GOT-einde werd aangekondigd in de tweede aflevering van seizoen 1

GOT-einde werd aangekondigd in de tweede aflevering van seizoen 1
GOT-einde werd aangekondigd in de tweede aflevering van seizoen 1
Anonim

Als je nu veel tijd over hebt, wil je misschien Game of Thrones opnieuw bekijken, omdat het tragische einde van de serie misschien al vanaf het begin van de show is weggegeven. Het opnieuw kijken van Game of Thrones is altijd interessant omdat je misschien iets te zien krijgt dat je de eerste keer niet hebt gezien, maar dit is reden genoeg om een van de grootste shows in de televisiegeschiedenis opnieuw te bekijken.

Game of Thrones is misschien niet geëindigd zoals de meeste fans het wilden, maar we kunnen de serie in ieder geval vanaf het begin opnieuw bekijken en de afleveringen bekijken waar we van houden. Maar het blijkt dat die eerste paar afleveringen ons hadden kunnen waarschuwen voor het lot van een van de meest geliefde personages van de show en haar ondergang.

Dus terwijl je wacht op de Game of Thrones prequel-serie, House of the Dragon, die in 2022 verschijnt, en het volgende boek van George R. R. Martin in zijn A Song of Ice and Fire-serie, kun je ze alle acht opnieuw bekijken seizoenen en kam ze door met een fijne borstel, en zie hoe echt een voorbode was van de show vanaf het begin.

Afbeelding
Afbeelding

Als je herinneringen aan de show goed zijn, denk dan eens terug aan de tweede aflevering van Thrones, The Kingsroad. Volgens Express zag een fan online, terwijl hij de serie aandachtig opnieuw bekeek, iets interessants in een scène tussen Jaime Lannister en Jon Snow en ging onmiddellijk naar een online forum genaamd TVTropes om het te bespreken.

Op het forum schreef de fan: "Het gesprek tussen Jon Snow en Jaime Lannister in de tweede aflevering over Jon die bij de Nachtwacht komt, wordt behandeld als een vreemd belangrijk gesprek, ondanks dat het weinig verband lijkt te houden met wat er daarna gebeurt - totdat de finale."

Zoals we weten hebben Jon en Jaime na seizoen 1 niet echt meer scènes samen, maar deze scène lijkt op de een of andere manier erg belangrijk, en zoals de fan zegt, zou het erop kunnen wijzen dat het lot van Jaime en Jon met elkaar verbonden zal zijn door de einde van de serie.

Jon slaagt er niet in om zijn liefde Daenerys van verdere vernietiging af te brengen nadat ze een overgegeven King's Landing met de grond gelijk heeft gemaakt. fan gaat verder met uitleggen.

Afbeelding
Afbeelding

"Jaime vermoordde Daenerys' vader, Mad King Aerys II, en werd daardoor de 'Kingslayer'. Jon vermoordt Aerys' dochter Daenerys nadat ze gek wordt en de gruweldaad begaat die Jaime haar vader ervan weerhield te plegen. De hele gesprek is dat Jaime het lot van Jon voorafschaduwt nadat hij exact dezelfde misdaad heeft begaan waarmee hij wegkwam."

De scène in kwestie toont Jon met de smid, wanneer Jaime komt praten. Hij vraagt Jon of hij een grasveld voor de Muur heeft, Jon zegt ja. Jaime maakt Jon een beetje bang door aan Jon uit te leggen hoe het is om een man te snijden.

"Laat me je bij voorbaat bedanken voor het beschermen van ons allemaal tegen de gevaren achter de Muur, wildlingen, witte wandelaars en wat dan ook," zei Jaime. "We zijn dankbaar dat goede, sterke mannen zoals jij ons beschermen."

"Doe de groeten aan de Nachtwacht. Ik weet zeker dat het opwindend zal zijn om in zo'n elitemacht te dienen. En zo niet, dan is het alleen voor het leven."

Jaime's opmerkingen over het snijden van een man lijken niet alleen een voorbode te zijn van hete Jon die uiteindelijk iemand zal moeten snijden, namelijk Daenerys, maar als hij zegt dat de Nachtwacht alleen voor het leven is, duidt dit erop dat Jon's het lot zal hem er altijd naar terugbrengen. Jon beschermt uiteindelijk iedereen, snijdt iemand en belandt terug in de Nachtwacht, precies zoals Jaime voorspelt. De scène is vreemd, wetende dat het tussen de Koningsdoder en de toekomstige Koninginnendoder is.

Hoewel het interessant is om twee en twee bij elkaar te voegen en aan te nemen dat ze het einde kunnen voorspellen, is de scène waarschijnlijk gewoon een enorm toeval. Het is zeer twijfelachtig of de makers en schrijvers van de shows, David Benioff en Dan Weiss, het einde van deze scène wilden voorafschaduwen, terwijl ze niet eens wisten hoe ze de show moesten beëindigen toen het tijd was om het laatste seizoen te filmen.

Afbeelding
Afbeelding

Toen de seriefinale van de show werd uitgezonden en fans petities begonnen om het seizoen over te doen, waren Benioff en Weiss vrijwel stil en gaven nooit echt commentaar op het einde. De cast, crew en zelfs George R. R. Martin werden achtergelaten om de serie te verdedigen toen het verzet binnenstroomde.

Het lijkt erop dat de fan op de goede weg was door te denken dat de scène een voorbode was van het einde van de shows, maar we denken niet dat Benioff en Weiss zo slim waren. Voor Game of Thrones hadden de schrijvers vrijwel geen ervaring met het maken van een televisieprogramma. Niemand heeft zoveel geluk.

Het zal interessant zijn om te zien of iemand anders aanwijzingen vindt als ze de serie opnieuw bekijken. Het enige wat we nu echt kunnen doen, is obsederen over Thrones terwijl we wachten. Je kunt net zo goed in Westeros wachten, niet?

Aanbevolen: