The Baby-Sitters Club' seizoen 2 is aangekondigd: dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

The Baby-Sitters Club' seizoen 2 is aangekondigd: dit is wat we weten
The Baby-Sitters Club' seizoen 2 is aangekondigd: dit is wat we weten
Anonim

Het eerste seizoen van Netflix's The Baby Sitter's Club ging in première in juli 2020 en was meteen een hit. De show is geclassificeerd als zowel een komedie als een drama, omdat het zich richt op een groep jonge tienermeisjes die hun eigen babysitclub lanceren. Ze passen op kinderen van lokale families in ruil voor geld, maar ze doen hun best om op te passen.

Ze komen opdagen met knutselen, leuke activiteiten, spelletjes en meer. Achter de schermen kunnen de actrices die in de show schitteren het heel goed met elkaar vinden! Het lijkt erop dat ze eigenlijk goede vrienden zijn, zelfs als de camera's niet draaien. Tot nu toe is de show vergeleken met Never Have I Ever en Sweet Magnolias. Dit is wat seizoen 2 in petto heeft.

10 Vernieuwd

Netflix heeft officieel aangekondigd dat seizoen twee wordt gefilmd en uitgebracht. Volgens What's On Netflix: Seizoen 2 van The Baby-Sitters Club volgt de vriendschap en avonturen van Kristy Thomas, Mary Anne Spier, Claudia Kishi, Stacey McGill, Dawn Schafer, Jessie Ramsey, Mallory Pike terwijl de middelbare scholieren beginnen met babysitten zaken in de stad Stoneybrook, Connecticut.” Dit wordt waarschijnlijk een beter seizoen dan het eerste!

9 Wanneer is de releasedatum?

Helaas is de releasedatum nog niet bekend gemaakt. Het ziet ernaar uit dat het tweede seizoen rond medio tot eind 2021 aan Netflix wordt toegevoegd. Hoe langer fans moeten wachten om het tweede seizoen te zien, hoe enthousiaster en hoop dat ze zullen zijn wanneer het eindelijk beschikbaar is voor binge-watching. Hopelijk wordt het eerder dan later vrijgegeven, zodat we meer kunnen leren over de groep jonge babysitters en de vriendschappen die ze delen.

8 Welke sterren komen zeker terug?

De cast die we verwachten, komt overeen met seizoen 1. Xochitl Gomez als Dawn Schafer, Momona Tamada als Claudia Kishi, Sophie Grace als Kristy Thomas en Shay Rudolph als Stacey McGill. Er zijn ook Malia Baker als Mary Anne Spier, Anais Lee als Jessi Ramsey en Vivian Watson als Mallory Pike. De meiden van de Baby-Sitters Club komen allemaal terug en bundelen hun krachten om opnieuw samen te werken!

7 Zal het karakter van Jessi Ramsey een grote rol spelen?

Hoe belangrijk is het karakter van Jessi Ramsey in seizoen 2? In seizoen 1 speelde ze niet echt een al te grote rol en dat was te merken. Dat is iets dat zeer waarschijnlijk gaat veranderen!

Creator Rachel Shukert vertelde Variety: Jessi trekt zelfs later in. Ze is een heel belangrijk personage, maar ze is meer een personage uit seizoen 2.' Het zal interessant zijn om te zien wat er daarna komt voor het karakter van Jessi. Personages met kleinere rollen die later in belang toenemen, zijn niet abnormaal. Dit soort dingen gebeurde bijvoorbeeld in Stranger Things.

6 Welke verhaallijnen zullen centraal staan?

Rachel Shukert sprak ook met Vanity Fair over seizoen 2. Ze vroegen haar naar belangrijke verhaallijnen die we kunnen verwachten. Ze zei: "Er zijn er zoveel. Ik vind het geweldig hoe Kristy evolueert in haar nieuwe familie. Ik heb altijd echt van Mary Anne en Dawn gehouden - hoe hun relatie verandert als hun ouders dichterbij komen." De familie- en vriendenrelaties in deze show zijn zo belangrijk - vergelijkbaar met Full House met Mary-Kate en Ashley Olsen uit de jaren 90.

5 Zal het karakter van Sophie naar NYC vertrekken?

Shay Rudolph, de jonge actrice die het personage van Stacey speelt, vertelde Pop Sugar dat ze niet wil dat Stacey teruggestuurd wordt naar New York City. Volgens de boeken verhuist Stacey naar NYC en dat is behoorlijk dramatisch!

Shay zei: "Ik wil bij de andere BSC-meisjes blijven en leuke babysit-avonturen beleven." Het is zeer waarschijnlijk dat ze deel zal uitmaken van de show, in ieder geval voor dit volgende seizoen. vind het jammer om haar te zien vertrekken.

4 Zullen boeken uit de franchise de verhaallijn begeleiden?

Veel fans vragen zich af of de verhaallijnen uit de boeken de verhaallijn in het tweede seizoen zullen blijven leiden. Het eerste seizoen werd sterk geleid door de boeken, dus het is waarschijnlijk dat het tweede seizoen zal volgen. Er zullen hier en daar natuurlijk wat tweaks en veranderingen zijn, maar voor het grootste deel is het veilig om aan te nemen dat veel van dezelfde interessante verhaallijnen zullen worden herkend. Dit is slechts één uitstekende show die begon als een nieuwe serie.

3 Komt Alicia Silverstone 100% terug?

Alicia Silverstone is misschien wel de grootste naam die in de show verschijnt. Ze is een topactrice en speelt de moeder van Kristy. Ze sprak over de show en zei: "Ik was gewoon heel enthousiast om een script te lezen dat door vrouwen werd aangedreven en dat superpositief en modern was, en gebaseerd op een verhaal waar zoveel mensen van houden. De show maakt mijn hart zo blij als ik ernaar kijk." Het is belangrijk voor haar om terug te keren voor het tweede seizoen en het ziet ernaar uit dat dat zeker gaat gebeuren.

2 Is er al een officiële trailer uitgebracht?

Er is nog geen officiële trailer voor seizoen twee uitgebracht! Fans wachten met spanning op de release van de officiële trailer, maar het ziet er niet eens naar uit dat deze al is opgenomen. Zodra de officiële trailer is gefilmd, wordt deze toegevoegd aan de officiële YouTube- en Instagram-accounts van Netflix. De trailer geeft ons meer inzicht in wat we kunnen verwachten.

1 Hoe reageren fans op seizoen 2?

Nadat Netflix aankondigde dat seizoen 2 officieel plaatsvond op hun YouTube-kanaal, hebben meer dan 300.000 kijkers de spannende teaservideo bekeken en hebben meer dan 6.000 kijkers daadwerkelijk op de "Vind ik leuk"-knop gedrukt! De Netflix-aankondiging werd in oktober vorig jaar aan YouTube toegevoegd. Het enige wat we nu kunnen doen, is geduldig wachten tot het tweede seizoen is opgenomen, zodat we meer van deze gezonde serie kunnen genieten.

Aanbevolen: