Survivor 41': alles wat u moet weten over de 18 schipbreukelingen van dit seizoen

Inhoudsopgave:

Survivor 41': alles wat u moet weten over de 18 schipbreukelingen van dit seizoen
Survivor 41': alles wat u moet weten over de 18 schipbreukelingen van dit seizoen
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Survivor 41' van 22 september 2021 worden hieronder besproken! Survivor is terug en beter dan ooit! Deze keer zijn 18 schipbreukelingen geïsoleerd op de Mamanuca-eilanden in het prachtige Fiji, maar hoewel de uitzichten zijn om voor te sterven, zal dit seizoen lang niet zo adembenemend zijn.

De presentator van de serie, Jeff Probst, maakte duidelijk dat de deelnemers van dit jaar een van de meest littekenachtige seizoenen tot nu toe zouden ingaan, en met productie die meer dan genoeg tijd heeft om te plannen, is het veilig om te zeggen dat ze zeker zullen presteren. Terwijl de meeste Survivor-seizoenen ongeveer 40 dagen in beslag nemen, zullen schippers dit keer slechts voor 26 strijden, inclusief de verplichte 14-daagse quarantaine die deelnemers moesten ondergaan.

Nou, na de 2 uur durende première van vanavond maakten fans eindelijk kennis met de nieuwste crew van Survivor-spelers van dit jaar. Kijkers waren ook enthousiast toen Probst aankondigde dat de show zou terugkeren naar het Heroes vs. Healers vs. Hustlers-spelplan met drie stammen van zes spelers, en hier is wie in welke stam zit!

Drie verschillende stammen zijn eindelijk terug

Aan het begin van de serie zijn de 18 schipbreukelingen normaal gesproken van elkaar afgezonderd om hun ontmoeting op het scherm zo authentiek mogelijk te houden, maar deze keer hadden ze geen andere keuze dan zich bij aankomst te isoleren, gezien de Covid-19-regelgeving van Fiji vereist dat cast en crew in quarantaine worden geplaatst.

Hoewel dit een korter seizoen betekent, begint het een geweldig seizoen te worden. Jeff Probst kondigde tijdens de aflevering van vanavond aan dat drie stammen van elk zes spelers zouden strijden in dit seizoen van Survivor, een concept dat sinds 2017 niet meer bestaat. De eerste stam, de blauwe stam, is Team Luvu.

De Luvu-stam

Luvu Stam Overlevende 41
Luvu Stam Overlevende 41

The Luvu Tribe, die dit seizoen de kleur blauw zal dragen, bestaat uit Danny McCray, een 33-jarige ex-NFL-speler uit Frisco, Texas. Deshawn Radden werd ook geselecteerd voor Team Luvu, en met zijn medische achtergrond is het veilig om te zeggen dat hij zeker van pas zal komen. Erika Casupanan voegt zich ook bij de Luvu-stam, waardoor ze een van de twee spelers is die regeren vanuit Ontario, Canada. Erika heeft een diploma in communicatie, wat van pas zal komen bij het spelen van een broodnodig sociaal spel.

Heather Aldret is het oudste lid van de stam, maar de 52-jarige thuisblijfmoeder heeft veel moeten doorstaan als het gaat om het opvoeden van kinderen, dus het is duidelijk dat Survivor een wandeling moet zijn in het park! Nasser Muttalif, een 36-jarige salesmanager uit Morgan Hill, Californië, voegt zich ook bij Luvu, samen met Sydney Segal, die momenteel rechtenstudent is in Brooklyn, New York.

De Ua-stam

Ua Stam Overlevende 41
Ua Stam Overlevende 41

De Ua-stam zal het hele seizoen groen zijn, maar we hopen dat ze helemaal niet jaloers zijn op de andere stammen. Dit is gemakkelijk een van de grootste mixen van carrières die we in Survivor-casts hebben gezien, en Ua is zeker geen uitzondering. Brad Reese was de eerste die werd geselecteerd in de stam, die toevallig het oudste lid is, op 49-jarige leeftijd. Gelukkig voor Brad zal zijn ervaring als veeboer hem zeker doen slagen als het gaat om fysieke uitdagingen.

Genie Chen, een 46-jarige kruidenierswinkelklerk uit Portland, sluit zich ook aan bij Ua, samen met Jairus Robinson, een student uit Oklahoma City, waar fans al dol op zijn. Shantel Smith, een 34-jarige predikant uit Washington, DC, zal zeker het geloof brengen dat nodig is om mee te doen aan zo'n gruwelijk spel, dus haar bemoedigende woorden, waar ze al een voorsprong op heeft gekregen, zullen zeker van pas komen.

Hoewel Shantels spirituele achtergrond de mentale last die het spel met zich meebrengt zal helpen verlichten, kan de in Canada geboren schipbreukeling het misschien moeilijk hebben om enkele van de grotere bedreigingen van dit seizoen bij te houden, maar dat zal niet zo zijn een groot probleem voor de zelfverklaarde 'maffia-pastor'. De laatste twee stamleden in Ua zijn Ricard Foyé, een stewardess uit Sedro-Woolley, Washington, en Sara Wilson, een 32-jarige gezondheidsconsulent uit Boston.

De Yase-stam

Yase Stam Overlevende 41
Yase Stam Overlevende 41

Last, but zeker not least is Team Yellow, de Yase Tribe! Fans hebben vrij hoge verwachtingen van Yase, die zichzelf als een behoorlijke bedreiging heeft bewezen, vooral als het gaat om hun diverse team. David Voce, een 34-jarige neurochirurg, ja, neurochirurg, staat zeker op onze radar, en terecht. Hij wordt vergezeld door Eric Abraham, het oudste teamlid van de stam, die al geruime tijd in cyberbeveiliging werkt. Hoewel cyberbeveiliging dit seizoen al dan niet op de voorgrond komt, is het duidelijk dat Eric een echte Survivor-speler is en fans houden hem al in de gaten.

28-jarige Evvie Jagoda regeert vanuit Arlington, Massachusetts, en ze is momenteel bezig met het afronden van haar PhD, wat duidelijk maakt dat ze een en al hersens is! Over slimheid gesproken, Liana Wallace is ook een studente en de jongste schipbreukeling dit seizoen.

Liana deelt de titel van de jongste deelnemer met stamgenoot Xander Hastings, die als app-ontwikkelaar in Chicago werkt. Tiffany Seely wordt een deelnemer die het bekijken waard is, ze is niet alleen gewend aan de druk van de klas, want Seely werkt als lerares in Plainview, NY, ze is een echte Survivor-fan, wat duidelijk maakt dat ze het spel heel goed kent, heel goed!

Aanbevolen: