Dit zijn de koppels uit 'Say I Do' van Netflix

Inhoudsopgave:

Dit zijn de koppels uit 'Say I Do' van Netflix
Dit zijn de koppels uit 'Say I Do' van Netflix
Anonim

In het recente verleden zijn dating-realityshows een groot deel van de entertainmentindustrie geworden. In dergelijke shows overwinnen stellen verschillende levensbarrières, bijvoorbeeld afstands- of vertrouwensproblemen, om het leven met hun dierbaren te vieren.

Net als in The Bachelorette hebben sommige mensen ja moeten zeggen tegen veel potentiële partners voordat ze degene vonden die voor hen bedoeld was. De cast van Say I Do heeft ons geleerd dat de steun van derden obstakels kan wegnemen die hen ervan weerhouden te trouwen.

Gelukkig voor de castleden werken modeontwerper Thai Nguyen, interieurontwerper Jeremiah Brent en voedselexpert Gabriele Bertaccini samen om deze verdienstelijke stellen te verrassen met een droomhuwelijk in minder dan een week. Nadat ik "Ik doe" heb gezegd en over een week een bruiloft heb, zijn hier acht koppels met acht uniek mooie huwelijksverhalen op Netflix' Say I Do.

8 Marcus en Tiffany LaCour

Aflevering 1 van Say I Do, getiteld "I Do Over", introduceert geliefden Marcus en Tiffany LaCour. Marcus legt in de show uit dat ze zeven jaar geleden een vreselijke bruiloft hadden.

Jeremia Brent presenteerde Tiffany een betekenisvolle bruiloft die er zeker een zou zijn om de rest van haar leven te onthouden. Op de trouwdag toonde Brent een lege bank ter herdenking van Tiffany's verloren vader en zus. De bruiloft vond plaats in het park waar Tiffany en haar zus, Teona, vaak kwamen. Het stel woont in Cincinnati en verwacht baby nummer twee.

7 Michael en Alex Franklin

In de tweede aflevering, 'Instant Family', legt Michael uit hoe hij en Alex een gezin werden door zijn neven en nichten te adopteren. De kinderen hadden dringend hulp nodig vanwege de worsteling van hun ouders met verslaving.

Alex ontmoette Michael acht jaar geleden in een bar waar hij een drankje dronk nadat zijn huis was overvallen. Michael onthulde dat hij Alex' droomhuwelijk niet kon betalen. Ondanks de ontoereikende financiën schonk Say I Do het paar een huwelijksceremonie om te koesteren en te onthouden.

6 Nikko en Amber

Netflix's Say I Do gebruikt het verhaal van Nikko en Amber voor de derde aflevering, 'Second Chances', om te laten zien dat er zelfs tijdens ernstige levenscrises nog steeds een mogelijkheid is van ware liefde.

Volgens The Cinemaholic begon het liefdesverhaal van het duo toen ze samen op school zaten.

Het paar staat voor een reeks uitdagingen als Amber een miskraam heeft gehad. Nikko had het toen financieel moeilijk met twee zonen uit een eerdere relatie. Door de financiële situatie en de opvoeding van de twee zonen hebben Nikko en Amber nooit een bruiloft gehad. Het Say I Do-team, Brent, Thai en Bertaccini, zegende de koning en zijn koningin met een droomhuwelijk.

5 Melvin en Mattie Cook

De aflevering met de titel "Love At Any Age" draait om het leven van Mattie en Melvin Cook toen ze op oudere leeftijd trouwden. Het paar ging 50 jaar uit elkaar. Ze groeiden op in dezelfde buurt, Mattie was een jongere zus van Melvins beste vriend. Toen ze groter werden, voegde Melvin zich bij het leger, en zo verloren ze het contact.

Fast-forward, 50 jaar later scheidde Melvin van zijn vrouw en verhuisde terug naar Cincinnati. Daar werd het duo verliefd herenigd. Melvin wilde Mattie een grote bruiloft cadeau doen om haar waarde terug te geven, maar hij kon het zich niet veroorloven. Say I Do kwam hen te hulp en gaf hen een van de meest epische momenten in hun leven.

4 Joe en Kerry

In de Say I Do-aflevering met de titel 'Kindergarten Crush' leren we het verhaal van Joe en Kerry, die verliefd werden op de kleuterschool. Toen Joe vijf was, moesten ze verhuizen naar een andere locatie. Twee decennia later ontmoette het stel elkaar en besloot het een tweede kans te geven.

Ongeveer vijf jaar later had Joe genoeg geld gespaard om de perfecte ring voor zijn partner te kopen. Ondanks dat hij de beste ring voor Kerry had gekocht, had hij niet genoeg geld voor een bruiloft. Zoals verwacht boekte Brent een locatie die het duo wilde, bereidde een perfect decor voor met een live jazzband en bereikte zijn hoogtepunt met een bruiloft in de stijl van de jaren 1920.

3 Jason VanHorn en Jonathan Rowe

Het liefdesverhaal van Jason en Jonathan op Say I Do is een tranentrekker. Jonathan en Jason ontmoetten elkaar online en werden bijna tien jaar geleden verliefd op elkaar. Ten eerste, voor de twee om een officiële verloving te hebben, moesten ze wachten op de legalisering van homohuwelijken in 2015. Ten tweede werd bij Jason stadium IV kanker vastgesteld.

Een jaar later en nu kankervrij, wilde Jason Jonathan de beste bruiloft geven die hij wilde hebben. Hij vond het de perfecte manier om te laten zien hoe dankbaar hij was dat hij voor hem zorgde terwijl hij ziek was.

2 Bruce en Essie

Een van de meest hartverscheurende momenten op Say I Do was om te horen dat Essie een laag zelfbeeld had. De reden hiervoor was haar ruige jeugd, waardoor ze worstelde met basisprincipes zoals lezen. De huwelijksplanners van Netflix brachten Essie in contact met een therapeut die haar hielp geloven dat ze slim genoeg was.

Bruce was van plan om een trouwdag te hebben die helemaal in het teken stond van zijn wederhelft. Hij richtte al zijn energie op het goedmaken met haar, zodat zij zich ook waardig zou voelen. Dankzij Say I Do schonk hij zijn geliefde de huwelijksceremonie die ze verdiende.

1 Skyler en Randy

Terwijl Thai een verbluffend voortreffelijke bruiloft voor Skyler en Randy aan het ontwerpen was, nam de gastheer Randy mee naar een bar, met name een door LGBTQ+ gedomineerde bar. Hier maakte Randy kennis met een gemeenschap waar LHBTQ+-mensen hun verhalen deelden en hem het gevoel gaven dat hij geliefd en een deel van hen was.

Skyler en Randy ontmoetten elkaar negen jaar geleden via een online dating-app. Ze hadden wederzijdse gevoelens voor elkaar, maar Randy voelde zich nooit op zijn gemak om zijn status te delen. Skyler organiseerde in samenwerking met Say I do crew een ceremonie om Randy trots en gewaardeerd te laten voelen.

Aanbevolen: