Sommige DCEU-fans noemden dit populaire personage de slechtste van de franchise

Inhoudsopgave:

Sommige DCEU-fans noemden dit populaire personage de slechtste van de franchise
Sommige DCEU-fans noemden dit populaire personage de slechtste van de franchise
Anonim

In de afgelopen decennia werd de kassa absoluut gedomineerd door stripfilms. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat het Marvel Cinematic Universe grotendeels verantwoordelijk is voor de populariteit van het stripboekfilmgenre, hebben veel andere franchises ook een belangrijke rol gespeeld. Films die zijn gebaseerd op DC Comics-personages hebben bijvoorbeeld zeker hun stempel gedrukt op de filmwereld door de jaren heen.

Lang voordat een enkele Marvel-film een hit was, zetten films op basis van DC-personages de wereld al in vuur en vlam. Superman: The Movie was bijvoorbeeld een enorme hit en Batman was ongelooflijk populair. Bovendien bewees de Dark Knight Trilogy, voordat het Marvel Cinematic Universe in de bioscoop verscheen, dat superheldenfilms respect verdienen.

Natuurlijk heeft elke filmfranchise zijn minpunten, zoals blijkt uit het feit dat, hoewel er een aantal geweldige MCU-personages zijn, er ook een aantal echt slechte zijn. Evenzo zijn er enkele DC Extended Universe-personages geweest die gewoon niet werkten. Verbazingwekkend genoeg werd echter aan sommige fans van stripfilms gevraagd om de slechtste DCEU-afbeelding te noemen en ze kozen een van de populairste personages uit de franchise.

Het ergste van het ergste

Begin 2021 ging een Reddit-gebruiker op r/comicbookmovies en plaatste een thread met een poll die een simpele vraag stelde: wat is de slechtste DCEU-afbeelding? Hoewel die subreddit niet alleen aan de DCEU is gewijd, zoals sommige anderen, is hij gebaseerd op mensen die van stripboekfilms houden. Als gevolg hiervan had het veilig moeten zijn om de peiling serieus te nemen.

Het is niet verwonderlijk dat de meeste mensen die meededen aan de peiling, twee van de minst populaire portretten van de DCEU kozen. Ten eerste, volgens de peiling, is de slechtste personageweergave in de geschiedenis van het DC Extended Universe de Lex Luthor van Jesse Eisenberg sinds 1,8 duizend gebruikers hem kozen. Hoewel men het er algemeen over eens is dat Eisenberg een getalenteerde acteur is, maakte zijn vertolking van Luthor mensen gewoon vreemd. Het leek er tenslotte op dat Eisenbergs Luthor probeerde te lijken op Heath Ledger's Joker en dat slaat nergens op aangezien de kroonprins van misdaad en Lex heel verschillende karakters zijn.

Over The Joker gesproken, Jard Leto's versie van het personage miste amper de slechtste DCEU-afbeelding sinds het 1,6 duizend stemmen kreeg in de bovengenoemde peiling. Toen werd aangekondigd dat Leto de Joker zou spelen, waren veel fans enthousiast op basis van zijn gerespecteerde optredens in eerdere films. Helaas hebben veel mensen het gevoel dat Leto's Joker het doel heeft gemist om een breed scala aan redenen, waaronder de tatoeages van het personage die ongelooflijk op de neus zaten. Toch v alt niet te ontkennen dat toen het personage verscheen in Zack Snyder's Justice League, mensen gek werden over de terugkeer van Leto's Joker.

Verrassende keuzes

Hoewel de meeste mensen weten dat de Joker en Lex Luthor van DCEU verre van alom geliefd zijn, zijn volgens de eerder genoemde peiling sommige onverwachte personages uit de franchise ook niet populair. Volgens 276 mensen die hebben gestemd, is The Flash van Ezra Miller bijvoorbeeld de slechtste DCEU-personagevertolking. Gezien het feit dat Miller betrokken was bij een gewelddadige confrontatie met een vrouw, zijn er zeer geldige redenen waarom ze impopulair zijn geworden. Aan de andere kant is het nog steeds verrassend om te zien dat volgens sommige stripboekfilmfans hun versie van The Flash slechter is dan de DCEU's Luthor en Joker.

Als de resultaten van de eerder genoemde Reddit-enquête kloppen, vinden 122 stripboekfilmfans dat Ray Fisher's Cyborg de slechtste DCEU-afbeelding is. Nadat de originele versie van The Justice League in de bioscoop was uitgebracht, waren veel mensen teleurgesteld omdat ze vonden dat Fisher's Cyborg niet zijn verdiende loon kreeg. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk op te merken dat de peiling werd gehouden nadat de Justice League van Zack Snyder uitkwam en Cyborg in die film een veel prominentere positie had.

Naast de teleurstelling die sommige fans voelden over Ray Fisher's Cyborg en Ezra Miller's The Flash, vonden 86 Reddit-gebruikers Henry Cavill's Superman de slechtste DCEU-afbeelding. Ook al is er een vocale groep mensen die de films waarin het personage speelde niet leuk vinden, er zijn hele artikelen over hoe Cavill's Superman niet de reden is waarom die films faalden. Cavill heeft tenslotte niet alleen de perfecte Superman-look, hij lijkt ook veel om het personage te geven en hij doordrenkt zijn portretten met een enorme hoeveelheid waardigheid. Met dat in gedachten lijkt het vrij duidelijk dat Cavill's Superman die kroon van schaamte niet verdient.

Aanbevolen: