Emily in Parijs: 10 citaten waar elke twintig iets mee te maken kan hebben

Inhoudsopgave:

Emily in Parijs: 10 citaten waar elke twintig iets mee te maken kan hebben
Emily in Parijs: 10 citaten waar elke twintig iets mee te maken kan hebben
Anonim

Emily In Paris van Netflix staat boordevol herkenbare momenten over liefde, vriendschap, werkproblemen, problemen met het gevoel van eigenwaarde en meer. Het raakt aan onderwerpen als populariteit op sociale media, overspelige huwelijken, bazen die gemeen en pittig zijn, en hoe het is om opnieuw te beginnen in een gloednieuwe stad.

Het personage Emily wordt gespeeld door Lily Collins, de actrice die we kennen en liefhebben uit geweldige films waarin ze speelde naast onder andere Zac Efron en Taylor Lautner! De citaten van Emily In Paris zijn geschreven voor twintigers!

10 "We staan op de afgrond van de rest van ons leven." - Brooklyn Clark

emily in parijs
emily in parijs

Brooklyn Clark is een bijpersonage van Emily in Parijs, maar ze sprak niets dan waarheid in haar weinige korte scènes. Ze zei: 'We staan op de afgrond van de rest van ons leven.' Als je in de twintig bent, heb je de hele wereld voor je. Je leven is nog maar net begonnen! Er is zoveel te beleven, te leren en te ontdekken. Je twintigerjaren zijn het begin van iets nieuws.

9 "Een beetje 'Bonjour' gaat een lange weg." -- Emily

emily in parijs
emily in parijs

Emily zei dat een beetje "Bonjour" een lange weg gaat. Dat betekent dat hallo zeggen en jezelf voorstellen aan anderen, altijd de deur openen naar nieuwe kansen. Als je geen hallo zegt (bonjour), zul je nooit weten welke relaties er tussen jezelf en een nieuw iemand kunnen ontstaan.

8 "Ik hou van slapen onder de sterren." - Gabriël

emily in parijs
emily in parijs

In slaap vallen in de natuur is een van de meest natuurlijke en mooiste dingen die mensen kunnen doen. Als je een tiener bent, is het niet altijd mogelijk om buitenshuis te overnachten. Ouders geven er de voorkeur aan hun kinderen veilig te houden, zodat een avondje uit onder de sterren soms niet kan gebeuren. Als je eenmaal in de twintig bent en je volwassenheid met al zijn vrijheid kunt ervaren, is in slaap vallen onder de sterren iets wat je kunt proberen.

7 "Beyoncé is veel meer waard dan de Mona Lisa." - Mindy

emily in parijs
emily in parijs

Iedereen van in de twintig weet nu zeker dat Beyonce in feite roy alty is. Ze is een onschatbaar bedrag waard en ze is geliefd bij velen. Mindy zei zelfs dat Beyonce meer waard was dan de Mona Lisa - en ze had gelijk! Beyonce is een bekroonde zangeres die weet hoe ze moet dansen, acteren en de harten van haar bewonderende fans stelen. Ze is een enorm icoon, net als het beroemde schilderij van Mona Lisa.

6 "Hoe zit het met jou, en ik zal mij doen?" - Emily

Afbeelding
Afbeelding

Als je in de twintig bent, is het gemakkelijk om je door de mening van andere mensen te laten leiden. Toen Emily zei: "Jij doet jou en ik doe mij", was het uit het hart! Niemand hoeft levensadviezen van andere mensen aan te nemen, vooral niet van mensen die je zelf niet zou willen evenaren.

Niemand wil ook luisteren naar het oordeel van anderen. Als iedereen zich alleen maar zorgen maakt over zichzelf, zal niemand geïrriteerd raken door elkaars onnodige zorgen.

5 "Je kunt nooit aan het leven ontsnappen. Nooit." - Luc

emily in parijs
emily in parijs

Luc herinnerde Emily eraan dat ze nooit echt aan het leven kan ontsnappen. Niemand kan. Als we eenmaal geboren zijn, moeten we elke dag van ons leven doorleven en ons best doen om te overleven en te slagen. Emily noemde het idee om aan de realiteit te ontsnappen tijdens het kijken naar films en Luc moest haar heel snel corrigeren.

4 "We kwamen hier om onszelf te verliezen en avontuur te vinden." - Brooklyn Clark

emily in parijs
emily in parijs

Brooklyn Clarks mantra gaat helemaal over jong, wild en vrij zijn. Ze zei: "We kwamen hier om onszelf te verliezen en avontuur te vinden." Met hier verwees ze naar Parijs. Als je in de twintig bent, kun je gaan waar je maar wilt om jezelf te verliezen en avontuur te vinden, of het nu Los Angeles, New York, Las Vegas of ergens anders is!

3 "Ik ben niet iemand die een crêpe kan delen. Ik heb de hele crêpe nodig." -- Emily

emily in parijs
emily in parijs

Toen Emily zei: "Ik ben niet iemand die een crêpe kan delen. Ik heb de hele crêpe nodig", had ze het over daten. Ze bedoelde dat ze zich niet op haar gemak voelt als minnares van een man die al een relatie heeft.

Ze heeft liever een man helemaal voor zichzelf. Als je in de twintig bent, zou daten egoïstisch moeten zijn! Je zou de hele tijd plezier moeten kunnen hebben met je partner zonder dat je ze met iemand anders hoeft te delen.

2 "Zo romantisch, ik word misschien verliefd op mezelf." -- Emily

emily in parijs
emily in parijs

Als twintiger leer je vaak nog van jezelf te houden. Toen Emily het gevoel beschreef van verliefd worden op zichzelf, was het herkenbaar omdat het tijd kost om alles over onszelf in dit leven te accepteren. De stad Parijs was zo'n romantische plek voor haar dat het haar persoonlijke mening over zichzelf hielp vormen, vormen en verbeteren.

1 "Ik heb het gevoel dat ik droom en ik sta op het punt wakker te worden." - Emily

emily in parijs
emily in parijs

Er zijn momenten in je twintiger jaren waarop alles perfect aanvoelt… alsof alles voor de eerste keer ooit vlekkeloos en perfect samenkomt. Deze momenten voelen soms te mooi om waar te zijn. Ze kunnen mensen aan alles doen twijfelen. Toen Emily zei dat ze het gevoel had dat ze droomde en op het punt stond wakker te worden, kon ze niet geloven hoe goed de dingen in haar leven op dat moment gingen.

Aanbevolen: