15 Dingen die nog steeds geen enkele zin hebben over vrolijkheid

Inhoudsopgave:

15 Dingen die nog steeds geen enkele zin hebben over vrolijkheid
15 Dingen die nog steeds geen enkele zin hebben over vrolijkheid
Anonim

Toen Glee in 2009 voor het eerst in première ging, was het eigenlijk onmogelijk om er geen kennis van te nemen. Of het nu ten goede of ten kwade was, absoluut iedereen had het erover omdat het een showkoorfenomeen veroorzaakte. Het inspireerde de succesvolle Pitch Perfect-filmfranchise en het leverde ook 6 seizoenen aan muzikale afleveringen en een heleboel albums op. Hoewel de serie boordevol ongelooflijk getalenteerde artiesten zat, was de verhaallijn niet zonder gebreken.

In dit artikel zullen we kijken naar 15 gekke dingen die op Glee zijn gebeurd die gewoon nergens op slaan. Van nepzwangerschappen tot wonderbaarlijk genezen verwondingen, we hebben hier elke bizarre wending vermeld. Maak je klaar Gleeks, want je zult deze afleveringen nooit meer op dezelfde manier bekijken.

15 Er is geen manier waarop Sue haar baan zo lang zou hebben kunnen behouden

Sue Sylvester - Glee
Sue Sylvester - Glee

Het meest voor de hand liggende verwarrende aspect van deze serie, is toevallig ook een van de beste delen van de hele show. Sue Sylvester is een gemene dame, maar door en door een uitstekend karakter. In geen enkele wereld zou deze vrouw echter op een middelbare school mogen werken. Ze mishandelt de kinderen niet alleen elk uur verbaal, maar v alt ze ook fysiek aan.

14 De nieuwe richtingen hadden veel betere zangers dan Finn

Glee - Jongens
Glee - Jongens

Hoewel Finn absoluut de leider was die The New Directions nodig had, was hij niet de beste mannelijke stem die ze in hun gelederen hadden. Natuurlijk kon hij als geen ander een Journey-nummer vastleggen, maar het feit dat de stemmen van Artie, Kurt en Puck niet meer werden gebruikt, is gewoon niet logisch. Finn had NIET zoveel solo's mogen krijgen.

13 Het verraad van Quinn en Puck was wreed, maar iedereen vergat het gewoon

Glee - Finn en Quinn
Glee - Finn en Quinn

Er zitten veel verwarrende delen in deze verhaallijn. Eerst en vooral is het feit dat Finn dacht dat hij Quinn zwanger had kunnen maken zonder ooit een relatie met haar te hebben gehad, zelfs voor hem te vergezocht. Ten tweede, toen eenmaal bekend was dat Puck (Finn's BESTE VRIEND) de vader was, had het nieuws de relaties op dat moment moeten beëindigen.

12 Rachel kreeg haar droombaan en stopte na slechts een maand

Glee - Fanny Brice - Lea Michele
Glee - Fanny Brice - Lea Michele

We wisten allemaal dat Rachel Berry voorbestemd was voor grootsheid, dus we zijn bereid om het feit over het hoofd te zien dat ze haar droomrol van Fanny Brice op Broadway op slechts 19-jarige leeftijd landde, maar dat had de seriefinale moeten zijn. Nadat Rachel jarenlang strikt heeft gepraat over het halen van Broadway, is het gewoon niet logisch dat ze er na een maand genoeg van zou krijgen.

11 wordt leraar van het jaar, maar toen kwamen we erachter dat hij niet eens Spaans spreekt

Glee - Will Schuester
Glee - Will Schuester

Will Schuester had de prijs voor Teach of the Year gewonnen voordat de serie begon. Als we echter snel vooruitspoelen naar seizoen 3, leren we dat hij, hoewel hij een leraar Spaans is, de taal niet spreekt. Hoe had hij dit kunnen winnen als hij op dat moment niet eens de leiding had over de Glee Club?

10 Er is geen manier waarop Terri zo lang in staat zou zijn geweest om een zwangerschap te faken

Glee - Terri en Will
Glee - Terri en Will

Terri was een gekke dame, maar dat is des te meer reden waarom we het onwaarschijnlijk achten dat Will dit niet eerder zou hebben opgepikt. Als de verhaallijn was begonnen en eindigde binnen een aflevering of twee, prima. Maar dat deed het niet. Dit duurde zo lang, dat het onmogelijk werd te geloven dat Will haar buik niet minstens één keer zou hebben aangeraakt.

9 Quinn zou niet zo snel over haar blessure heen zijn gekomen

Glee - Quinn Rolstoel
Glee - Quinn Rolstoel

Oh, Quinn Fabray. Ze was zonder twijfel de student met de meeste ups en downs tijdens haar middelbare schoolcarrière, maar deze verhaallijn was een echte achtbaan. Nadat ze haar auto had gecrasht tijdens het sms'en en rijden, was Quinn rolstoelgebonden. Ook al wisten we dat dit niet per se permanent was, het is gewoon onmogelijk dat haar ruggengraat na 4 afleveringen genezen zou zijn.

8 The New Directions moeten altijd meer nummers spelen dan de andere teams tijdens wedstrijden

Vrolijkheid - Prestaties
Vrolijkheid - Prestaties

Heeft iemand anders hier last van? Hoewel we het probleem van tijdsbeperkingen binnen een aflevering van 40 minuten begrijpen, was het gewoon niet logisch dat elk team 1 nummer mocht krijgen, maar de New Directions kregen er altijd minstens 3. Zelfs toen ze het opnemen tegen de Warblers of Vocal Adrenaline, teams met personages die we echt kenden, kregen de New Directions meer.

7 Ze hebben nooit gerepeteerd voor een enkele wedstrijd

Glee - Nationals Win
Glee - Nationals Win

We hebben de New Directions nog nooit hun set zien repeteren voor een wedstrijd. Over repeteren hebben ze het niet eens gehad. We zagen ze echter continu last-minute nummers bij elkaar gooien, net voordat ze het podium betreden. Met uitzondering van die keer dat Sue hun setlist lekte, hadden ze maanden moeten besteden aan de voorbereiding van elk evenement.

6 Geen enkele school zo prestigieus als NYADA zou Rachel een tweede kans hebben gegeven

Glee - Rachel Berry NYADA
Glee - Rachel Berry NYADA

Zelfs met een stem die zo spectaculair is als die van Rachel, zou NYADA haar geen tweede kans hebben gegeven na hoe hard ze haar eerste auditie had gebombardeerd. Er werd ontelbare keren genoemd hoe slechts een handvol kinderen elk jaar wordt geaccepteerd en als Kurts onverslaanbare uitvoering van Not the Boy Next Door hem geen plek had opgeleverd, zou Rachel er ook geen hebben gekregen.

5 De afgestudeerde studenten brengen veel te veel tijd door op de middelbare school

Vrolijkheid - Santana en Rachel
Vrolijkheid - Santana en Rachel

Toen de New Directions eenmaal hun kernleden verloren, werd er een hele nieuwe groep binnengehaald. Het is duidelijk dat de schrijvers wisten hoeveel de fans deze nieuwe kinderen haatten, omdat ze het volgende seizoen weg waren. Hoewel we het waarderen dat de showrunners ons onze originele cast willen teruggeven, klopte het niet dat er zoveel getalenteerde jonge volwassenen rondhangen op hun middelbare school.

4 Voor een Glee Club zonder geld hadden de nieuwe richtingen de duurste optredens

Glee - Dansen in de regen
Glee - Dansen in de regen

Een van de terugkerende verhaallijnen was hoe de budgetten voor de kunstprogramma's bij McKinley altijd werden bezuinigd, waarbij de Glee Club altijd de grootste hit kreeg. We zagen echter nooit een dip in de prestaties van de New Direction. Sterker nog, hun optredens leken alleen maar grootser te worden. Herinner je je de Singing in the Rain/Umbrella mashup?!

3 Zal Schuester te veel grenzen overschreden om nog bij McKinley te werken

Will Schuester - Glee
Will Schuester - Glee

Hoewel Will Schuester lang niet zo slecht was als Sue Sylvester, zou de man zijn baan op de school niet hebben behouden na incidenten zoals The Rocky Horror Picture Show-stint. Hij liet middelbare scholieren praktisch naakt optreden, allemaal zodat hij indruk kon maken op de reeds gesproken voor Emma Pillsbury.

2 Artie maken van het voetb alteam sloeg nergens op

Glee - Voetbal
Glee - Voetbal

Coach Beiste had hier bij haar instinct moeten blijven, want Artie toelaten om deel uit te maken van het voetb alteam zou in geen enkele organisatie vliegen. We houden natuurlijk van Artie, maar door het andere team ploegen met een kind in een rolstoel lijkt tegen elke veiligheidsregel in het boek te zijn.

1 Bretagne naar MIT gaan was veel meer dan een stuk

Glee - Bretagne
Glee - Bretagne

Brittany S. Pierce hoefde niet slim te zijn, want ze bestond in haar eigen wereld die sowieso veel beter was dan de onze. Ze zou ook zijn aangenomen voor elk dansprogramma waarop ze solliciteerde. Maar onthullend dat ze eigenlijk de hele tijd een genie was en haar een volledige beurs aan MIT gaf? Het sloeg nergens op en kwetste de magie van dit geweldige personage.

Aanbevolen: