Jennifer Lawrence's beste films gerangschikt op succes aan de kassa

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence's beste films gerangschikt op succes aan de kassa
Jennifer Lawrence's beste films gerangschikt op succes aan de kassa
Anonim

In de loop van haar carrière heeft Jennifer Lawrence een Academy Award gewonnen voor Beste Actrice, een Golden Globe Award voor Beste Actrice - Film - Musical of Comedy en een Screen Actors Guild Award voor Uitstekende Prestaties door een Cast in een Bewegend beeld. Ze wordt voortdurend vergeleken met andere jonge, mooie actrices, maar ze is in haar eentje een schitterende diamant.

Ze is vergeleken met bijvoorbeeld Shailene Woodley en Emily Browning, maar vergelijkingen hebben haar nooit in de steek gelaten. Haar lijst met films is best goed, minus een handvol flops.

10 Silver Linings Playbook - $ 236,4 miljoen

Silver Linings Playbook
Silver Linings Playbook

Jennifer Lawrence speelde in de film Silver Linings Playbook tegenover Bradley Cooper en de film verdiende uiteindelijk $ 236,4 miljoen aan de kassa. De film werd uitgebracht in 2012 en is geclassificeerd als zowel een romantiek als een drama. Het hoofdonderwerp van deze film draait om bewustzijn van geestelijke gezondheid, relaties en proberen om verder te gaan met liefdesverdriet. Jennifer Lawrence won zelfs haar Academy Award voor deze film.

9 Amerikaanse drukte - $ 251,2 miljoen

Amerikaanse drukte
Amerikaanse drukte

Jennifer Lawrence start American Hustle naast Bradley Cooper, nogmaals, Amy Adams, Christian Bale en Jeremy Renner. De film werd uitgebracht in 2013 en richt zich op oplichters die worden gepakt door een FBI-agent die op powertrip gaat. Deze film haalde uiteindelijk $ 251,2 miljoen op aan de kassa, maar het had zeker meer geld moeten opleveren. Jennifer Lawrence's optreden in deze film alleen al was meer dan indrukwekkend.

8 X-Men: Dark Phoenix - $ 252,4 miljoen

X-Men: Dark Phoenix
X-Men: Dark Phoenix

De Jennifer Lawrence-film die $ 252,4 miljoen verdiende aan de kassa, heet X-Men: Dark Phoenix. Deze film concentreert zich op Jean Gray terwijl ze worstelt met haar krachten. De actie-avonturenfilm werd uitgebracht in 2019 en zou het naar verwachting veel beter doen dan hij deed.

Jean Gray bijna uit de hand zien lopen is een emotionele achtbaan, maar de film eindigt op een positievere manier. Sophie Turner, van HBO's Game of Thrones, is de hoofdrolspeelster in deze film.

7 Passagiers - $303.1 miljoen

Passagiers
Passagiers

De Jennifer Lawrence-film die $ 303.1 miljoen verdiende, heet Passengers. Deze film werd uitgebracht in 2016 en is geclassificeerd als zowel een sci-fi-film als romantiek. Het is een film die zich richt op een reis door de ruimte die 90 jaar eerder wakker wordt dan zou moeten! Ze worden gewekt aan boord van een schip waar ze niet om hebben gevraagd, maar gelukkig kunnen ze alle luxe en verlangens ervaren die ze maar willen. Uiteindelijk moeten ze uitvinden hoe ze het schip waarop ze zich bevinden kunnen redden van een crash.

6 X-Men: First Class - $ 353,6 miljoen

X-Men: eerste klas
X-Men: eerste klas

X-Men: First Class is een uitstekende film met Jennifer Lawrence in de hoofdrol. Het is zo uitstekend dat het $ 353,6 miljoen verdiende aan de kassa. Elke film die zich richt op Marvel's X-Men is meestal episch en geweldig, omdat er veel actie en Sci-Fi-momenten zijn om op te letten.

Deze specifieke film werd uitgebracht in 2011 en geregisseerd door Matthew Vaughn. Het was bedoeld om zich af te spelen in de jaren zestig tijdens de Koude Oorlog, gericht op mutanten die in die tijd leefden.

5 X-Men: Apocalypse - $ 543,9 miljoen

X-Men: Apocalyps
X-Men: Apocalyps

X-Men: Apocalypse werd uitgebracht in 2016. Het is weer een geweldige toevoeging aan de line-up van X-Men-films. Naast Jennifer Lawrence kregen kijkers ook James McAvoy, Oscar Isaac en Sophie Turner te zien. De film kreeg goede recensies en verdiende $ 543,9 miljoen aan de kassa. X-Men-films zijn erg leuk om naar te kijken vanwege het Syfy-aspect dat ze naar de tafel brengen en deze film is niet anders!

4 The Hunger Games: Mockingjay Part 2 - $658.3 miljoen

The Hunger Games: Mockingjay Part 2
The Hunger Games: Mockingjay Part 2

The Hunger Games: Mockingjay Part Two is de laatste film in de hele Hunger Games-franchise. Het was absoluut episch om het einde van de franchise op deze geweldige manier samen te zien komen. Deze film werd uitgebracht in 2015 met in de hoofdrollen Josh Hutcherson en Liam Hemsworth lang dus Jennifer Lawrence. In deze slotfilm moeten de hoofdpersonen samenwerken en samenwerken om te proberen de president te vermoorden, die absoluut slecht en corrupt is. The Hunger Games: Mockingjay Part Two eindigt op de meest dynamische en bevredigende manier.

3 The Hunger Games: Mockingjay Part 1 - $755.4 miljoen

The Hunger Games: Mockingjay Deel 1
The Hunger Games: Mockingjay Deel 1

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 haalde $ 755,4 miljoen binnen als het gaat om de kassanummers. The Hunger Games: Mockingjay Part 1 is één stap verwijderd van de finalefilm van de franchise en het helpt het verhaal verder te gaan. Jennifer Lawrence loopt voorop in deze film als Katniss op zoek naar gerechtigheid.

2 X-Men: Days Of Future Past - $ 746 miljoen

X-Men: Days of Future Past
X-Men: Days of Future Past

X-Men: Days of Future Past is een film van Jennifer Lawrence die $ 746 miljoen binnenhaalde aan de kassa. Veel van Jennifer Lawrence's best verdienende films stammen uit haar tijd in de X-Men-filmfranchise, wat betekent dat ze de juiste keuze maakte om auditie te doen voor de rol die ze uiteindelijk belandde! In deze film besluit een arts die bang is voor mutanten om robotwapens te maken die mutanten kunnen vernietigen bij detectie. Dit was een interessant concept voor een film.

1 The Hunger Games: Catching Fire - $865 miljoen

The Hunger Games: Catching Fire
The Hunger Games: Catching Fire

Jennifer Lawrence's best verdienende film van vandaag zou The Hunger Games: Catching Fire moeten zijn. Het verdiende maar liefst $ 865 miljoen aan de kassa, wat slechts iets meer dan $ 200 miljoen minder is dan $ 1 miljard! Wederom speelde Jennifer Lawrence in deze film samen met Josh Hutcherson en Liam Hemsworth. Deze film neemt een aantal donkere en verdraaide wendingen, maar zorgt ervoor dat het verhaal verder wordt verteld terwijl kijkers wachten op de uiteindelijke conclusie.

Aanbevolen: