15 Achter de schermen foto's waardoor we het kantoor missen

Inhoudsopgave:

15 Achter de schermen foto's waardoor we het kantoor missen
15 Achter de schermen foto's waardoor we het kantoor missen
Anonim

Er was een tijd dat shows als Friends of Seinfeld gemakkelijk de 1 sitcom hadden kunnen worden. Sinds The Office in 2013 zijn 9e seizoen uitzond, was er echter geen twijfel mogelijk. The Office is slechts een van die shows die volledig domineert in alle categorieën, waardoor het voor niemand kan worden betwist dat het het grappigste ding op televisie is. Fans van deze show genieten niet alleen, ze leven er ook naar.

In het artikel van vandaag hebben we 15 geweldige foto's van achter de schermen verzameld van onze geliefde cast terwijl ze filmden binnen de heilige muren van Dunder Mifflin. Elk van deze foto's is alsof je een kleine bonusaflevering hebt van onze favoriete show. Van de eerste filmdag van de cast tot een veel gelukkiger uitziende Angela, er is zoveel om van te houden aan deze BTS-opnames. Wie is er klaar om terug te gaan naar The Office ?

15 Waar het allemaal begon

Hier kijken we naar een foto die is gemaakt voor de allereerste filmdag van de cast. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe spannend het die dag in Scranton moet zijn geweest. Het zou voor hen onmogelijk zijn geweest om het toen te weten, maar deze 7 acteurs stonden op het punt om een van de belangrijkste projecten van de jaren 00 te starten.

14 Gewoon weer een dag op kantoor

Hier hebben we Ellie Kemper, John Krasinski en Jenna Fischer die door haar en make-up gaan. De show heeft voor het grootste deel geweldig werk geleverd door ervoor te zorgen dat de cast eruitzag als mensen die echt zouden werken voor een middelgroot papierbedrijf, maar om Hollywood-sterren in gemiddelde Joe's te veranderen, is ook make-up nodig!

13 Jim Halpert - Regisseur

Dat klopt, onze jongen Jim Halpert deed veel meer dan alleen maar flirten met de receptioniste en The Office Olympics plannen. Acteur John Krasinski heeft een handvol afleveringen geregisseerd. Enkele van de meer opvallende zijn "Sabre", "Lotto" en "The Boat". Dit waren duidelijk allemaal goede oefeningen voor zijn film A Quiet Place.

12 Vertel het Angela niet

Nou, dit is zo ongeveer de meest schattige foto op internet. Dit shot achter de schermen is van Brian Baumgartner (Kevin Malone) en Rainn Wilson (Dwight Schrute). Uiteraard kunnen we ook David Denman (Roy Anderson) achterin zien, maar hij geeft om die man, toch? We houden van Dwight en Kevin!

11 Hangin' In The Warehouse

Er zijn een paar dingen aan deze specifieke foto die hem speciaal maken. Eerst en vooral zit Holly Flax erin. Zoals fans al weten, was Holly Flax de beste toevoeging waar wij of Michael Scott ooit om hadden kunnen vragen. Ten tweede, kijk eens hoe gelukkig Angela eruitziet! Dit is vooral vreemd, omdat Andy zijn gitaar in de hand heeft…

10 BTS At The Company Picnic

De "Bedrijfspicknick" was om verschillende redenen een behoorlijk groot probleem. Niet alleen hebben we de gemene Charles Miner een beetje zien zweten tijdens de volleybalwedstrijd, maar we kwamen er ook achter dat Pam aan het einde van deze aflevering in verwachting was. Wat nog belangrijker was, was Michael en Holly's "SlumDunder Mifflinaire" sketch.

9 Nooit uit karakter

Hoewel we duidelijk kunnen zien dat bemanningsleden Jim en Andy op de achtergrond helpen met hun uitrusting, ziet Dwight eruit alsof hij helemaal in zijn karakter is. Hoewel we niet zeker weten wat hij zegt, lijkt het voor ons heel erg alsof hij een aflevering van Battlestar Galactica afbreekt.

8 Go Pam Go

Nou, dit is ongeveer net zo blij als we ons meisje Pam Beesly ooit hebben zien kijken! Wat een geweldig moment om vast te leggen op camera. Zelfs de mooie Erin Hannigan ziet eruit alsof ze de tijd van haar leven heeft. Hadden we er maar zelf bij kunnen zijn voor het feest…

7 Kelly en Ryan waren sterren op en naast de camera

We hoeven fans niet te vertellen dat Kelly en Ryan de beste relatie van de serie hadden. Vergeet Jim en Pam, deze jongens waren de echte sterren. In feite was dit ook het geval buiten de camera. Zowel Mindy Kaling als B. J. Novak maakten deel uit van het oorspronkelijke schrijversteam voor de show.

6 Angela's Bachelorette

Hoewel seizoen 8 en 9 de slechtste van het stel waren, was er iets heel speciaals aan hoe ze de serie inpakten. De aflevering waarin de documentaire eindelijk werd uitgebracht, was ongetwijfeld geweldig, maar dat gold ook voor de daadwerkelijke finale. Het trouwen van Dwight en Angela was de perfecte manier om dingen af te sluiten en de perfecte reden voor Michael om terug te keren.

5 Michael's laatste afscheid

Afscheid nemen van Michael Scott was een van de moeilijkste dingen die televisiefans ooit hebben moeten doen. Steve Carell was het hart en de ziel van The Office en zijn vertrek bewees dat zeker. Deze BTS-foto is gemaakt tijdens zijn laatste dag op de set. Alsof de eigenlijke aflevering nog niet treurig genoeg was!

4 Weet je nog toen Jim met Amy Adams uitging?

Dit is nu een echte erfenis. Katy Moore van Amy Adams werd voor het eerst geïntroduceerd in seizoen 1. Seizoen 1 was een kort seizoen dat gemengde recensies ontving, maar omdat de show erin slaagde door te komen, namen ze Amy in sommige vervolgafleveringen op. Ze was in wezen Jim's eerste Karen Filippelli.

3 Inchecken bij de receptie

Als iemand ooit bloopers van het maken van The Office heeft gezien, weet hij dat het filmen van de show nog leuker was dan ernaar kijken. Stel je voor hoe een werkdag eruit zou zien als je constant omringd zou zijn door hilarische mensen zoals Steve Carell. We vermoeden dat er overal veel minder ziektedagen zouden zijn.

2 Angela & Plop

Wie zou die keer dat luizen op kantoor werden gebracht ooit kunnen vergeten? Het was totale chaos en eindigde met Meredith die haar hoofd volledig scheerde. Tijdens alle chaos lijkt het echter alsof Angela en Plop (sorry Pete Miller), weg kunnen sluipen voor een shampoo-selfie. Hoe schattig?

1 SquadGoals

Kijk naar deze geweldige groep mensen! We hebben iedereen, van Creed tot Toby en zelfs David Wallace. Helaas was Steve Carell op dat moment geen castlid meer, maar we weten zeker dat zijn aanwezigheid altijd op de set te voelen was, zelfs na zijn vertrek. Als er ooit een cast was om deel van uit te maken, dan was het absoluut deze!

Aanbevolen: