Anne Hathaway's beste films gerangschikt op succes aan de kassa

Inhoudsopgave:

Anne Hathaway's beste films gerangschikt op succes aan de kassa
Anne Hathaway's beste films gerangschikt op succes aan de kassa
Anonim

Anne Hathaway's beroemdheidsstatus is ongelooflijk. Ze won onder meer de Academy Award voor beste actrice in een bijrol, Golden Globe Award voor beste vrouwelijke bijrol - Film en de Critics' Choice Movie Award voor beste actrice in de loop van haar carrière.

Ze staat al jaren in de Hollywood-schijnwerpers als actrice en de rollen die ze kiest lijken altijd geweldig te zijn. Een van haar eerste rollen in The Princess Diaries-filmfranchise heeft deze lijst niet gemaakt, maar verdient een eervolle vermelding.

10 De stagiair - $194,6 miljoen

De stagiair
De stagiair

In 2015 werd The Intern uitgebracht met in de hoofdrollen Anne Hathaway en Robert De Niro. De film werd genomineerd voor de Teen Choice Award voor Choice Movie Actress Comedy en de Critics' Choice Movie Award voor Beste Acteur in een Comedy. De film concentreert zich op een oudere man die een baan aanneemt waarbij hij bevelen moet opvolgen van iemand die veel jonger is dan hij.

9 Valentijnsdag - $216.5 miljoen

Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze adorabel kostbare vakantiefilm richt zich op verschillende koppels die de vakantie van Valentijnsdag besteden aan hun eigen ding. Op de een of andere manier zijn alle verhalen enigszins met elkaar verweven. Anne Hathaway schittert in deze film als een fantasie telefoniste die tijdens de feestdagen telefoontjes aanneemt van eenzame zielen die aandacht van iemand nodig hebben, ook al is het maar een vreemde tijdens een telefoongesprek.

8 Wees slim - $ 230,7 miljoen

Word slim
Word slim

Alles wat Steve Carell aanraakt, verandert in goud. Het is helemaal geen schok dat deze film zo geweldig is geworden en $ 230,7 miljoen heeft verdiend aan de kassa. Deze film is geclassificeerd als een komedie omdat hij vol zit met hilarische films.

Get Smart is gemaakt als een remake van een originele tv-serie. De chemie op het scherm van Anne Hathaway en Steve Carell was geweldig.

7 Ocean's 8 - $297,7 miljoen

Oceaan 8
Oceaan 8

Hoewel fans veel hogere verwachtingen hadden van Ocean's Eight, deed de film het niet zo goed als geprojecteerd. Het heeft nog steeds $ 297,7 miljoen binnengehaald aan de kassa, wat goed genoeg is, maar duidelijk niet zo goed als de leidende cast had gehoopt. Anne Hathaway speelde in deze film samen met Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling en verschillende andere actrices. Fans verwachtten dezelfde energie en uitstraling als de andere Ocean's films, maar werden teleurgesteld.

6 Alice Through The Looking Glass - $ 300 miljoen

Alice door het kijkglas
Alice door het kijkglas

De Anne Hathaway-film die $ 300 miljoen opleverde aan de kassa was Alice Through the Looking Glass. In deze film speelde Anne Hathaway de rol van de blanke koningin. Hoewel de rol die ze speelde niet iemand was die erg aardig was, deed Anne Hathaway het nog steeds geweldig om het slechte deel op zich te nemen. Deze film was een uitstekend vervolg op de originele film die 6 jaar eerder in première ging. Alice Through the Looking Glass is het vervolg waar iedereen op zat te wachten.

5 De duivel draagt Prada - $ 327,9 miljoen

De duivel draagt Prada
De duivel draagt Prada

The Devil Wears Prada haalde $ 327,9 miljoen binnen aan de kassa. Naast Anne Hathaway is Meryl Streep de andere hoofdrolspeelster in de film. Meryl Streep speelt de rol van een bazige, onbeleefde en arrogante modebaas die met haar ondergeschikten praat.

Ze worstelt in haar persoonlijke leven met betrekking tot haar huwelijk en verwende kinderen en ze reageert dit af op de mensen die voor haar werken bij haar modebedrijf. Anne Hathaway speelt de rol van iemand die op alle mogelijke manieren probeert het te maken in de mode-industrie.

4 Les Misérables - $441.8 miljoen

Les Misérables
Les Misérables

Les Miserables is een andere Anne Hathaway-film die absoluut ongelooflijk is om naar te kijken. Het staat vol met zoveel geweldige liedjes en Anne Hathaway zingt zelf een van de beste liedjes in de film genaamd "I Dreamed a Dream." Deze emotionele film is gebaseerd op een toneelstuk en richt zich op de ontberingen van mensen met een laag inkomen die het moeilijk hebben om rond te komen in een tijdperk waarin armoede het sterkst is.

3 Interstellar - $ 696,3 miljoen

interstellaire
interstellaire

Interstellar staat bekend als een Matthew McConaughey-film, maar Anne Hathaway is een van de actrices die ook in de film te zien is. Interstellar haalde $ 696,3 miljoen binnen aan de kassa, wat veel is! Deze ruimtefilm wordt vergeleken met andere ruimtefilms zoals Ad Astra en First Man. Interstellar werd uitgebracht in 2014, maar zelfs tot op de dag van vandaag in 2020 is het nog steeds een sci-fi avonturenfilm waar mensen aandacht aan besteden.

2 Alice In Wonderland - $ 1,025 miljard

Alice in Wonderland, Rode Koningin
Alice in Wonderland, Rode Koningin

Alice in Wonderland is de eerste Anne Hathaway-film die meer dan $ 1 miljard bereikt. Het haalde in totaal $ 1,025 miljard op. De film is gebaseerd op de animatiefilm met dezelfde titel die oorspronkelijk werd uitgebracht in 1985. In de live-actionversie van 2010 schitteren Johnny Depp, Mia Wasikowska en Helena Bonham Carter naast Anne Hathaway.

1 The Dark Knight Rises - $ 1,081 miljard

The Dark Knight Rises
The Dark Knight Rises

Anne Hathaway's best verdienende film tot nu toe is The Dark Knight Rises, die $ 1,081 miljard verdiende. Deze Batman-film is een van de beste Batman-films die er bestaat en werd uitgebracht in 2012. Het is geclassificeerd als zowel een actie- als een misdaadfilm en met Christian Bale in de hoofdrol. Die man moet het opnemen tegen een schurk genaamd Bane, gespeeld door Tom Hardy, in een ultieme strijd. Anne Hathaway speelt de rol van Catwoman en ze doet het op een zeer gedenkwaardige manier.

Aanbevolen: