Charlize Therons beste films gerangschikt op succes aan de kassa

Inhoudsopgave:

Charlize Therons beste films gerangschikt op succes aan de kassa
Charlize Therons beste films gerangschikt op succes aan de kassa
Anonim

Charlize Theron staat bekend om het maken van geweldige films, dus het zou helemaal niet schokkend moeten zijn om erachter te komen hoeveel geld haar films hebben verdiend aan de kassa. Een van haar films verdiende zelfs meer dan $ 1 miljard! Charlize is een bekroonde actrice die in haar tijd een Academy Award en een Golden Globe-prijs mee naar huis heeft genomen.

Time Magazine noemde haar in 2016 zelfs een van de meest invloedrijke mensen ter wereld. Hoewel er sindsdien een paar jaar zijn verstreken, is ze nog steeds behoorlijk invloedrijk. Naast actrice is ze ook producer. Ze heeft Hollywood op slot.

10 De huisregels van de cider - $ 88,5 miljoen

huisregels voor cider
huisregels voor cider

Op de 10e plaats hebben we The Cider House Rules die in 1999 werd uitgebracht. Het is geclassificeerd als zowel drama als romantiek en duurt twee uur en 10 minuten. Deze film gaat over een jonge man die van de dokter over medicijnen leert toen hij nog maar een jonge jongen was die in een weeshuis woonde. De focus op het recht van een vrouw om te kiezen wordt zeker besproken in de loop van deze film. Dit is een heftige film met veel emoties.

9 Atomic Blonde - $ 100 miljoen

Atoom Blond
Atoom Blond

Atomic Blonde verdiende $ 100 miljoen aan de kassa, hoewel sommigen misschien beweren dat het verdiende om veel meer te verdienen. Het werd uitgebracht in 2017 en is geclassificeerd als zowel een actie als een thriller. Het duurt een uur en 55 minuten, wat precies de juiste hoeveelheid tijd is om alle woeste en intense vechtscènes perfect in te passen. Charlize Theron speelt de rol van een spion die dodelijke vaardigheden gebruikt, waaronder hand-tot-handgevechten om te overleven tijdens een bijna onmogelijke missie die de meeste mensen niet aankunnen.

8 De advocaat van de duivel - $ 153 miljoen

de advocaat van de duivel
de advocaat van de duivel

The Devil's Advocate is een Charlize Theron-film die $ 153 miljoen verdiende aan de kassa. Het werd uitgebracht in 1997 en is geclassificeerd als zowel een thriller als een horror. Dit is een van haar langere films, aangezien deze twee uur en 26 minuten duurt. Naast Charlize zie je daar ook Keanu Reeves en Al Pacino in hoofdrollen. Hoe kan een film fout gaan met een cast als deze? Deze film ging absoluut niet fout en deed het echt goed! Hoewel het niet hoger op haar lijst stond, is het nog steeds een geweldige film met veel actie.

7 The Huntsman: Winter's War - $ 165 miljoen

The Huntsman: Winter's War
The Huntsman: Winter's War

In 2016 speelde Charlize Theron in de fantasiedramafilm The Huntsman: Winters War. In de film zijn ook Emily Blunt en Chris Hemsworth te zien. Kristen Stewart zou misschien in deze film zijn opgenomen als haar kaarten anders waren gedeeld, maar vanwege een schandaal in voorgaande jaren was ze niet in deze film opgenomen. Charlize Theron speelt de schurk van deze film en ze speelt het goed. Ze doet geweldig werk alsof ze ijskoud is, ook al heeft ze in het echte leven een hart van goud.

6 De Italiaanse baan - $ 176,1 miljoen

De Italiaanse baan
De Italiaanse baan

The Italian Job verbrandde $ 176,1 miljoen aan de kassa! Zeer indrukwekkend. De film gaat over een groep mensen die weten hoe ze overvallen moeten doen om schatten en geld voor zichzelf te stelen.

Het werd uitgebracht in 2003 en is geclassificeerd als zowel een actie- als een misdaadfilm. Veel van deze film richt zich op de jacht op rijkdom, wraak en proberen te achterhalen wie te vertrouwen. Edward Norton, Mark Wahlberg en Jason Statham spelen in deze film samen met Charlize Theron.

5 Mad Max: Fury Road - $ 375,2 miljoen

Mad Max: Fury Road
Mad Max: Fury Road

De Charlize Theron-film die $ 375,2 miljoen verdiende aan de kassa, is Mad Max: Fury Road. Deze film gaat over een dystopisch universum en werd uitgebracht in 2015. Het past in het actie-avonturenfilmgenre, dus mensen die graag films met veel gevechten kijken, zullen enthousiast zijn over deze film. Naast Charlize Theron zien kijkers ook Tom Hardy in een hoofdrol. Deze film concentreert zich op hoe het leven is na de ineenstorting van de beschaving wanneer een meedogenloze leider het overneemt.

4 Sneeuwwitje en de jager - $ 396,6 miljoen

Sneeuwwitje en de jager
Sneeuwwitje en de jager

Sneeuwwitje en de jager verdienden $ 396,6 miljoen aan de kassa. Dit is de vierde film van Charlize Theron tot nu toe. Het wordt meestal beschouwd als een fantasiefilm, maar het heeft ook heel veel actie. Het werd uitgebracht in 2012 en Kristen Stewart speelt een hoofdrol als Sneeuwwitje. Charlize speelt de slechterik en net als in dit filmvervolg speelt ze de rol van de slechterik feilloos. Chris Hemsworth speelt ook in deze film als de jager.

3 Prometheus - $403,4 miljoen

Prometheus
Prometheus

Prometheus belandt op de vierde plaats op de lijst van best verdienende films van Charlize Theron. Het haalde $ 403,4 miljoen op aan de kassa. De reden waarom? Het is een sciencefictionfilm die de kijker op het puntje van zijn stoel laat zitten.

Het wordt ook als een horrorfilm beschouwd omdat het veel enge momenten heeft. De film uit 2012 is gevuld met een aantal duistere en spirituele verhaallijnen gebaseerd op hoe het universum is ontstaan en nog veel meer. Deze film is zeker niet voor mensen met een lage tolerantie voor enge films.

2 Hancock - $629.4 miljoen

Hancock
Hancock

Charlize Theron en Will Smith speelden samen in de film Hancock in 2008. Het leverde uiteindelijk $ 629,4 miljoen op aan de kassa. Deze film gaat over superhelden die hun superkrachten op heel verschillende manieren beheren. Hancock is een held die op straat leeft, hij geeft niet echt om wat er in de wereld om hem heen gebeurt, en het maakt hem echt niet uit om vrienden te maken. Charlize Theron speelt de rol van een superheld die probeert te passen bij normale mensen die een normaal leven leiden, ondanks het feit dat ze krachten heeft die alles kunnen veranderen.

1 Het lot van de Furious - $ 1,239 miljard

Het lot van de woedende
Het lot van de woedende

The Fate of the Furious is de best verdienende film van Charlize Theron tot nu toe. Het verdiende uiteindelijk $ 1.239 miljard aan de kassa! Hoe gek is dat? De actiefilm uit 2017 zit vol avontuur en een sterrencast met gezichten die iedereen herkent. Een van de grootste namen uit de film is Vin Diesel, maar er speelt ook Dwayne Johnson in mee. Het kostte slechts $ 250 miljoen om deze film te filmen en uiteindelijk overtrof het dat aantal veruit, dus het was een duidelijk succes.

Aanbevolen: