10 weinig bekende feiten over het huwelijk van Glennon Doyle en Abby Wambach

Inhoudsopgave:

10 weinig bekende feiten over het huwelijk van Glennon Doyle en Abby Wambach
10 weinig bekende feiten over het huwelijk van Glennon Doyle en Abby Wambach
Anonim

Portia en Ellen, kijk uit - er is een nieuw lesbisch powerkoppel in de stad. Auteur Glennon Doyle en US Women's Soccer-ster Abby Wambach maakten furore in 2017 toen ze hun huwelijk aankondigden. Ze waren niet alleen in het huwelijksbootje gestapt na slechts een paar maanden samen, maar ze waren ook allebei niet lang daarvoor uit eerdere relaties gekomen, en Glennon Doyle was nog nooit eerder met een vrouw geweest of wist niet dat ze niet hetero was.

De wervelende romance is vaak gedocumenteerd op Instagram en via interviews, en nu ze een paar jaar getrouwd zijn, beginnen ze samen aan een nieuw leven vol liefde en activisme. Hun speelse gekibbel en gekke openhartige video's op Instagram geven een kijkje in het huwelijk van de twee vrouwen, beide powerhouse-sterren op zich, en we wilden meer weten. Hier is het vuil op het huwelijk van Glennon Doyle en Abby Wambach.

Bijgewerkt op 9 november 2021, door Michael Chaar: Glennon Doyle en Abby Wambach maakten landelijk nieuws toen het duo in 2015 officieel in het huwelijksbootje stapte tijdens een prachtige Hawaiiaanse bruiloft. Nou, terwijl het paar zes jaar huwelijk viert, houden fans er altijd van om een kijkje in hun huwelijk te krijgen. Als de twee co-ouderkinderen van Glennon hebben ze ook twee eigen pelsbaby's. Gelukkig voor de twee is Glennon's voormalige echtgenoot, Craig Melton, ook een enorm ondersteuningssysteem voor de twee. Gezien hun atletische achtergrond is het geen verrassing dat de twee redelijk fit blijven. Meer recentelijk nam Abby deel aan de NYC Marathon terwijl Glennon haar aanmoedigde, wat bewijst dat deze twee beter zijn dan ooit!

10 Ze waren allebei eerder getrouwd

Abby Wambach was eerder getrouwd met medevoetballer Sarah Huffman, die in 2015 in Hawaii in het huwelijksbootje stapte, terwijl Glennon Doyle getrouwd was met Craig Melton, de vader van haar drie kinderen. Ze hebben allebei openlijk gesproken over de problemen waarmee ze in hun vorige huwelijken werden geconfronteerd en hoe ze die inzichten hebben gebruikt om hun eigen huwelijk sterker te maken.

9 Abby ontmoette Glennon op een schrijverslanceringsevenement

Zowel Glennon als Abby hebben interviewers en fans getrakteerd op het verhaal van hun wervelende eerste ontmoeting tijdens een schrijverslanceringsevenement in Chicago in de herfst van 2016. Glennon promootte haar boek Love Warrior, dat ging over de verlossing in haar huwelijk toen Abby de schrijverskamer binnenkwam waarin Glennon zat. Abby was daar om haar eigen boek Forward te promoten, een memoires over haar carrière waarin haar scheiding, alcoholisme en pilverslaving werden beschreven.

8 Ze namen hun leven uit elkaar voordat ze zelfs maar kusten

Beiden beschrijven de eerste ontmoeting als een 'herkennen' of een 'herinneren' en herinneren zich dat ze krachtig, magnetisch tot elkaar werden aangetrokken. Na een paar dagen te hebben gemaild, waren ze er allebei zeker van dat ze voor elkaar bestemd waren, en Glennon beëindigde haar huwelijk met Craig Melton op dat moment en gaf toe dat ze verliefd was - en dat allemaal voordat zij en Abby elkaar ooit hadden aangeraakt.

7 Glennons ex-man steunt hen

Dat de samengestelde familie goed met elkaar overweg kan, is een bewijs van de toewijding van alle drie de volwassenen aan het geluk van hun kinderen. Abby Wambach heeft gezegd wat een geschenk het was dat Glennons ex-man Craig Melton 'de kinderen toestemming gaf om van [haar] te houden'. Abby en Craig coachen Glennon en Craig's dochter Tish's voetb alteam en ze hebben ook samen in een volwassen competitie gespeeld. Overal een voorbeeld voor gescheiden gezinnen!

6 Abby en Glennon zijn beide activisten

Zowel Abby Wambach als Glennon Doyle zijn activisten voor empowerment van vrouwen. Glennon Doyle's non-profit Together Rising richt zich op het omzetten van 'collectief liefdesverdriet in effectieve actie'. De organisatie promoot initiatieven voor zwangere vrouwen en tieners en werkt aan beleidsverandering om vrouwen, moeders en kinderen over de hele wereld te ondersteunen. Glennon heeft geluk dat haar vrouw een missie heeft; Abby zit in het bestuur van Together Rising en hun gedeelde passie voor activisme helpt hun huwelijk sterk te houden.

5 Glennon en Abby zijn allebei nuchter

Noch Glennon noch Abby is een onbekende voor verslaving. Glennon heeft in interviews vaak gesproken over haar tienerjaren en begin twintig, een tijd waarin ze snel leefde - drinken, feesten en drugs gebruiken. Ze werd nuchter toen ze 25 was en zegt dat het de beste beslissing was die ze ooit heeft genomen. Abby begon zwaar te drinken nadat ze met voetballen was gestopt en werd in 2015 gearresteerd voor rijden onder invloed. Ze stopte daarna met drinken en was pas nuchter toen ze Glennon voor het eerst ontmoette.

4 Abby Co-ouders met Glennon

Glennon heeft drie kinderen uit haar huwelijk: Chase, 17, Tish, 14 en Amma, 12. De kinderen zijn allemaal dol op Abby en hebben haar naadloos in hun gezin opgenomen. "Ze is een 'bonusmoeder'", legt Glennon uit. Abby heeft gezegd wat een vreugde het is om stiefmoeder te zijn, omdat ze nooit eerder geïnteresseerd was geweest in het hebben van eigen kinderen. De familie is vaak te zien op Instagram terwijl ze thuis aan het dollen zijn, en de liefde tussen alle vijf is volkomen duidelijk.

3 Het stel heeft een boot

Nou, ze moeten iets vinden dat te maken heeft met hun gecombineerde nettowaarde van $ 9 miljoen! Abby en Glennon wonen in Napels, Florida, en bezitten. Het stel vindt het heerlijk om met de boot de oceaan op te gaan omdat het "zo vrij" aanvoelt, hoewel hun huis ook niet slecht is: een prachtig uitzicht op de oceaan met een aanlegsteiger waar ze graag op zitten en 's avonds thee drinken, pratend over familie, liefde, huwelijk, politiek en alles daartussenin.

2 Abby en Glennon hebben twee honden

Bezoekers van Abby Wambach's en Glennon Doyle's Instagrams zullen bekend zijn met de harige baby's die ze als onderdeel van hun gezin beschouwen. Honing, de Franse buldog is vaak te vinden terwijl hij slaapt of wordt gewiegd als een baby. Ze voegden Hattie toe aan het gezin in de zomer van 2020, waarmee ze een schattig paar van een grote hond en een kleine hond voltooiden.

1 Glennon ondersteunde Abby tijdens NYC Marathon

Het afgelopen jaar nam Abby deel aan de NYC Marathon terwijl Glennon vanaf de zijlijn juichte! Gezien de bekendheid achter de marathon, is finishen een prestatie op zich, maar Abby was verrast bij de finish. Het blijkt dat Shalane Flanagan Abby haar medaille overhandigde, waardoor de ervaring er een was die ze zich zeker zal herinneren.

Aanbevolen: