Alles wat Madeline Zima heeft gedaan sinds 'The Nanny

Inhoudsopgave:

Alles wat Madeline Zima heeft gedaan sinds 'The Nanny
Alles wat Madeline Zima heeft gedaan sinds 'The Nanny
Anonim

Madeline Zima werd eind jaren negentig beroemd toen ze Grace Sheffield speelde in The Nanny van CBS. De show werd uitgezonden van 1993 tot 1999 en draaide om het leven van een fashionista als oppas van drie kinderen van de high society. Qua prestatie won het een Emmy Award van een tiental nominaties en vergaarde het verschillende buitenlandse aanpassingen.

Dat gezegd hebbende, het is 22 jaar geleden dat de laatste aflevering van de show werd uitgezonden. Zima, nu 35, heeft zich sindsdien aan veel dingen gewaagd. Om het samen te vatten, hier is alles wat majoor Madeline Zima heeft gedaan sinds het vertrek van CBS' The Nanny.

10 Waagde zich in stemacteren

Het is één ding om voor de camera te acteren, maar het is iets anders om voice-overs te doen. Het is niet eenvoudig om te doen, aangezien acteurs hun emotie moeten overbrengen op een manier die behoorlijk uitdagend is, maar Zima deed het feilloos op haar debuut in A Monster in Parijs. In de animatiefilm uit 2011 speelde Zima mede in de hoofdrol van Vanessa Paradis, Sean Lennon, Adam Goldberg en meer.

9 Verovert de hoofdrol in 'Californication'

Californië
Californië

Zima was ook een van de vaste klanten tijdens de eerste twee seizoenen van Californication als Mia Lewis, een uitdagend en provocerend personage, voordat ze haar comeback maakte in het vierde seizoen. De tweevoudig Emmy-winnende show draaide om een lastige alcoholist en schrijver en zijn verbijsterende relatie met zijn familie. Zima heeft van 2007 tot 2011 28 afleveringen op haar naam staan.

8 Toegetreden tot de met sterren bezaaide cast van 'Heroes'

Helden
Helden

Tegelijkertijd boekte Zima ook een terugkerende rol in Heroes voor 11 afleveringen van 2009 tot 2010. Zoals de titel van de show suggereert, volgt de NBC-serie gewone mensen met goddelijke bovenmenselijke vermogens en hoe ze deze overwinnen. Haar personage, Gretchen, is een studente die bevriend raakte met een van de superhelden.

7 Staat op FHM's 'Sexiest Women In The World'-lijst

Toen ze volwassen werd, is Madeline Zima uitgegroeid van een van de schattigste kinderactrices tot een van 's werelds meest sexy vrouwen, volgens het tijdschrift FHM. In 2009 maakte Zima naam op FHM's jaarlijkse 100 Sexiest Women. Verschillende spraakmakende beroemdheden die op deze lijst moeten worden opgenomen, zijn Megan Fox, Gal Gadot, Mila Kunis, Margot Robbie en Jennifer Lopez.

6 Won The Rising Star Award op LA Femme International Film Festival

Madeline Zima's prestatie in de acteerwereld bleef niet onopgemerkt. Hoewel ze al sinds de jaren negentig acteert, won Zima in 2014 de Rising Star Award van het Los Angeles Femme Film Festival. In hetzelfde jaar was ze ook een van de uitvoerende producenten van de indiecomedy STUCK, waarin ze een jaar eerder de Beste Actrice won op het Napa Valley Film Festival.

5 Ondersteunde de Black Lives Matter-beweging

Ze is ook een vocale activiste als het gaat om humanitaire kwesties. Zima sprak haar steun uit voor de Black Lives Matter-beweging te midden van de chaotische spanning in de zomer van vorig jaar na de dood van George Floyd.

"Ik was verontwaardigd namens hem, het was de eerste keer dat ik begon te begrijpen hoe oneerlijk en onveilig het is voor Afro-Amerikanen hier. Het systemische racisme dat dit land heeft opgebouwd, moet worden ontmanteld", ondertitelde ze en nam naar Instagram.

4 debuteerde met haar regievaardigheid

Als je een fan bent van Spike Jonze's dystopische romance Her, dan zou je Zima's regiedebuut op Warm Human Magic geweldig vinden. De indiefilm, uitgebracht in 2018, draait om een vrouw die wanhopig probeert om menselijke verbinding te zoeken op het hoogtepunt van het technische tijdperk dat haar van alles isoleert. Met in de hoofdrol haar zus Yvonne, werd de film een van de weinige die in hetzelfde jaar werd geselecteerd bij NewFilmmakers Los Angeles.

3 maakte een cameo-optreden in 'The Vampire Diaries'

Flashback naar 2012, Zima maakte een cameo in de aflevering "We'll Always Have Bourbon Street" van seizoen vier van The Vampire Diaries van CW. Ze speelde Charlotte in deze aflevering. Wat de prestaties betreft, heeft het alleen al in de VS meer dan 2,42 miljoen kijkers verzameld tijdens de première. In het volgende jaar behaalde ze ook zes afleveringen als een van de terugkerende rollen in Betas als Jordan Alexis.

2 sloot zich aan bij haar zus voor 'The Blondes'-podcast

In 2019 probeerde Madeline Zima ook haar geluk op podcasting. Samen met haar zus Yvonne sloot ze zich aan bij The Blondes, een scripted podcast gebaseerd op de gelijknamige roman. Het vertelt het nieuwe leven van de personages in de wereld waar een nieuwe vorm van hondsdolheid alleen blonde vrouwen treft. The Blondes was een succes dat vorig jaar een Europees podcastingnetwerk, Sybel, aankondigde van plan te zijn om de Franse en Spaanse versies van de show te produceren.

1 speelde in 'Bliss'

Als je je afvraagt, ja, Madeline Zima is nog steeds actief bezig met het maken van films. Haar nieuwste film, Bliss, werd in februari van dit jaar uitgebracht op Amazon Prime. Ze speelde met Owen Wilson en Salma Hayek mee in dit psychologische drama. Wat het verhaal betreft, is Bliss een psychologisch drama van Mike Cahill over een onlangs gescheiden man van middelbare leeftijd die bevriend raakt met een dakloze vrouw. Samen vechten ze door hun respectievelijke trauma en drugsmisbruik.

Aanbevolen: