Het lastige waar Christopher Mintz-Plasse mee te maken had tijdens het filmen van 'Superbad

Het lastige waar Christopher Mintz-Plasse mee te maken had tijdens het filmen van 'Superbad
Het lastige waar Christopher Mintz-Plasse mee te maken had tijdens het filmen van 'Superbad
Anonim

Seth Rogen en Evan Goldberg creëerden de film 'Superbad' op basis van een combinatie van persoonlijke ervaring en serieuze epische humor. Niet elke scène uit de film kwam natuurlijk voort uit hun gedeelde ervaringen als BFF's en ongemakkelijke tieners. Maar veel filmen voelde gewoon als rondhangen en plezier maken voor de crew.

Hoewel de film gemodelleerd was naar de vriendschap van Seth en Evan, speelden hun vrienden Jonah Hill en Michael Cera hen in wezen in de film. Maar nieuwkomer Christopher Mintz-Plasse was letterlijk een nieuweling; 'Superbad' was zijn eerste film ooit.

Zoals Mental Floss vertelde, verdiende Christopher zijn rol mede op basis van het feit dat hij zijn zenuwen kon verbergen tijdens het lezen van het script. Zoals Evan Goldberg later uitlegde, deed de crew auditie voor tal van acteurs die onervaren waren, maar de aanstaande McLovin-legit had zijn eerste filmscène ooit met 'Superbad'.

Natuurlijk had hij later in de film ook een extreem ongemakkelijke scène.

Het interessante aan 'Superbad' is dat, hoewel het een soort coming-of-age-film is, de acteurs de belachelijkheid ervan volledig in zich hebben. Seth Rogen organiseerde zelfs een live kijk-evenement waar hij commentaar op de film gaf (fans moesten betalen om bij te wonen).

Maar de toewijding van de acteurs aan hun rollen betekende ook een heel ongemakkelijke scène voor Christopher Mintz-Plasse. Fans zullen zich herinneren dat McLovin (de naam van het personage was echt Fogell) een zeer stomende scène had met 'Nicola' (gespeeld door Aviva Baumann). En de scène ging geweldig, voor komische doeleinden. Maar er was één addertje onder het gras: de moeder van Mintz-Plasse moest tijdens de opnames op de set zijn.

Het super verontrustende scenario gebeurde omdat Christopher pas 17 was op het moment van filmen. Hoewel het waarschijnlijk bij hem opkwam om op voorhand te proberen geëmancipeerd te worden, lukte dat niet voor de film.

Christopher Mintz-Plasse als Fogell alias McLovin in 'Superbad&39
Christopher Mintz-Plasse als Fogell alias McLovin in 'Superbad&39

In plaats daarvan was Christophers moeder zijn ouderlijk toezicht op de set, in overeenstemming met de wet. Mintz-Plasse noemde het destijds 'echt onhandig', maar het maakte het kijken naar de uiteindelijke versie van de film veel minder. Zijn moeder had het tenslotte al gezien!

Maar Christopher heeft wel uitgelegd dat hij en zijn moeder het tafereel daarna niet hebben besproken. Hij legde uit: "we praten nog steeds niet over dat moment."

Het heeft echter allemaal zijn vruchten afgeworpen; Christopher verdiende een MTV Movie Award voor Best Breakthrough Performance voor zijn allereerste acteeroptreden. En het leidde ook tot andere kansen; Mintz-Plasse speelde vervolgens een andere nerdy tiener in de film 'Role Models'. Daarna begon hij met stemacteren in de 'How to Train Your Dragon' film- en tv-serie franchise.

Het is duidelijk dat Christopher veel verder is gegaan dan de verontrustende start van zijn carrière!

Aanbevolen: