15 foto's die de manier veranderen waarop fans Big Bang Theory Star, Jim Parsons zien

Inhoudsopgave:

15 foto's die de manier veranderen waarop fans Big Bang Theory Star, Jim Parsons zien
15 foto's die de manier veranderen waarop fans Big Bang Theory Star, Jim Parsons zien
Anonim

In 2007 brak Parsons door in zijn carrière en belandde in de rol van Sheldon Cooper. Big Bang Theory keek nooit achterom, draaide 12 seizoenen met succes en duurde meer dan een decennium op televisie. In deze tijd is dat bijna onmogelijk om te bereiken. Hij gaat tegenwoordig door op tv en zal debuteren op FOX samen met zijn voormalige castmate en tv-vrouw, Amy.

Buiten de set is er veel meer aan de echte Sheldon, ook bekend als Jim Parsons. Op deze lijst zullen we foto's bekijken die volledig uit hun karakter zijn - deze foto's zullen ervoor zorgen dat fans een beetje anders naar de Big Bang-ster gaan kijken.

Geniet van het artikel mensen en zoals altijd, deel het met een vriend. Laten we beginnen.

15 Emotioneel worden

Afbeelding
Afbeelding

We zijn echt niet gewend aan deze kant van Sheldon. Dit is een opname uit zijn tijd op de Long Island Medium, aangezien hij verbonden was met zijn overleden vader. Parsons werd overwonnen tijdens de ervaring, iets wat we niet gewend zijn te zien.

Hij had ook nog een lezing met Tyler Henry. We kunnen zien hoeveel zijn vader voor hem betekende.

14 Trainingstijd

Afbeelding
Afbeelding

We zagen hem af en toe met Penny aan het trainen zijn op Big Bang Theory, hoewel dat meer yogabewegingen en rekoefeningen waren.

De echte Jim Parsons draait helemaal om die manier van leven, meer dan een paar keer per week sporten. Hij is niet bang voor zware trainingen zoals zijn landmijn-kraakpand op de foto hierboven.

13 Vrienden op verschillende plaatsen

Afbeelding
Afbeelding

Buiten de oerkn altheorie is Sheldon een populaire man met veel vrienden, zowel beroemdheden als in de sportwereld.

Hij is een grote tennisfan en hij heeft een geweldige relatie met de Canadese Eugenie Bouchard. Hij nam deel aan enkele van haar wedstrijden, ze had zelfs het geluk om zowel op de set als zijn gast te zijn.

12 Een God spelen

Afbeelding
Afbeelding

Sheldon is veel meer dan alleen The Big Bang Theory. Natuurlijk, hij bloeide op de plek, maar zijn vaardigheden gaan veel dieper - hij heeft een behoorlijk cv.

Een van zijn verschillende interesses is Broadway. In het verleden betrad hij het podium en felle lichten – op de foto hierboven speelde hij de rol van God.

11 1996 Throwback

Afbeelding
Afbeelding

We kunnen Sheldon niet eens herkennen op de foto hierboven. Dit is een throwback-foto uit het midden van de jaren '90; 1996 om precies te zijn.

De foto is genomen in New York City; dit was voorafgaand aan de bekendheid van Sheldon in het Hollywood-rijk. Sindsdien is hij veel opgegroeid. Duidelijk!

10 Parsons ingeklemd

Afbeelding
Afbeelding

Deze foto toont Parsons' vrouw op het scherm samen met zijn echte echtgenoot, Todd Spiewak. De twee zijn al jaren samen en zouden een paar jaar geleden een relatie krijgen, maar daar hebben we later meer over.

Natuurlijk, Amy, Mayim Bialik had een geweldige chemie met Sheldon in de sitcom. De twee zullen in de nabije toekomst weer samenkomen op FOX voor een nieuwe show.

9 Celeb Friends

Afbeelding
Afbeelding

Deze twee delen een behoorlijke relatie en in feite plaagden ze elkaar veel tijdens hun persoptredens. Parsons toegelaten met E! dat het keer op keer zingen van het liedje van Rihanna haar raakte;

"Ik heb pers gedaan met Steve Martin en Rihanna en ik, terwijl ik bij haar in de buurt ben, haar liedjes blijven in mijn hoofd komen en ik blijf zeggen, zoals, 'Gele diamanten in…' ik bedoel, gewoon uit nergens zal ik het doen,"

8 Tuinstaat

Afbeelding
Afbeelding

Fans beseffen dit misschien niet, maar Sheldon maakte een tijdje geleden zijn debuut op het grote scherm. Een van zijn eerste optredens vond plaats in de vroege jaren 2000 in de film Garden State, waarin hij de rol van Tim speelde.

De filmrollen werden in 2007 minder omdat hij zich natuurlijk bij de Big Bang-cast voegde, een levensveranderende ervaring.

7 Openhartig op Wimbledon

Afbeelding
Afbeelding

Dat klopt, hij was in 2014 op Wimbledon en wroet voor zijn beste top, Eugenie Bouchard.

We moeten er ook aan toevoegen dat hij er op de hete zomerdag behoorlijk professioneel uitzag, meer op Genie's agent dan op een goede vriend. Helaas schoot ze tekort, maar het was toch een geweldig gebaar van vriendschap.

6 Parsons Throwback

Afbeelding
Afbeelding

Van jongs af aan besefte Parsons dat acteren zijn ultieme doel was. Hij begon met theater en zou aan Broadway-producties gaan werken.

Zoals zoveel andere acteurs, begonnen sommige van zijn pauzes met reclamespots - hij heeft een gedenkwaardige met Quiznos, en als hij terugkijkt, is hij gewoon hilarisch.

5 Beste vrienden zonder camera

Afbeelding
Afbeelding

Ze hadden een haat-liefdeverhouding gedurende de hele geschiedenis van de show. Maar buiten de camera was het niets anders dan liefde tussen deze twee.

Er zijn verschillende foto's achter de schermen van zowel Penny als Sheldon die buiten hun karakter van elkaars gezelschap genieten. Zonder twijfel groeide er na 12 seizoenen samen een behoorlijke band.

4 Gespot in de bioscoop

Afbeelding
Afbeelding

Hij stond volledig achter zijn zoon Kunal Nayyar, ook bekend als Raj, toen hij deelnam aan een vertoning van zijn film, The Spoils. Het bevatte ook Jesse Eisenberg.

Een fan zag Parsons bij de première van de film, dit laat maar weer eens zien hoe ondersteunend hij zijn collega-castmates is en het is ook best cool dat hij niet bang is om in het openbaar uit te gaan.

3 Parsons op ED

Afbeelding
Afbeelding

Hij speelde de rol van Chet in 2002. Dit was een van zijn eerste tv-optredens en zoals op de foto hierboven te zien is, zag hij er een beetje anders uit.

Hij zou doorgaan met veel tv-optredens in shows als Judging Amy en Taste. De rollen werden minder vanaf 2007 toen hij de rol van Sheldon op zich nam.

2 Meer trainingen

Afbeelding
Afbeelding

Men's He alth onthulde dat Parsons zijn training niet lichtvaardig opvat, niet in het minst. De Big Bang-acteur duwde een slee van 725 pond, wat echt niet de norm is voor een Hollywood-acteur - misschien in plaats daarvan voor een voetballer.

Hij doet er alles aan om te bewijzen dat leeftijd slechts een getal is.

1 De bruiloft

Afbeelding
Afbeelding

Dit is geen Big Bang Theory-huwelijk, hoewel veel van de cast aanwezig was op het speciale moment van Parsons naast zijn oude partner.

De twee stapten in het huwelijksbootje tijdens een speciale ceremonie in New York in 2017. We kunnen zien hoe blij Jim was op de dag gezien de foto hierboven.

Bronnen – E Entertainment, Men's He alth & Twitter

Aanbevolen: