Sarah Michelle Gellar onthult waarom ze geen 'Buffy The Vampire Slayer'-reboot zal doen

Sarah Michelle Gellar onthult waarom ze geen 'Buffy The Vampire Slayer'-reboot zal doen
Sarah Michelle Gellar onthult waarom ze geen 'Buffy The Vampire Slayer'-reboot zal doen
Anonim

Buffy the Vampire Slayer-actrice Sarah Michelle Gellar heeft onlangs onthuld dat ze haar rol in een mogelijke reboot niet zal hernemen.

De actrice koestert geen wrok jegens het verhaal of personage. Integendeel, het lijkt erop dat de tijd deze keer de vijand was. Gellar speelde de titulaire vampierjager in de serie van 1997 tot 2003. De nu 43-jarige actrice zei dat ze te "lang in de tand" is om de rol in de huidige tijd op zich te nemen.

"Wat voor Buffy werkte, was dat de monsters een metafoor waren voor de verschrikkingen van de adolescentie", zei Gellar op de podcast van Mario Lopez.

"Ik denk niet dat ik het ben, ik denk niet dat ik degene zou moeten zijn die het doet", zei ze voordat ze schertsend toegaf dat ze ook "veel te moe en chagrijnig is om dat werk weer te doen."

Gellar vindt het echter geweldig hoe het verhaal nu verteld kan worden.

“Ik denk echt dat dat verhaal zich leent, het zou interessant zijn om te zien hoe een uitverkorene daarmee zou omgaan. Ik denk niet dat ik het ben, ik denk niet dat ik degene zou moeten zijn die het doet.”

Geruchten over een Buffy-reboot circuleren al jaren door het fandom. Fans kregen in 2018 van showrunner Monica Owusu-Breen te horen dat een nieuwe iteratie zich zal richten op een 'nieuwe Slayer'.

Tijdens het interview weigerde Gellar verder commentaar te geven op de aantijging van haar Buffy costar Charisma Carpenter jegens de maker van de show, Joss Whedon, die ervan wordt beschuldigd een giftige werkomgeving op de set te hebben gecreëerd.

"Ik ben momenteel meer gefocust op het opvoeden van mijn gezin en het overleven van een pandemie, dus ik zal op dit moment geen verdere uitspraken doen. Maar ik sta achter alle overlevenden van misbruik en ben trots op hen omdat ze zich hebben uitgesproken, " zei ze.

Nadat de beschuldigingen openbaar waren gemaakt, legde Gellar een soortgelijke verklaring af op haar Instagram-account. "Hoewel ik er trots op ben dat mijn naam geassocieerd wordt met Buffy Summers, wil ik niet voor altijd geassocieerd worden met de naam Joss Whedon", schreef ze.

Ze herhaalde toen hetzelfde wat ze tegen Lopez zei over waar haar focus in het leven ligt, en maakte duidelijk dat ze een harde lijn heeft getrokken rond wat ze wel en niet zal zeggen over het onderwerp.

De Buffy-reboot is momenteel in de maak, maar er zijn geen verdere details vrijgegeven.

Aanbevolen: