15 Achter de schermen foto's waardoor we Gilmore Girls missen

Inhoudsopgave:

15 Achter de schermen foto's waardoor we Gilmore Girls missen
15 Achter de schermen foto's waardoor we Gilmore Girls missen
Anonim

Amy Sherman-Palladino is de vrouw die we moeten bedanken voor 7 geweldige seizoenen van Gilmore Girls (en niet te vergeten de 4-delige revival-serie). De getalenteerde schrijver creëerde onze geliefde Stars Hollow en vulde het met meer gedenkwaardige personages dan we op dit moment zelfs kunnen tellen. De originele serie mag dan in 2007 tot een einde zijn gekomen, maar dit is een televisieprogramma waarvan we zeker weten dat mensen er nog vele jaren naar zullen kijken.

Vandaag hebben we een heel speciale traktatie voorbereid voor elke Gilmore-fan die er is. We hebben 15 totaal nostalgische foto's van achter de schermen verzameld van de set van Gilmore Girls. We hebben iedereen, van de lieftallige Emily Gilmore tot de leden van Hep Alien. Als iemand Lorelai, Rory en misschien zelfs Kirk heeft gemist, begin dan te scrollen en we beloven dat je niet teleurgesteld zult zijn!

15 Het beste personeel ter wereld

Dit onvergetelijke trio begon lang geleden tijdens de Independence Inn-dagen. Lorelai, Michel en ons meisje Sookie wisten hoe ze een herberg moesten runnen alsof het niemands zaken waren. Nadat de Independence Inn in brand vloog, wisten we natuurlijk niet hoe alles zou aflopen. Het team kwam er echter doorheen en eindigde met het openen van hun eigen herberg, The Dragonfly.

14 De Life And Death Brigade

Hier kijken we naar een geweldige BTS-opname van Gilmore Girls: A Year in the Life. Hoewel alles aan de opwekking behoorlijk magisch was, was een van de beste momenten ongetwijfeld toen de leden van de Life and Death Brigade hun krachten bundelden om Rory nog een laatste keer op te vrolijken.

13 Besties For Life

Ze zien er misschien wat ouder uit dan in het oorspronkelijke eerste seizoen, maar het lijkt erop dat er niet veel is veranderd tussen deze drie. Fans zullen zich herinneren dat Lane en Rory beste vrienden waren sinds de kleuterschool. Aangezien Lorelai altijd mentaal jonger was dan haar dochter, was ze slechts een van de meisjes!

12 Paris & Doyle Forever

Hoewel het altijd Rory's relaties waren die de meeste aandacht kregen, weet iedereen dat Paris en Doyle het echte machtspaar van de serie waren. Natuurlijk waren Lorelai en Luke de hele tijd een belangrijke verhaallijn, maar telkens wanneer hun koppige manieren tot weer een off-again-moment leidden, waren Paris en Doyle er om ons bezig te houden.

11 Dubbel zien

Toen Gilmore Girls in 2000 voor het eerst van start ging, wist niemand hoe groot het succes zou worden. Zelfs nu lijkt het nog steeds een ondergewaardeerd meesterwerk, hoewel het algemeen wordt beschouwd als kwaliteitstelevisie. Dankzij deze serie kon maker Amy Sherman-Palladino doorgaan met het maken van de bekroonde serie, The Marvelous Mrs. Maisel.

10 Selfie met de baas

Hoewel Michel graag een gemene buitenkant neerzette, had hij altijd een speciaal plekje in zijn hart voor Lorelai, zijn charismatische baas. Hij volgde haar niet alleen toen ze vertrok om The Dragonfly Inn met Sookie te openen, maar hij koesterde ook echt alle kleine dingen die ze van dag tot dag deelden.

9 Welkom bij Luke's

Er waren een paar sets gebruikt in Gilmore Girls die echt hebben geholpen om de show te maken tot wat het was. Het is duidelijk dat het stadsplein met zijn prieel er een was en het huis van Emily en Richard een andere, maar als ik terugdenk aan al onze meest favoriete scènes, lijkt het alsof de meeste zich hier in Luke's restaurant afspeelden.

8 Stars Hollow's Top Chefs

De relatie op het scherm tussen Sookie en Luke was altijd hilarisch. Beiden stonden tenslotte bekend om hun kookkunsten, dus er was altijd een gezonde concurrentie aan de gang. Luke was misschien de beste in hamburgers, maar voor lekker eten was Sookie degene die je zag. Het is duidelijk dat deze twee hun verschillen konden laten vallen toen de camera's stopten met rollen.

7 Een paar Goofballs

Ook al hadden Kirk en Jess nauwelijks scènes samen, we zijn nog steeds dol op deze BTS-opname. Kirk was de vreemde eend in de bijt. Hij deed alle beschikbare banen in Stars Hollow, hoewel hij bij de meeste verschrikkelijk was. Dan hebben we Jess. Gespeeld door de getalenteerde Milo Ventimiglia, was Jess ongetwijfeld Rory's beste match van haar drie liefdesbelangen.

6 We missen Richard gewoon…

Hoe graag we het mooie gezicht van Emily Gilmore ook zien, het doet denken aan haar overleden echtgenoot, Richard Gilmore. Hij werd gespeeld door Edward Herrmann gedurende de hele serie, hoewel hij helaas in 2014 overleed. In Gilmore Girls: A Year in the Life zagen we de familie omgaan met het tragische verlies.

5 Rory's eerste liefde

Dean was Rory's allereerste liefdesbelang. Hij werd meteen voorgesteld en ze bleven eigenlijk een hele tijd bij elkaar. Zelfs nadat ze uit elkaar gingen en Dean met iemand anders trouwde, slaagden ze er nog steeds in om de weg naar elkaar nog een paar keer terug te vinden. Maar serieus, hoe schattig zijn ze?!

4 Hep Alien

Hep Alien is de grootste muzikale act van Stars Hollow (uitgezonderd de stadstroubadour natuurlijk). Nadat Lane had leren drummen, had ze duidelijk een band nodig. Terwijl Adam Brody aanvankelijk deel uitmaakte van de mix, vertrok hij uiteindelijk en maakte ruimte voor de band om Sebastian Bach (Gil) te adopteren.

3 Geef ze nu al een spin-off

Zoals veel fans al weten, zou Jess oorspronkelijk zijn eigen spin-offserie krijgen. Het zou zich afspelen in Californië, waar we hem zagen wagen tijdens zijn oorspronkelijke vertrek. Het filmen in de omgeving van Venice Beach bleek echter te duur, dus het project werd uiteindelijk geannuleerd. Misschien is het tijd om het opnieuw te proberen?

2 Slechts een paar baby's

Toen de show voor het eerst begon, was Alexis Bledel technisch gezien 19, hoewel ze een 16-jarige Rory speelde. Gilmore Girls was haar allereerste acteeroptreden, dus ze leerde zeker gaandeweg. Eerlijk gezegd, het feit dat ze zo nieuw was, gaf haar karakter de perfecte hoeveelheid geloofwaardige onschuld.

1 Kirk is nog steeds een rare

Toen werd aangekondigd dat we in feite een revival-serie zouden krijgen, waren fans erg benieuwd hoeveel originele castleden er zouden zijn. Toen de serie in première ging op Netflix, was niemand teleurgesteld. Zowat elk personage keerde terug naar Stars Hollow, inclusief de sympathieke gek, Kirk.

Aanbevolen: