Beverly Hills verhuizen, heeft ze een enorme impact en is haar leven voor altijd veranderd.

Zoals de meeste tienermeisjes in het echte leven en op tv, is Brenda echter niet perfect. Blijf lezen om enkele delen van Brenda's persoonlijkheid te ontdekken en sommige dingen die ze in de show doet die behoorlijk verwarrend zijn.

15 Na haar zwangerschapsangst dumpt Brenda Dylan, ook al houdt ze nog steeds van hem

Veel tienerdrama's bevatten zwangerschapsangst, en 90210 was niet anders.

Als Brenda denkt dat ze in seizoen twee zwanger zou kunnen zijn, dumpt ze Dylan. Dit is niet iets dat we begrijpen, omdat ze van hem houdt en het lijkt alsof ze het met hem kan oplossen. Geen enkele relatie is perfect en zonder conflict.

14 Ze is superkritisch voor de tieners in Beverly Hills als ze nieuw is en vrienden zou moeten maken

Velen van ons zijn ooit het nieuwe kind op school geweest en we willen zo snel mogelijk vrienden maken.

Brenda is super kritisch over de tieners in Beverly Hills en dit is verwarrend, omdat ze nieuw is en vrienden zou moeten maken. Ze vindt het niet leuk dat ze veel winkelen en vindt dat saai, wat begrijpelijk is, maar ze zou het toch een beetje moeten proberen.

13 Brenda haat het dat Dylan haar bedroog met Kelly, maar toch kuste ze Rick in Parijs

Brenda neemt veel verwarrende beslissingen op Beverly Hills, 90210. Het is vreemd dat ze een hekel heeft aan het feit dat Dylan haar bedroog met Kelly… en toch kuste ze Rick tijdens haar verblijf in Parijs diezelfde zomer.

Ze waren allebei ontrouw, dus dit is iets dat ze echt in gedachten moet houden.

12 Waarom raakt Free Spirit Brenda zo snel verloofd met Stuart? Ze zou niet zo jong willen settelen

In seizoen vier verlooft Brenda zich met Stuart, met wie haar ouders haar in contact hebben gebracht. We snappen dit niet.

Waarom zou Brenda, die zo'n vrije geest is, zich zo snel met hem verloven? Ze zou zich op zo'n jonge leeftijd niet willen settelen, en ze zou tevreden zijn met een relatie met hem.

11 Brenda geeft Dylan meer de schuld dan Kelly wanneer ze samenkomen, maar het verraad van de BFF is erger

Natuurlijk, Brenda zal boos zijn dat haar vriend haar heeft bedrogen. Dat is helemaal een gegeven.

Het verwarrende is dat Brenda Dylan veel meer de schuld lijkt te geven dan Kelly. Omdat ze letterlijk werd verraden door haar BFF, zouden we denken dat het veel moeilijker zou zijn om door te gaan.

10 Brenda heeft geen enkel recht om boos te worden dat Dylan met Emily Valentine uitgaat terwijl ze niet eens meer samen zijn

Emily Valentine verschijnt voor het eerst in de show in het tweede seizoen, waar zij en Dylan daten.

Brenda wordt boos, maar ze heeft geen enkel recht om zich zo te voelen omdat ze niet eens meer samen zijn. Als ze echt bij Dylan had willen zijn, dan had ze bij hem moeten blijven. Het slaat gewoon nergens op.

9 Brenda handelt altijd impulsief en wordt dan boos als er consequenties zijn, wat nergens op slaat

Iets anders dat niet klopt aan Brenda, is dat ze impulsief handelt en vervolgens boos wordt als haar acties consequenties hebben.

Een voorbeeld is de aflevering "Stand (Up) And Deliver" van seizoen één, waarin Brenda haar huis en huis wil verlaten voor een oudere vriend. Dit is niet het beste idee als je op de middelbare school zit. Ze is geschokt als het vreselijk uitpakt, maar waarom besefte ze dat niet?

8 Het duurt eeuwig voordat ze aardig is tegen Donna en Andrea, maar ze zijn de aardigste van de school

Het slaat nergens op dat het een eeuwigheid duurt voordat Brenda aardig is tegen Donna en Andrea.

Ze gaat met Donna naar Parijs en dan zijn ze goede vrienden, en ze is aardig tegen Andrea als ze samen aan de hulplijn voor tieners werken. Maar het zijn de liefste mensen op de middelbare school, en in plaats van zo geobsedeerd te raken door Kelly, zou ze haar vriendschapshorizon eerst meer moeten verbreden.

7 Ze wordt er gek van dat Dylan te intens voor haar is, maar toch met oudere jongens wil daten

Een grote verhaallijn van seizoen één is of Brenda de volgende intieme stap zal zetten in haar relatie met Dylan. Ze raakt in paniek dat hij te intens voor haar is en het is moeilijk voor haar om een toekomst met hem te zien.

Dus het slaat nergens op dat Brenda met oudere jongens wil daten, van Jason in seizoen één tot Stuart in seizoen vier.

6 Brenda zou moeten begrijpen waarom haar familie nerveus is over Dylan, maar in plaats daarvan komt ze in opstand

Brenda zou zeker moeten begrijpen waarom haar familie (haar ouders in het bijzonder) nerveus is over het feit dat ze bij Dylan is. In plaats daarvan komt ze in opstand, trekt in seizoen drie bij hem in en blijft met hem uitgaan, ook al willen ze niet dat ze dat doet.

Ze heeft een hechte band met haar ouders en is gezinsgericht, dus dit slaat nergens op.

5 Ze komt er niet uit of ze in Minnesota of Beverly Hills gaat wonen

Een ander ding dat we gewoon niet begrijpen over Brenda, is dat ze niet kan beslissen of ze in Minnesota of Beverly Hills gaat wonen.

Ze is overstuur als haar vader het gezin terug kan verhuizen in de finale van seizoen één… maar later gaat ze terug naar de universiteit, maar dan lukt het niet, dus komt ze terug naar Californië. Ze lijkt het veel beter te doen in Beverly Hills, omdat ze populair is, vrienden heeft en liefde heeft ervaren.

4 Brenda weet dat haar vader supertraditioneel is, maar maakt onhandige opmerkingen tegen hem over jongens

In één scène zegt Brenda tegen haar vader, Jim Walsh: "Die aardige jongens zijn misschien zachtaardig aan de buitenkant, maar meestal denken ze alleen maar aan…"

Brenda weet dat haar vader super traditioneel en aan de conservatieve kant is, dus waarom maakt ze zulke ongemakkelijke opmerkingen tegen hem over jongens?

3 Als de romantiek van Dylan en Brenda zo rocky is, waarom dan nog naar Parijs gaan?

Het slaat nergens op dat Brenda naar Parijs zou gaan als haar relatie met Dylan zo rotsachtig is.

Waarom zou ze niet thuis blijven en proberen de relatie te herstellen? Het lijkt gewoon niet het juiste moment om zo'n grote reis te maken, en het is iets waar we nieuwsgierig naar zijn.

2 Ze is boos als haar vrienden haar activisme van seizoen vier niet steunen, maar ze zijn gewoon bezorgd om haar

In het vierde seizoen van 90210 wordt Brenda een activist. Ze wordt boos als haar vrienden deze kant van haar niet steunen.

Ze maken zich echter zeker gewoon zorgen om haar, dus we weten niet waarom ze dat niet ziet. Ze geven om haar en hebben nooit iets gedaan om iets anders te suggereren.

1 Aangezien ze allebei nieuw zijn in een overweldigende stad, zouden Brenda en Brandon meer op elkaar moeten leunen in seizoen één

Ten slotte begrijpen we niet waarom Brenda niet meer op Brandon leunt, vooral in het eerste seizoen van de show.

Ze zijn allebei nieuw in de stad (en het is bovendien een super overweldigend, welvarend gebied), dus zouden ze niet nog dichterbij moeten komen? Het is slechts een van de vele dingen die niet zo logisch zijn aan Brenda Walsh.

Aanbevolen: