20 foto's van Lena Headey waardoor Game Of Thrones-fans haar zullen missen

Inhoudsopgave:

20 foto's van Lena Headey waardoor Game Of Thrones-fans haar zullen missen
20 foto's van Lena Headey waardoor Game Of Thrones-fans haar zullen missen
Anonim

Een deel van wat de Game of Thrones-serie zo succesvol maakte, was de super getalenteerde cast… ze brachten de personages tot leven. De acteurs maakten het gemakkelijk om van de personages te houden (en natuurlijk te haten), waardoor het publiek zo'n sterke gehechtheid aan de show ontwikkelde.

GoT had een van de sterkste fanbases die er zijn (tenminste, tot dat laatste seizoen…). Hoewel één personage, Cersei Lannister, waarschijnlijk de minst favoriete op ieders lijst was, konden fans niet anders dan afstemmen om te zien wat voor vileine dingen ze vervolgens zou doen.

Door haar zoon Joffrey de absurde dingen te laten doen die hij deed om (SPOILER ALERT) haar eigen broer ter dood te veroordelen, heeft Cersei zeker niet veel fans gewonnen tijdens de show. We moeten wel zeggen dat haar toewijding om op de troon te blijven indrukwekkend was! Wat nog indrukwekkender is, is de getalenteerde actrice die haar speelde, Lena Headey. Cersei Lannister was duidelijk niet het gemakkelijkste personage om tot leven te brengen, maar Lena heeft het voor elkaar gekregen.

Hieronder staan 20 foto's van Lena Headey waardoor Game of Thrones-fans haar zullen missen.

20 Maak plaats voor de koningin

Hoewel ze bijna onherkenbaar is zonder Cersei's lange gouden haar, ziet Lena Headey er absoluut nog steeds prachtig uit. Ze werd hier afgebeeld op de rode loper tijdens het bijwonen van de 75th jaarlijkse Golden Globe Awards. Haar korte ombre haar ziet er super schattig uit en haar gegolfde zwarte jurk met een klein kanten detail is zeker geschikt voor een koningin.

19 Daenerys zou nooit kunnen

De castingdirectors van Game of Thrones hebben het zeker goed gedaan op de afdeling looks toen ze Lena Headey als hun koningin kozen. De bruinharige schoonheid met blauwe ogen was een show-stop op de rode loper bij de 2019 Emmy Awards, en haar lichtblauwe jurk met rozenpatroon was 'waardig voor een buiging'.

18 Een kleine terugblik

Hoewel ze vooral bekend staat om haar rol in Game of Thrones, speelde Lena Headey ook in een aantal behoorlijk succesvolle films. Ze werd gecast in populaire films zoals 300 en The Purge, en ze werd hier afgebeeld bij de première van haar film, The Brothers Grimm. Ze ziet er gloeiend heet uit in een satijnen jurk… en ziet er echt geweldig uit met een pony!

17 Pronken met haar inkt

Movie make-up en montage hebben zeker een lange weg afgelegd; als je GoT hebt gekeken, wist je waarschijnlijk nooit dat Lena Headey een behoorlijke tattoo-collectie heeft! Ze pronkte met haar gespierde en getatoeëerde rug, compleet met een lotusbloem en een mus, in een prachtige zwarte jurk. Ze gaf ook een klein kijkje in enkele kleine tatoeages op haar arm.

16 Een meer casual benadering van de rode loper

Blijkbaar heeft Lena Headey besloten om een pagina uit Cersei's notitieboekje te halen, omdat het niet uitmaakt wat mensen denken, terwijl ze het Sundance Film Festival 2019 bijwoonde, en we zijn er helemaal voor. Ze droeg een knusse trui over een tanktop, een oversized broek en snowboots. Petje af voor jou, Lena.

15 Op zoek naar een nieuw gebied om te veroveren

Ondanks haar opvoeding in Engeland (ze woont daar momenteel), werd Lena Headey eigenlijk in Bermuda geboren! Haar vader was een politiecadet die daar gestationeerd was en ze werd daar opgevoed tot ze vijf was, toen haar ouders besloten terug te verhuizen naar Yorkshire, Engeland. Ze ziet er hier prachtig uit, terwijl ze het Engelse platteland bewondert.

14 Bewijzen dat ze geschikt is voor de troon met deze look

Deze look heeft zeker een aantal hoofden doen draaien en een paar kaken op de rode loper laten vallen.

Lena Headey ziet eruit als absolute roy alty in deze prachtige en kanten zwarte jurk tijdens het bijwonen van de 65th Emmy Awards. Haar schattige glimlach is haar beste accessoire. We zijn zeker klaar om de knie te buigen voor deze mooie dame.

13 Geen verontschuldiging nodig

Als Cersei wat vrijetijdskleding zou dragen, weten we zeker dat dit T-shirt een van haar favorieten zou zijn.

Lena Headey werd gespot terwijl ze een schattig topje droeg, compleet met de zin 'het spijt me niet' in een hart, terwijl ze op weg was naar de Jimmy Kimmel-show. Uiteindelijk droeg ze het shirt ook tijdens de show … een heel Lena-ding om te doen.

12 Leuk maar heftig

Laat je niet voor de gek houden door de onschuldige blikken van Lena Headey! Ze is hier afgebeeld terwijl ze de première van het zesde seizoen van Game of Thrones bijwoont; (SPOILER ALERT) degene waar ze al haar vijanden opblaast met wildvuur en in feite haar eigen zoon drijft om zelfmoord te plegen. Ze ziet er hier in ieder geval schattig uit in een schattig zwart jurkje met kleine veertjes erop…

11 Persoonlijkheidsshot

Lena Headey is niet bang om haar gekke vlag te laten wapperen, zoals te zien is op deze foto van haar.

Ze trekt een dwaas gezicht en gooit wat vredestekens op terwijl ze een evenement voor BUILD bijwoont. Het is goed om te weten dat ze niet zo ijskoud serieus is als de personages die ze meestal speelt.

10 Ze is een fan van angst

Terwijl de meeste mensen horrorfilms kijken voor de spanning van de schrik, gaf Lena Headey in een interview met Vulture toe dat ze ze eigenlijk ontspannend vindt. Eh, wat?

Ze legde uit hoe ze van de enge films houdt en noemde ze een 'ontsnapping'. Door naar de films te kijken, wordt het voor haar hersenen gemakkelijker om een beetje uit te schakelen. Wat je boot ook drijft, Lena!

9 Gezellig worden met Cast Mates

Het is goed om te weten dat de GoT-castmates geen wrok koesteren tegenover elkaar buiten het scherm. (SPOILER ALERT) Ondanks dat zijn personage is vermoord door haar meer dan levensgrote krijger, lijken Lena Headey en Pedro Pascal een zeer dierbare vriendschap te delen. Ze werden afgebeeld terwijl ze aan het dollen waren terwijl ze aan het winkelen waren in LA.

8 Jet Black Beauty

Lena Headey is hier verre van haar lange blonde haar, maar ze kan zeker een korte zwarte bob maken. Haar outfit is ook super chique, een perfecte balans tussen schattig en edgy. Ze droeg een doorschijnende top met prachtige witte borduursels en een bijpassende zwarte rok met wat witte bloemen.

7 We zijn zo blij dat deze foto bestaat

Het feit dat ze van dodelijke vijanden op het scherm kunnen veranderen in giechelende besties buiten het scherm, bewijst hoe goed deze actrices echt zijn. Lena Headey en Emelia Clarke zien er absoluut schattig uit terwijl ze samen poseren voor deze geweldige foto. Zorgt dit voor de perfecte nieuwe telefoonachtergrond? Wij denken van wel.

6 Zichzelf herhalen (voor een goed doel)

Ondanks dat ze een buitengewoon succesvolle en mooie actrice is, had Lena Headey eigenlijk een behoorlijk ruig verleden. Ze gaf toe aan Men's He alth dat ze nogal een tomboy was die opgroeide, en de lokale kinderen waren er niet vriendelijk mee. Een keer sloeg een jongen haar zelfs met een knuppel op het hoofd omdat ze anders was.

5 Op zoek naar niets minder dan een godin

De stijl van Lena Headey is vrij eenvoudig. Ze draagt nooit iets te extravagants en heeft de neiging om naar de meer casual kant te leunen wanneer ze kan. Maar eerlijk gezegd bewijst ze dat minder ook meer kan zijn! Ze ziet er geweldig uit in deze goud en zwart gestreepte jurk. Een simpele opsteekkapsel en wat rode lippenstift maken de look perfect samen.

4 Ze is een geweldige moeder

Hoewel je het nooit zou hebben geweten door naar haar te kijken, heeft Lena Headey niet één maar twee zwangerschappen gehad tijdens het filmen van Game of Thrones. Met een beetje filmmagie, zoals dikke kleding en 'boven de buik'-hoeken, hield Lena haar zwangerschappen volledig verborgen tijdens het filmen.

Ze deelde deze schattige foto van haar en haar zoon op Instagram, nadat hij een beetje make-up voor haar had gedaan!

3 Lena en Maisie

Er is niets beters dan personages die elkaar haten op het scherm te zien, allemaal gezellig samen in het echte leven. Lena Headey en Maisie Williams nestelden zich voor een foto terwijl ze op de rode loper waren voor de 67th Emmy Awards. Ze zagen er allebei schitterend uit. Lena droeg een prachtige bordeauxrode jurk en Maisie droeg een schattig babyroze jurkje.

2 Ze houdt van anonimiteit (nou ja, dat was ze sowieso al)

Ja, Lena Headey was een getalenteerde actrice, zelfs vóór haar Game of Thrones-dagen, maar ze was niet echt beroemd en dat vond ze niet erg. Ze gaf in een interview toe dat ze, ondanks dat ze 15 jaar in de industrie werkte, niet echt werd erkend en ze vond het geweldig. Ze zei dat de gedachte aan die verandering haar doodsbang maakte. Hopelijk was haar overgang naar de schijnwerpers na GoT oké.

1 Ze kunnen beter met elkaar overweg, NIET als broers en zussen

Ondanks hun relatie (of het gebrek daaraan) op Game of Thrones, zijn Lena Headey en Peter Dinklage in het echte leven eigenlijk heel goede vrienden. Ze ontmoetten elkaar tijdens het filmen van Peter Smalls Is Dead en zijn sindsdien hecht. Peter heeft de actrice zelfs publiekelijk geprezen voor haar vertolking van Cersei (ondanks hoe slecht ze is voor zijn karakter).

Aanbevolen: