20 foto's waardoor we Marilyn Monroe missen

Inhoudsopgave:

20 foto's waardoor we Marilyn Monroe missen
20 foto's waardoor we Marilyn Monroe missen
Anonim

Marilyn Monroe is een van de meest iconische sterren aller tijden. Ze was een actrice, model en zangeres, met een populaire carrière in de jaren vijftig en zestig. Ze stond bekend als een blonde bom en had rollen in films als Monkey Business, Gentlemen Prefer Blondes en Some Like It Hot. Ze had relaties met mannen zoals Joe DiMaggio, Frank Sinatra en Arthur Miller.

Helaas stierf ze toen ze nog maar 36 jaar oud was, maar haar nalatenschap leeft voort, al die jaren later. Er wordt nog steeds genoten van haar werk. Haar mode wordt nog steeds gekopieerd. Haar gezicht is te zien op billboards, in kunst en op kledingstukken. En haar verhaal wordt nog steeds verteld…

Of Marilyn Monroe nu op een set acteerde, in de stad was met een knappe kerel of gewoon normale, alledaagse dingen deed (zoals haar make-up opmaken, een boek lezen of fietsen), ze deed het met zo'n klasse en zo'n stijl. Er is nog nooit iemand geweest zoals zij, en er zal ook nooit iemand zijn zoals zij. Kortom, we missen deze ster, dus maak een wandeling door het geheugen… laten we allemaal genieten van deze 20 geweldige en schattige foto's van haar, van vroeger.

20 Trouwen met Arthur Miller

marilyn monroe Arthur Miller
marilyn monroe Arthur Miller

Na de scheiding van Monroe en Joe DiMaggio begon ze een serieuze relatie met Arthur Miller, een toneelschrijver die bekend staat om werken als Death of a Salesman en The Crucible. Deze twee trouwden in 1956, zoals hier te zien is, maar ze waren in 1961 gescheiden. Kijk eens hoe schattig ze zijn!

19 Thuis rondhangen

marilyn monroe thuis
marilyn monroe thuis

Omdat Monroe zo'n grote ster is, is het bijna moeilijk voor te stellen dat ze gemiddelde dingen doet. Maar ze was ook maar een mens, zoals te zien is in deze afbeelding van haar die rondhangt en naar muziek luistert. Ze ziet er een beetje beter uit dan wij in onze pyjama's met onze afspeellijsten.

18 Op het strand

marilyn monroe strand
marilyn monroe strand

Het strand kan de perfecte achtergrond vormen voor foto's, met de zon, de branding en het zand. Dat gezegd hebbende, is het logisch dat deze blonde bom haar behoorlijk wat foto's in deze setting heeft genomen. De paraplu, het zwempak, de krullen die in de wind waaien, de glimlach… het is allemaal perfectie.

17 Genieten van roomservice

marilyn monroe ontbijt
marilyn monroe ontbijt

Dit is een zeer bekende afbeelding van Marilyn Monroe, en het toont haar zonder make-up. Ze is niet helemaal opgelicht of opgedoft, zoals ze gewoonlijk is. In plaats daarvan geniet ze van roomservice. Het maakt ons niet uit wat ze aan het eten of drinken was toen deze foto werd gemaakt. We zijn gewoon blij dat er zo'n openhartig schot bestaat.

16 Met een hondje

marilyn monroe hond
marilyn monroe hond

Voeg een harige vriend toe aan elke foto en het wordt meteen een miljoen keer beter! Deze schattige celeb was alleen een stralende ster, maar op dit moment, met deze hond, was ze nog beter. In feite is dit bijna te veel schattigheid in één foto, om eerlijk te zijn.

15 Make-up bijwerken

marilyn monroe doet make-up
marilyn monroe doet make-up

Van tijdschriftomslagen en films tot rode lopers en dates, Marilyn Monroe had veel publieke optredens en uitstapjes. Daarom deed ze, zoals de meeste vrouwen voor zulke gelegenheden, schoonheidsproducten op, stijlde haar haar en kleedde zich aan in een aantal fantastische ensembles. Haar make-up zien bijwerken is echter te cool, gezien hoe iconisch ze is.

14 In 'Gentlemen Prefer Blondes'

marilyn monroe heren geven de voorkeur aan blondines
marilyn monroe heren geven de voorkeur aan blondines

In 1953 kwam Gentlemen Prefer Blondes uit, en deze muzikale komedie met Jane Russell en Marilyn Monroe; Monroe speelde een personage genaamd Lorelei Lee. In een opvallende roze jurk zong ze Diamonds Are A Girl's Best Friend. Stel je voor dat je in de buurt bent om dit allemaal persoonlijk te zien… geweldig.

13 Een prijs in ontvangst nemen

marilyn monroe gouden globes
marilyn monroe gouden globes

Uiteraard heeft deze celeb in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen, waaronder een BAFTA voor The Seven Year Itch in 1956, een Golden Globe voor Bus Stop in 1956 en een Golden Globe voor Some Like It Hot in 1960.

12 Met Joe DiMaggio

marilyn monroe Joe DiMaggio
marilyn monroe Joe DiMaggio

Monroe begon in 1952 een relatie met Joe DiMaggio. Hij was een honkballegende die voor de New York Yankees had gespeeld. Deze twee waren toen getrouwd van 1954 tot 1955.

11 Haar handafdrukken inbrengen

marilyn monroe Grauman's Chinese Theater
marilyn monroe Grauman's Chinese Theater

Als het op showbizz aankomt, mogen de besten van het beste hun handen in het cement steken en een permanente markering maken voor het Grauman's Chinese Theatre (nu bekend als TCL Chinese Theatre). Natuurlijk moest Marilyn Monroe precies dat doen, zoals te zien is op deze afbeelding die haar laat zien met haar co-ster, Jane Russell.

10 Zingende gelukkige verjaardag

marilyn monroe gefeliciteerd meneer de president
marilyn monroe gefeliciteerd meneer de president

Een ander opmerkelijk moment uit haar verleden was toen ze Happy Birthday, Mr. President zong voor John F. Kennedy. Deze viering vond plaats in Madison Square Garden, en het betrof deze blonde bom die een nauwsluitende jurk droeg die bij haar huidskleur paste.

9 LOL'ing

marilyn monroe lacht
marilyn monroe lacht

Kijk eens naar dit gezicht… het haar, de moedervlek, de make-up… ze is een echte legende, dat is ze altijd geweest, en dat zal ze altijd blijven. We missen haar! Hoewel we het niet leuk vinden dat ze er vandaag niet is, vinden we het leuk om terug te kijken op al deze herinneringen.

8 In A Parade

marilyn monroe Miss America Pageant parade
marilyn monroe Miss America Pageant parade

Deze specifieke foto toont Marilyn Monroe die in een parade rijdt. Zoals verwacht draagt ze een stijlvol ensemble waardoor ze er nog glamoureuzer uitziet, en zoals verwacht verzamelde zich een menigte om haar heen (voornamelijk bestaande uit mannen).

Stel je voor dat je gewoon in haar aanwezigheid bent, of in dezelfde kamer als haar… Wow

7 Op een fietstocht

marilyn monroe op de fiets
marilyn monroe op de fiets

Zoals gezegd was deze ster een normaal mens die normale menselijke dingen deed, zoals fietsen. Het is echt moeilijk om je voor te stellen dat ze zoiets eenvoudigs en gemiddelds doet, maar deze foto is het bewijs (hoewel ze er stijlvoller uitziet dan wij tijdens onze ritten).

6 Werken in een fabriek

marilyn monroe Radioplane Company
marilyn monroe Radioplane Company

Voordat Marilyn Monroe, nou ja, de Marilyn Monroe werd, werkte ze in een fabriek. Deze foto's van die tijd in haar leven zijn gemaakt bij Radioplane Company, een munitiefabriek, tijdens de Tweede Wereldoorlog. En kijk eens naar dat bruine haar…

Het is duidelijk dat ze er overal goed uitziet!

5 Met Marlon Brando

marilyn monroe Marlon Brando
marilyn monroe Marlon Brando

Monroe ging ook uit met Marlon Brando, een zeer bekende acteur. Enkele van zijn meest populaire rollen waren in werken als A Streetcar Named Desire, One-Eyed Jacks, Apocalypse Now en, natuurlijk, The Godfather. Wat een knap stel, toch?

4 Een boek lezen

marilyn monroe aan het lezen
marilyn monroe aan het lezen

Een ander alledaags ding dat Monroe deed, was lezen, en deze afbeelding laat zien hoe ze dat doet, met al haar klasse, en brutaal, en stijl en schattigheid. Hebben we al gezegd dat we dit icoon echt missen? Ze was als geen ander, en we zijn blij dat haar legende steeds verder leeft…

3 Trainen

marilyn monroe aan het trainen
marilyn monroe aan het trainen

Zeker, veel mensen hebben deze foto's gezien waarop Monroe aan het trainen is, wat te verbazingwekkend is. Vroeger werd ze als een plus-size ster beschouwd, maar nu zijn haar rondingen iets waar mensen aan werken. Ik denk dat we zo maar een lat boven ons hoofd moeten tillen!

2 In ‘The Prince & The Showgirl’

marilyn monroe De prins en de showgirl
marilyn monroe De prins en de showgirl

Een andere film van deze ster was The Prince and the Showgirl uit 1957. Het was een romcom met Marilyn Monroe en Laurence Olivier in de hoofdrollen, en hij regisseerde het. Hij produceerde het ook. Bovendien concentreerde My Week with Marilyn, een film uit 2011, het leven van Monroe tijdens het maken van deze film.

1 In die beroemde witte jurk

marilyn monroe witte jurk
marilyn monroe witte jurk

Last but not least, terwijl we bedenken hoeveel we deze beroemdheid missen, laten we even de tijd nemen om over deze jurk te praten … de jurk! Een van de meest populaire foto's ooit genomen toont Marilyn Monroe in een witte jurk, die naar boven waait omdat ze boven een ventilatierooster staat. Velen hebben geprobeerd het te repliceren, maar niemand kon het zoals zij.

Aanbevolen: