15 weinig bekende feiten over de goudkoorts van Discovery Channel

Inhoudsopgave:

15 weinig bekende feiten over de goudkoorts van Discovery Channel
15 weinig bekende feiten over de goudkoorts van Discovery Channel
Anonim

De Discovery Channel heeft reality-tv goud veroverd met zijn hitserie Gold Rush. De al lang bestaande, populaire serie volgt kleine mijnwerkers terwijl ze de elementen en de gevaren trotseren die mijnbouw tot een van de zwaarste banen ter wereld maken. Voor deze hardwerkende rijken is de beloning soms al hun problemen waard.

Gold Rush heeft verschillende roterende reality-castleden, maar de hoofdcast is hetzelfde gebleven. De jonge Parker Schnabel en het vader- en zoonduo Jack en Todd Hoffman hebben fans toegelaten in hun moordende wereld van mijnbouw naar het meest kostbare metaal van allemaal, goud. Hoewel de reality-tv-show zoveel van de mijnwereld laat zien, wordt niet alles voor het publiek getoond.

15 Parker Schnabel komt uit mijnbouw Roy alty

Parker Schnabel van Gold Rush
Parker Schnabel van Gold Rush

Gold Rush reality-ster, Parker Schnabel, komt uit een lange lijn van mijnbouwmagnaten die hun fortuin maakten door het rijk te maken met edelmetaal. Zijn lieve oude opa, John, was de trotse eigenaar van het beroemde mijnbouwbedrijf The Golden Nugget. Deze lucratieve zaak zorgde ervoor dat zijn kleinzoon zijn leven lang meeging.

14 Schnabel lijkt dakloos en klaagt over armoede, maar is eigenlijk miljonair

Parker Schnabel werkt aan realityshow Gold Rush
Parker Schnabel werkt aan realityshow Gold Rush

Meer dan eens hebben fans Parker Schnabel betrapt op het zinspelen op het feit dat hij worstelt met de moolah, en hij lijkt vaak dakloos in plaats van rijk, maar dat is niet helemaal juist. Schnabel verdient een heel goed leven met het filmen van de realityserie en de jonge ster wordt geschat op miljoenen.

13 Todd Hoffman bezit zijn eigen luchthaven

Toff Hoffman van Gold Rush
Toff Hoffman van Gold Rush

Todd Hoffman verdiende goed geld met werken in de mijnbouw en op reality-tv, maar zijn eerste grote zakelijke onderneming was de aankoop van een kleine luchthaven in Sandy, Oregon. Hij bezat en exploiteerde de kleine luchthaven, maar toen die industrie eenmaal op de fles ging, wendde hij zich tot de wondere wereld van de goudwinning.

12 Parker Schnabel vroeg zijn ouders om verjaardagsmachines

Parker Schnabel poseert met machines
Parker Schnabel poseert met machines

De meeste jonge mannen van de leeftijd van Parker Schnabel smeken hun ouders om Nike Air Force One-sneakers of nieuwe Airpods als ze jarig zijn. Schnabel is echter geen gewone jongeman. Hij vroeg zijn ouders om bouwmachines. We vragen ons af hoeveel moeite het was om die cadeaus in te pakken!

11 Er zijn geen harde gevoelens tussen Gene Cheeseman en Parker Schnabel

Parker Schnabel en Gene Cheeseman van Gold Rush
Parker Schnabel en Gene Cheeseman van Gold Rush

Reality-televisie houdt van wat drama en spanning tussen costars, maar fans zijn misschien geïnteresseerd om te weten dat zelfs na het vertrek van Schnabels rechterhand, Gene Cheeseman, de twee jongens goede vrienden bleven. Nadat ze stopten met filmen, kwamen ze nog steeds bij elkaar en praatten wanneer ze maar konden.

10 De show heeft een aantal serieus toegewijde fans die zijn komen opdagen om in stacaravans te spelen

De reality-tv-show Gold Rush
De reality-tv-show Gold Rush

Reality-televisie heeft enkele van de meest toegewijde fans ter wereld! Ze zullen tot het uiterste gaan om dicht bij hun geliefde reality-sterren te komen. Gold Rush is in dit opzicht niet anders. Mensen houden van de show. Fans komen overal waar de show wordt opgenomen. Een familie uit Lousiana trok helemaal vanuit het zuiden naar de Yukon in hun camper, gewoon om dichtbij de actie te zijn.

9 Todd Hoffman is een basketballiefhebber

Todd Hoffman met een basketbal
Todd Hoffman met een basketbal

Todd Hoffman houdt van veel dingen, en basketbal is daar een van. De ondernemer is een grote fan van de sport en staat er zelfs om bekend te pronken met zijn ballervaardigheden. Met alle druk van het winnen van goud en het starten van nieuwe zakelijke ondernemingen, is het misschien Hoffmans manier om wat stoom af te blazen.

8 Todd Hoffman verdient $ 25.000 per aflevering

Todd Hoffman werkt aan Gold Rush
Todd Hoffman werkt aan Gold Rush

Naast het feit dat hij rijk wordt als hij goud raakt, verdient Todd Hoffman veel geld door alleen maar op Gold Rush te verschijnen. Geschat wordt dat Hoffman met alleen filmen tussen de tweehonderdduizend en vierhonderdduizend dollar binnenha alt. Dat is geen grote verandering, geen mijl.

7 Show Regular David Turijn heeft geen tanden

David Turijn van Gold Rush
David Turijn van Gold Rush

Gold Rush-regulier, David Turin, werd gevraagd iets over zichzelf te onthullen dat niemand anders echt wist. Hij vertelde fans dat de tanden in zijn mond eigenlijk allemaal nep waren! Het blijkt dat Turijn in een kinderlijke woordenwisseling verkeerde en uiteindelijk zijn parelwitte blanken verloor. Ze moesten worden vervangen door bedriegerstanden.

6 Parker Schnabel's team werd door hem gekozen, niet door productie

Het team van Parker Schnabel op Gold Rush
Het team van Parker Schnabel op Gold Rush

Shows zoals Gold Rush hebben vaak hun crews en teams samengesteld door productieteams die mensen willen koppelen die fatsoenlijke beoordelingen voor hen zullen opleveren. Parker Schnabel besloot zijn eigen team samen te stellen en koos ervoor om samen te werken met mensen die hij vertrouwde. Hij doet het tegenwoordig verdomd goed voor zichzelf, dus het lijkt erop dat hij goed heeft gekozen.

5 Veel van de show is gescript

De cast van Gold Rush na de show
De cast van Gold Rush na de show

Veel realityshows zijn onder vuur komen te liggen omdat ze tot op zekere hoogte gescript of geënsceneerd zijn, en Gold Rush is in dit opzicht niet anders. Sommige castleden van de show hebben eerder opgemerkt hoeveel evenementen de productie mist wanneer camera's worden uitgeschakeld. Wanneer dit gebeurt, moet iedereen teruggaan en de gemiste gebeurtenis naspelen.

4 Het duurt meer dan zes opeenvolgende maanden om 12 afleveringen te produceren

De filmploeg van de Gold Rush
De filmploeg van de Gold Rush

Goudkoorts filmen is een hele klus voor de castleden, maar ook voor het film- en productieteam. Ze trotseren niet alleen de elementen van waar er gefilmd wordt, maar ze werken ook lange uren om de film te verzamelen die nodig is om een seizoen samen te stellen. De crew filmt misschien zes opeenvolgende maanden en krijgt slechts twaalf afleveringen van die beelden.

3 Parker zegt dat zijn sociale leven niet bestaat dankzij de show

Parker Schnabel van Gold Rush
Parker Schnabel van Gold Rush

Parker Schnabel is een jonge man die van zijn werk houdt, en zijn toewijding aan zijn vak heeft een negatieve invloed gehad op zijn sociale leven. De meeste jongens van zijn leeftijd zijn uit met vrienden en socializen, maar Parker lijkt alleen tijd te hebben voor het werk. We hopen dat hij zich op een gegeven moment omringt met een leuk en liefdevol ondersteuningssysteem.

2 Oproep aan alle onervaren mijnwerkers! Hoe minder ervaring, hoe meer de show je wil

Parker Schnabel van Gold Rush en zijn vriendin
Parker Schnabel van Gold Rush en zijn vriendin

Producenten van Gold Rush geven de voorkeur aan mijnwerkers die weinig ervaring hebben in de industrie. Mensen lijken zich te verhouden tot de castleden die een beetje nat achter de oren zijn, en het drama blijkt een beetje intenser te zijn met degenen die nog steeds de kneepjes van het vak leren. Ratings zijn alles met reality-tv, en deze show heeft ontdekt dat onervaren castleden hogere beoordelingen betekenen.

1 Het woord 'goud' is een must voor castleden. Productie zorgt ervoor dat ze het woord veel gebruiken

de opnames van realityshow Gold Rush
de opnames van realityshow Gold Rush

Hoe vaker de castleden het woord 'goud' zeggen tijdens het filmen, hoe beter. Dit ene woord keer op keer zeggen is geen optie. Volgens producenten en leidinggevenden is het een must. Wanneer castleden hun eigen mijnjargon gaan gebruiken, worden ze eraan herinnerd terug te verwijzen naar het voortdurende gebruik van het woord 'goud'.

Aanbevolen: