Dit is waarom deze populaire koppels uit Grey's Anatomy eigenlijk de slechtste zijn

Inhoudsopgave:

Dit is waarom deze populaire koppels uit Grey's Anatomy eigenlijk de slechtste zijn
Dit is waarom deze populaire koppels uit Grey's Anatomy eigenlijk de slechtste zijn
Anonim

Grey's Anatomy kan medische verhalen vertellen, maar fans kijken altijd naar de geliefde serie voor de relaties. Zoals vaak het geval is met een populair tv-drama dat al jaren in de lucht is, zijn veel van de personages met elkaar uitgegaan en het kan vermoeiend zijn om je alle combinaties te herinneren.

Hoewel niet elk stel even iconisch is als Meredith en Derek, zijn er veel anderen die fans graag verliefd hebben zien worden (terwijl ze natuurlijk nog steeds proberen levens te redden in het ziekenhuis). Niemand is ooit heel lang vrijgezel, zelfs als ze met zoveel drama te maken hebben dat het lijkt alsof alleen zijn nuttig zou zijn.

Hoewel deze romances zo'n groot deel uitmaken van Grey's Anatomy en zoveel fans hebben, zijn er echte problemen met elk van hen.

15 Cristina en Owen waren op totaal verschillende levenspaden

Owen heeft altijd al een gezin willen stichten met iemand en Cristina heeft dat nooit gewild. Alleen al om die reden zit dit populaire Grey's koppel totaal naast elkaar.

Hoewel ze enkele echte en echte momenten delen, zijn ze eigenlijk de slechtste omdat het zo lang duurt voordat ze de waarheid toegeven.

14 Derek wilde niet dat Meredith een ster op het werk zou zijn

Yup, Meredith en Derek zijn waarschijnlijk het meest populaire koppel op Grey's Anatomy. Ze zijn ook een stel met enorme problemen.

Derek wil vooral niet dat Meredith een ster wordt op het werk, en omdat ze voor zulke grote dingen in haar dokterscarrière bedoeld is, is dat gewoon zo oncool.

13 Jackson en april steunden elkaar emotioneel niet

Jackson en April verliezen een baby, en hoewel dat soort tragedie zwaar zal zijn voor elke relatie, stoppen deze twee met elkaar te communiceren.

Ze steunen elkaar nooit emotioneel, en om die reden past dit populaire stel niet bij elkaar. Het voelt echt alsof ze het gewoon opgeven en stoppen met proberen.

12 George was met Izzie toen hij met Callie getrouwd was

Je kunt niet echt een grotere verbintenis krijgen dan het huwelijk… en toch, wanneer George met Callie getrouwd is, verknoeit hij zijn relatie door te zien hoe het zou zijn om met Izzie te zijn.

Als hij een grotere band met Callie had gehad, was dit misschien niet gebeurd, dus het is duidelijk dat hij en Callie het niet zouden halen.

11 George en Izzie voelden zich altijd meer platonisch dan romantisch

Hoewel George en Izzie aan het begin van Grey's Anatomy schattig waren als vrienden, gebeurde er iets vreemds toen ze probeerden te daten. Kortom, deze twee voelden zich altijd meer platonisch, en dat is alles wat er tussen hen zou moeten gebeuren.

Fans hebben ze misschien tot nu toe gewild, maar het was absoluut een grote misstap.

10 Izzie en Alex voelden nooit goed samen (en ze had betere chemie met Denny)

Het is waar dat het behoorlijk cheesy is als Izzie en Denny's geest samen zijn. En het is ook niet super geloofwaardig.

Maar als je dat negeert, lijkt het altijd alsof dit personage een betere chemie heeft met Denny dan met Alex. Izzie en Alex voelen zich altijd een super onhandig stel en ondanks hun populariteit passen ze gewoon niet bij elkaar.

9 Amelia en Owen haastten zich om te trouwen, toen verdween ze

Amelia en Owen zijn misschien een populair stel, maar ze zijn eigenlijk het slechtst omdat ze zich allebei gedragen op een manier die niet superlogisch is.

Ten eerste haasten ze zich volledig in het huwelijk, wat raar is omdat ze slimmer lijken dan dat. En dan verdwijnt Amelia, wat zo vreemd is. Waarom kan ze niet met Owen praten over wat er aan de hand is?

8 Mark lijkt veel te oud voor Lexie

Mark is 16 jaar ouder dan Lexie, en hoewel ze een favoriet koppel zijn op Grey's Anatomy, lijken ze ongelijk voor elkaar vanwege dat leeftijdsverschil.

Mark lijkt altijd alsof hij te oud is voor Lexie en ze lijken geen perfecte match. Het is dramatisch, zeker, maar niet zo romantisch.

7 Miranda Bailey lijkt altijd zo boos op Ben

Ben is misschien een betere match voor Miranda Bailey dan haar ex-man, die nooit echt om haar leek te geven of veel in de buurt leek… maar dit paar is nog steeds een van de slechtste in de serie.

Bailey lijkt altijd boos op Ben, en er zijn niet veel liefdesscènes tussen de twee personages.

6 Nathan was niet geschikt voor Meredith omdat ze haar gevoelens voor hem niet kon toegeven, wat ongemakkelijk aanvoelde

Nathan en Meredith passen niet bij elkaar, omdat ze nooit zou kunnen zeggen dat ze hem leuk vond. Natuurlijk waren fans misschien enthousiast om Meredith weer te zien daten nadat ze Derek had verloren, maar dit was niet haar perfecte liefdesinteresse.

Het was ongemakkelijk om deze twee in scènes te zien terwijl ze om hun gevoelens heen leken te dansen.

5 Burke is een lafaard omdat hij Cristina rechtop laat staan op hun trouwdag

Het lijkt nu zo lang geleden, maar Cristina en Burke hadden vroeger een serieuze relatie… zo serieus dat ze zelfs op het punt stonden te trouwen. Zoals fans van Grey's Anatomy zich herinneren, stond Burke Cristina op, en hij was absoluut een enorme lafaard. Dat is de belangrijkste reden waarom deze twee geen goed stel zijn.

4 DeLuca is een goede match voor Jo of Maggie, niet voor Meredith

DeLuca en Jo lijken op een gegeven moment te flirten, en hun vriendschap zorgt er zelfs voor dat Alex jaloers wordt en hem pijn doet, wat niet cool is. Maar later beginnen DeLuca en Meredith te daten, en hoewel ze misschien een populair stel zijn, hebben ze geen gelijk. Hij past beter bij Jo, met wie hij een connectie lijkt te hebben, of Maggie die verliefd op hem is.

3 April en Matthew gaan uit elkaar en komen te vaak weer bij elkaar

Aangezien het de eerste keer niet goed gaat tussen april en Matthew, lijkt het geen goed idee voor ze om weer bij elkaar te komen.

April is met Jackson, gaat dan terug naar Matthew, en het lijkt te weinig, te laat. Hun knipperlichtrelatie is te rotsachtig.

2 Callie en Arizona hielden van elkaar, maar verspilden zoveel tijd aan ruzie

Callie en Arizona zijn een ander super populair koppel op Grey's Anatomy dat wat problemen heeft. Ze houden oprecht van elkaar en ze zijn lief … maar ze verspillen zoveel tijd aan ruzie. Het lijkt erop dat als ze eenmaal bij elkaar komen, ze gewoon de hele tijd vechten, en het wordt na een tijdje saai.

1 Jo bewaarde te lang een groot geheim over haar verleden van Alex

Hoewel Jo en Alex nu getrouwd zijn en ze zeker een van de meest populaire romances van de show zijn, lijken ze eigenlijk niet zo geweldig.

Jo hield een groot geheim over haar verleden voor Alex (het feit dat ze getrouwd was en dat ze was weggegaan om zich voor hem te verbergen omdat hij beledigend was). Hoe kan een echte, legitieme relatie dat soort leugens bevatten?

Aanbevolen: