Alles waar Sarah Michelle Gellar in is geweest sinds 'Buffy The Vampire Slayer

Inhoudsopgave:

Alles waar Sarah Michelle Gellar in is geweest sinds 'Buffy The Vampire Slayer
Alles waar Sarah Michelle Gellar in is geweest sinds 'Buffy The Vampire Slayer
Anonim

Terug in de late jaren '90 en vroege '00 - toen ze speelde in cultklassiekers zoals I Know What You Did Last Summer, Scream 2 en Cruel intentions - Sarah Michelle Gellarwas op het hoogtepunt van haar carrière. Nadat hij echter met Freddie Prinze Jr. was getrouwd en moeder was geworden, begon Gellar steeds minder rollen te accepteren.

Als je je ooit hebt afgevraagd aan welke projecten ze heeft gewerkt sinds Buffy The Vampire Slayer eindigde, ben je hier aan het juiste adres. Dus blijf scrollen om erachter te komen welke van haar post-Buffy-films en tv-programma's vandaag op onze lijst zijn beland.

9 Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (2004)

Afbeelding
Afbeelding

Laten we beginnen met Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed, het tweede deel in de live-action Scooby-Doo-franchise. In deze goofy komedie/avontuur speelt Gellar Daphne Blake, een van de leden van Mystery Inc., terwijl ze nog een mysterie in hun stad proberen op te lossen. We zijn het er allemaal over eens dat dit, afgezien van Buffy, een van Gellars beste karakters is.

8 The Grudge (2004)

Afbeelding
Afbeelding

In hetzelfde jaar dat ze speelde in de gezinsvriendelijke film Scooby-Doo 2, speelde Sarah ook de hoofdrol in de horrorfilm Grudge. In deze remake van de Japanse horrorfilm Ju-On: The Grudge speelt Sarah een verpleegster die in Tokio woont en werkt en wordt achtervolgd door duistere krachten.

De film was een kassucces en heeft zeker de status van een cultklassieker onder fans van horrorfilms. Gellar werd geprezen voor haar optreden door critici en fans. De film kreeg zelfs nog twee vervolgen, met Gellar ook in de tweede.

7 The Return (2006)

Afbeelding
Afbeelding

In 2006 speelde Sarah Michelle Gellar in The Return, een psychologische horrorfilm over een vrouw die visioenen krijgt van iemands moord. Naast Gellar zijn in The Return ook Peter O'Brien, Kate Beahan en Sam Shepard te zien. In tegenstelling tot The Grudge was deze horrorfilm niet echt succesvol aan de kassa - hij verdiende wereldwijd slechts $ 15 miljoen. Dit komt vooral omdat Gellar geen interviews kon doen en de film niet kon promoten - ze was bezig met het filmen van een ander project.

6 Suburban Girl (2007)

Afbeelding
Afbeelding

Na verschillende horrorfilms te hebben gemaakt, beproefde de All My Children-actrice haar geluk in romcoms - ze speelde in de film Suburban Girl uit 2007, samen met Alec Baldwin en Maggie Grace. De film - die werd vergeleken met Sex and the City en The Devil Wears Prada - volgt Gellar als een jonge boekredacteur die verliefd wordt op een oudere man. Suburban Girl ontving gemengde overzichten van critici.

5 The Air I Breathe (2007)

Afbeelding
Afbeelding

Als je van Sarah Michelle Gellar houdt, en je houdt ook van thrillers, dan heb je geluk. In 2007 speelde Gellar in een misdaadthriller The Air I Breathe, naast enkele andere Hollywood-sterren zoals Kevin Bacon, Brendan Fraser en Andy Garcia.

De film is gebaseerd op een oud Chinees spreekwoord dat het leven opdeelt in vier categorieën - geluk, plezier, verdriet en liefde, waarbij Gellars personage verdriet vertegenwoordigt.

4 Bezit (2009)

Afbeelding
Afbeelding

In 2009 speelde Sarah Michelle Gellar in Possession, een psychologische thriller en een remake van de Zuid-Koreaanse film Addicted. De film volgt Jess, een vrouw wiens leven compleet verandert nadat haar man en zwager in een auto-ongeluk belanden. De wending hier is dat haar zwager ontwaakt uit een coma en beweert eigenlijk haar echtgenoot te zijn. Ook al kreeg hij geen positieve recensies van critici, deze film is zeker een aanrader voor iedereen die een fan is van Gellar.

3 Veronika besluit te sterven (2009)

Afbeelding
Afbeelding

Naast Possession speelde Sarah Michelle Gellar in 2009 in een andere film - we hebben het over het psychologische drama Veronika Decides to Die, dat is gebaseerd op de gelijknamige roman van Paulo Coelho. De film volgt Veronika, een meisje van in de twintig, die een zelfmoordpoging overleefde. Nadat ze wakker wordt in een psychiatrisch ziekenhuis, krijgt Veronika te horen dat haar poging om zichzelf van het leven te beroven haar hart heeft beschadigd en dat ze nog maar een paar weken te leven heeft.

2 Star Wars-rebellen (2015–2016)

Afbeelding
Afbeelding

Naast het werken aan films, deed Gellar ook wat werk op tv na Buffy The Vampire Slayer. In 2015 speelde de stem van de beroemde actrice in de Disney-animatieserie Star Wars Rebels, waarin ook Gellar's echtgenoot, Freddie Prinze Jr., speelt. Sarah Michelle Gellar speelt de Seventh Sister, een dienaar van het Galactic Empire en een Jedi Hunter. Als je het niet erg vindt om naar geanimeerde shows te kijken, moet je zeker Star Wars Rebels kijken, want het is zeker verfrissend om Gellar eindelijk een kwaadaardig personage te zien spelen.

1 The Crazy Ones (2013–2014)

Afbeelding
Afbeelding

We sluiten de lijst af met een ander tv-programma waarin Gellar speelde, maar deze keer is het niet geanimeerd. We hebben het over de sitcom The Crazy Ones, waarin samen met Gellar ook wijlen Robin Williams de hoofdrol speelt in zijn laatste tv-rol. De show volgt een excentrieke CEO van een reclamebureau die samen met zijn dochter samenwerkt met enkele van de grootste merken ter wereld. Sarah Michelle Gellar won dankzij The Crazy Ones een People's Choice Award voor favoriete actrice in een nieuwe tv-serie.

Aanbevolen: