Dancing With The Stars' seizoen 30 komt eraan; Dit is wat we tot nu toe weten

Inhoudsopgave:

Dancing With The Stars' seizoen 30 komt eraan; Dit is wat we tot nu toe weten
Dancing With The Stars' seizoen 30 komt eraan; Dit is wat we tot nu toe weten
Anonim

Maak je dansschoenen klaar, want Dancing With The Stars keert terug voor zijn 30e seizoen. De ABC-show wordt meestal twee keer per jaar uitgezonden, maar heeft de afgelopen seizoenen alleen een herfstpremière gehad. Het begon in juni 2005 en is de Amerikaanse versie van Strictly Come Dancing, waar beroemdheden worden gecombineerd met professionele ballroomdansers om te strijden om de Mirrorball-trofee.

In seizoen 29 won Artem Chigvintsev zijn eerste Mirrorball-trofee met Bachelorette-ster Kaitlyn Bristowe.

Het 30e seizoen werd aangekondigd op 31 maart 2021. Ook afgelopen maart vertelde Sharna Burgess, kampioen van seizoen 27, aan Us Weekly dat ze hoopt dat dit seizoen "groter dan ooit" zal zijn. Hoewel verwacht niet opnieuw een all-star seizoen.

De voor een Emmy genomineerde show zal ongetwijfeld een tandje bijsteken voor het historische 30e seizoen. Dit is wat we tot nu toe weten over seizoen 30 van Dancing With the Stars.

10 De rechters/gastheer

Tyra Banks zal terug zijn als gastheer voor haar tweede seizoen. Ze verving Tom Bergeron en Erin Andrews in 2020. Veel fans dachten dat Bergeron zou terugkeren nadat hij in een tweet had laten doorschemeren dat hij terugkeerde naar hosting, maar bevestigde later dat het niet voor DWTS was of een show die hij in het verleden heeft gehost. Banks is niet alleen de gastheer, maar is ook de uitvoerend producent van de show. Ondanks de reacties van fans, blijft ze aan als gastheer.

Bruno Tonioli, Carrie Ann Inaba, Len Goodman en Derek Hough komen allemaal terug om de koppels te beoordelen. Hough viel vorig jaar in voor Goodman toen reisbeperkingen werden ingevoerd, maar aangezien hij een favoriet bij fans is, bleef hij ook dit seizoen.

9 Tyra Banks over mislukte hosting

Vorig seizoen heeft ze het een paar keer verprutst. Banks kondigde het verkeerde koppel aan dat ooit bij de onderste twee zat en ervan wordt beschuldigd de schijnwerpers te hebben gestolen. Ze gaf echter toe dat het niet haar schuld was tijdens de persconferentie van de Television Critics Association afgelopen augustus. "Mensen zien mijn gezicht; ze weten niet dat er dingen in mijn oren zijn, en er zijn regisseurs en zo, mensen die dingen tegen me zeggen… maar de wereld ziet me."

8 Wanneer/waar kun je het bekijken?

Het nieuwe seizoen gaat in première op 20 september op ABC om 8/7c. De première van twee uur zal het begin zijn van een seizoen van shows op maandagavond en eindigen vlak voor Thanksgiving. Als je de liveshow echter mist, kun je deze altijd vinden op YouTube TV, Hulu met Live TV, Fubo TV en AT&T TV Now. Je kunt de show de volgende dag ook bekijken op ABC.com en Hulu. De première staat voor de deur!

7 De cast onthulling van 'DWTS' seizoen 30

Er zullen dit jaar 15 koppels dansen in de balzaal. En tot nu toe zijn vier beroemdheden aangekondigd met de volledige cast-onthulling op 8 september op ABC, volgens Us Weekly. De eerste beroemdheid die dit seizoen meedoet, is Olympisch gouden medaillewinnaar, Suni Lee. Ook, aluin van Dance Moms, JoJo Siwa zal haar dansschoenen veters maken. Sommige fans zijn boos op deze onthulling omdat ze zeiden dat Siwa al kan dansen. Vervolgens hebben we The Real Housewives of Atlanta Star, Kenya Moore, die werd bevestigd door TMZ. Amanda Kloots, co-host van The Talk, werd gezien bij het verlaten van de DWTS-repetitiestudio's met pro Alan Bersten, dus ze is hoogstwaarschijnlijk bevestigd voor dit seizoen.

6 Hoe de show geschiedenis schrijft

JoJo Siwa kwam eerder dit jaar uit als panseksueel en voor het eerst in de show zal er een koppel van hetzelfde geslacht zijn. Yep, Siwa wordt gekoppeld aan een professionele danseres. "Het was een soort van 'Who, ik verander de toekomst' [moment] omdat ik zo'n demografische jongen heb. Het maakt het acceptabel, en daar hou ik van en daar ben ik zo trots op", vertelde ze aan Entertainment Vanavond. En met 30 seizoenen op zak is de show al lang voorbij vanwege een koppel van hetzelfde geslacht. Ze streven er ook naar om meer inclusief te zijn in hun pro's en hebben dansers met veel verschillende achtergronden.

5 Welke profs keren terug voor 'DWTS' seizoen 30?

Hoewel nog geen van de professionele dansers is bevestigd voor seizoen 30, weten we dat Alan Bersten meedoet omdat hij werd gezien tijdens een repetitie met Kloots. Er gaan geruchten dat er nieuwe pro-audities zijn geweest en dat er een paar LatinX-leden in het gezelschap zullen zijn. Het lijkt erop dat de kampioen van seizoen 24, Emma Slater, zal terugkeren, aangezien ze postte dat ze 'niet kan wachten om Jojo Siwa te ontmoeten'. En het gerucht gaat dat haar man, Sasha Farber, terug is nadat hij een tweet van Good Morning America over het nieuwe seizoen heeft geretweet. Lindsay Arnold en Artem Chigvintsev spraken ook hun opwinding uit voor Siwa op de DWTS Instagram-pagina, dus ze kunnen mogelijke kanshebbers zijn voor dit seizoen.

4 COVID-regels

Vorig jaar namen ABC en DWTS veel voorzorgsmaatregelen om hun cast en crew veilig en gezond te houden. Dit jaar zal dat niet anders zijn. The W alt Disney Company heeft een vaccinmandaat aangekondigd voor alle werknemers. Ze zullen de regels van social distancing volgen door de jurytafel uit te spreiden, banken en de deelnemers op afstand te houden tijdens interviews na de dans en meer. Er zullen hoogstwaarschijnlijk COVID-tests en maskers worden gedragen als ze niet live op tv zijn.

3 Komt er een studiopubliek?

Hoewel er vorig seizoen geen live studiopubliek was, hoopt DWTS dat dit jaar terug te brengen. In een recent interview met KTLA zei Hough dat ze optimistisch zijn om weer fans in de balzaal te hebben. "Ik denk dat we dit jaar goed moeten zijn met een live publiek. Ze hebben het afgelopen seizoen geweldig werk geleverd door de energie en de sfeer in de kamer te houden. Ik denk dat we dit jaar goed zullen zijn met een publiek in de kamer met vaccinaties en testen gaande. Ik denk dat het goed moet komen. Ik kijk er naar uit." Ze zullen waarschijnlijk moeten worden ingeënt om deel te nemen.

2 Jojo Fletcher zou verschijnen

DWTS heeft een behoorlijk aantal Bachelor/ette-deelnemers op de show gehad. Veel mensen geloofden dat Jojo Fletcher, de ster van Bachelorette, dit komende seizoen zou spelen, en ze hebben het niet helemaal mis. Ze werd gezien in LA en de geruchten begonnen te vliegen. Ze zette het record echter recht op haar Instagram-verhaal. "Grappig verhaal - ik zou 'Dancing with the Stars' doen na mijn seizoen van 'The Bachelorette', maar ik kon dat niet vanwege mijn contract", schreef ze. “Wop womp. Ik weet niet zeker of Amerika mijn superlieve danspasjes toch aan had kunnen houden.'

1 Fans Reacties

Een opgewonden fans zeiden dat Kloots en Bersten dit seizoen de kampioenen zullen worden voordat de show zelfs maar begon. Anderen denken dat Suni de winnaar zou kunnen zijn omdat Olympiërs het erg goed doen op de show.

Hoewel de meeste mensen enthousiast zijn om Lee in de balzaal te zien, zijn anderen echter boos dat Siwa zal dansen met een vrouwelijke pro. Een Twitter-gebruiker schreef: "JoJo danst met een meisje is zo teleurstellend. Mijn 11-jarige dochter en ik, als echte Auburn-fans, hebben geen minuut van Suni Lee gemist op de Olympische Spelen, maar zullen haar niet bekijken op DWTS bc van het gebrek aan oordeel dat een verklaring aflegt met een nauwelijks legale tienerster. Schaam je."

Aanbevolen: