Emily in Parijs: Emily's 10 beste looks

Inhoudsopgave:

Emily in Parijs: Emily's 10 beste looks
Emily in Parijs: Emily's 10 beste looks
Anonim

Emily in Paris is een schattig eigenzinnig en leuk komedie-drama over een jonge vrouw genaamd Emily die een nieuwe baan in Parijs aanneemt en haar leven moet leiden in een compleet andere omgeving waar ze de taal niet eens spreekt. En terwijl de show, gemaakt door Darren Star, die achter hits als Beverly Hills, 90210, Melrose Place, Sex and the City en Younger staat, vooral gaat over Emily's interacties met haar collega's, klanten en nieuwe vrienden, de bezienswaardigheden en scènes in Parijs zijn boeiend en de trends en stijlen zijn moeilijk te missen.

Elke aflevering draagt Emily een reeks verschillende outfits, de ene al net zo opvallend als de andere. Maar welke waren haar beste?

10 De Ringarde Purse Charm

emily in parijs portemonnee charme
emily in parijs portemonnee charme

Was dit Emily's beste look of slechtste? Ze droeg deze geheel zwarte outfit omdat haar baas Sylvie haar vertelde dat ze moest proberen niet op te vallen bij een ontmoeting met de beroemde ontwerper Pierre Cadault. Maar zijn ogen werden onmiddellijk aangetrokken door de plakkerige charme op haar tas. Hij verklaarde haar "ringarde" (d.w.z. "basic") en gooide ze eruit.

Emily was echter in staat om aan de goede kant van Cadault te komen door hem uit te leggen dat hij, om succesvol te zijn, de "ringarde" vrouwen zoals zij nodig had die geobsedeerd zijn door zijn kleding en elke cent sparen om de kleinste accessoires zodat ze zich een deel van zijn wereld kunnen voelen. Plots kreeg de outfit met de knallende portemonnee-charme een nieuwe betekenis.

9 Sunkissed gele jurk

emily in parijs gele zomerjurk
emily in parijs gele zomerjurk

Er is iets aan deze eenvoudige zonovergoten gele maxi-jurk die gewoon verfrissend en ontspannend schreeuwt. En de toevoeging van de zwarte band maakt het gekleeder dan het bedoeld is. Emily's oversized bijpassende gele tas met een net zo gek patroon maakte de hele look tot een statement piece.

Gesleten tijdens het hangen op de bank in het park met haar nieuwe vriendin Mindy, het is een look die net zo past bij een dag op kantoor als bij een lunch op het terras met een fris glas witte wijn.

8 Elegante LBD

emily in parijs lbd
emily in parijs lbd

Emily ruimde mooi op met deze speelse maar elegante jurk, een little black dress (LBD) met een twist dankzij de dikke riem en brede tutu-achtige onderkant. De strapless top en eenvoudige parelketting, compleet met haar haar net genoeg naar achteren getrokken om ermee te pronken, was perfect voor het avondfeest.

Maar de tas met kattenoogzonnebril is wat alles bij elkaar bracht, waardoor ze nog steeds haar persoonlijke stijl en eigenzinnige aard kan uiten, terwijl ze zich houdt aan de verwachte dresscode-normen voor formele evenementen.

7 De influencer-outfit

emily in parijs influencer look
emily in parijs influencer look

Toen Emily werd uitgenodigd voor een ontwerpersbijeenkomst voor influencers op sociale media, wilde ze een grote indruk maken en het bedrijf mogelijk als nieuwe klant binnenhalen. Dat deed ze met deze kleurrijke outfit die bestond uit een lichtgroene blazer, rok en halfhoge laarzen met gekke patronen.

De look had een retro-gevoel, wat perfect werd voltooid door haar smartphone-hoesje in retro-analoge camera-stijl. Hoewel het geen eerste onderdeel van de outfit was, droeg de swag-tas die over haar elleboog werd geplaatst, bij aan de look.

6 A Night At The Ballet

emily in parijs ballet
emily in parijs ballet

Terwijl Emily alleen naar het ballet wilde gaan om Pierre Cadault te ontmoeten en hem te overtuigen om met Savoir samen te werken, moest ze de rol kleden. En daardoor droeg ze haar meest stijlvolle outfit tot nu toe.

De prachtige zwarte jurk viel net onder de knie, hoewel het patroon over doorschijnend materiaal was, zodat je tot aan haar dijen eronder kon kijken. De off-the-shoulder look was prachtig, net als de bijbehorende zilveren tas die een vleugje kleur toevoegde. Het is ook de eerste keer dat ze haar haar volledig glad naar achteren droeg in een opgestoken kapsel, gestyled met een decoratieve diamanten hoofdband.

5 Emmer Hoed

emily in parijs emmer hoed
emily in parijs emmer hoed

Tijdens een ontmoeting met Brooklyn Clark, een beroemde Amerikaanse romcom-actrice, droeg Emily deze outfit die balanceerde op de grens tussen stijlvol en smakeloos. De rok was gedurfd, maar hij paste bij de effen, zwarte blazer.

Het was echter de vissershoed die het allemaal bij elkaar bracht. Het is geen verrassing dat Brooklyn Emily meteen de bijnaam "bucket hat" gaf en haar gedurende de hele aflevering bij de naam zou blijven noemen.

4 Country Casual

emily in parijs land casual
emily in parijs land casual

Toen Emily werd uitgenodigd om naar het huis van Camille's ouders in het land te gaan om het potentieel van samenwerking voor hun wijngaard te bespreken, wilde ze ervoor zorgen dat ze zich gepast kleedde.

Haar keuze was schattig en schattig, inclusief zwarte panty's, een kleurrijke trui met blokkenpatroon, roze toque en gele regenlaarzen. Het was de perfecte weekendlook en zorgde ervoor dat ze er helemaal in paste toen ze het pand op de fiets verkende.

3 The Swan Dress

emily in parijs pierre cadault jurk
emily in parijs pierre cadault jurk

Het is een combinatie van het Zwanenmeer en de iconische zwanenjurk van Bjork die ze droeg bij de Academy Awards in 2001. Het was de jurk die Cadault ontwierp om te veilen op het American Friends of the Louvre liefdadigheidsgala.

Helaas werd het verpest met grijze verf door een paar opkomende millennial-ontwerpers. Desalniettemin was de blik woest. De jurk was prachtig en anders, en de zilveren veterschoenen met veters en het achterover gekamde haar waren een perfecte aanvulling.

2 Eerste werkdag

emily in parijs eerste dag op het werk
emily in parijs eerste dag op het werk

Ondanks de zeer drukke blik, is het moeilijk om de ogen niet direct naar die felle korte, veelkleurige laarzen te trekken. Het is het soort laars dat bij bijna alles past. En hoewel ze er waarschijnlijk veel beter uit zouden zien met een outfit met effen kleuren, heeft Emily met deze look echt indruk gemaakt.

Was het de juiste indruk? De blouse, rok en schoenen met verschillende patronen in combinatie met de beige portemonnee leken alle kanten op. Maar het toonde ook aan dat Emily niet bang was om op te vallen.

1 Bonjour, Parijs

emily in parijs fotoshoot
emily in parijs fotoshoot

Als er één look was die Emily droeg die zo perfect stereotiep Frans was, dan is het deze wel. Gedragen tijdens de fotoshoot voor het nieuwe parfum van Maison Lavaux, de rode Franse baret gecombineerd met de zwart-wit geruite blazer en de zwarte tas in messenger-stijl was perfect.

Emily zag eruit alsof ze klaar was voor een dag op kantoor, gevolgd door een ontspannen wandeling door het park op een romantische date die avond. Het dragen van haar telefoon met de analoge cameratas in retrostijl om haar nek droeg bij aan de look die zowel zakelijk als toeristisch was.

Aanbevolen: