Alles wat Ellen DeGeneres heeft gedaan sinds ze werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

Alles wat Ellen DeGeneres heeft gedaan sinds ze werd geannuleerd
Alles wat Ellen DeGeneres heeft gedaan sinds ze werd geannuleerd
Anonim

Het zijn een paar zware maanden geweest voor Ellen DeGeneres Vorig jaar kreeg de ervaren talkshowpresentatrice te maken met meerdere beschuldigingen over een giftige en vijandige werkplek tijdens haar eigen Ellen DeGeneres Show. BuzzFeed News onderzocht 36 ex-medewerkers die klaagden over de ongepaste en oneerlijke behandeling bij het dagelijkse management van de show, en merkten vreselijke details op van seksuele intimidatie, intimidatie en angst.

Dat gezegd hebbende, vragen we ons af: "Hoe hebben de beschuldigingen de carrière van Ellen DeGeneres beïnvloed?" Het is sindsdien een hete tijd geweest en de komiek heeft zich in haar carrière aan verschillende dingen gewaagd. Om ze samen te vatten, hier is alles wat Ellen DeGeneres heeft gedaan sinds ze vorig jaar werd geannuleerd.

9 verontschuldigde zich on-Air voor de vijandige werkomgeving

Twee maanden nadat de BuzzFeed-rapporten online verschenen, nam Ellen DeGeneres het heft in eigen handen en verontschuldigde zich in haar show. Ze beloofde een "nieuw hoofdstuk" en nam de verantwoordelijkheid voor wat er tijdens haar show gebeurde.

"Ik heb geleerd dat hier dingen zijn gebeurd die nooit hadden mogen gebeuren. Ik neem dat heel serieus en ik wil zeggen dat het me heel erg spijt voor de mensen die getroffen zijn", zei ze. "Ik ben ook een heleboel andere dingen. Soms ben ik verdrietig, ik word boos, ik word angstig, ik raak gefrustreerd, ik word ongeduldig en daar ben ik mee bezig. Ik ben een werk in uitvoering."

8 Ze produceerde 'The Masked Dancer'

Naast het hosten heeft Ellen ook verschillende shows geproduceerd, waaronder Fox's reality-wedstrijdshow The Masked Dancer. Vergezeld door Craig Robinson als de gastheer, evenals Paula Abdul, Ken Jeong, Brian Austin Green en Ashley Tisdale als de panelleden, besloeg de show één seizoen en negen afleveringen. The Masked Dancer werd uitgezonden tijdens de kerstvakantie in 2020.

7 Klaar voor het tweede seizoen van 'Green Eggs And Ham'

In 2015 verwierf Netflix de rechten van Green Eggs and Ham, een animatieshow gebaseerd op het gelijknamige boek van Dr. Seuss, van Ellen DeGeneres. Ze is nog steeds een van de uitvoerende producenten naast Jared Stern, David Dobkin en Sam Register. Het eerste seizoen ging in première in november 2019 en zij en de crew maken zich nu op voor het tweede seizoen, dat in november 2021 wordt uitgezonden.

6 Ellen speelde in de muziekvideo 'The Wall Will Fall'

Vorig jaar tikte rockster Rick Springfield zijn beroemde vrienden aan, waaronder Paul Stanley van Kiss, Matthew Wilder, Sammy Hagar en Ellen DeGeneres voor zijn opbeurende hit 'The Wall Will Fall'.

"Vance (DeGeneres) is een muzikant maar vooral een schrijver. Hij heeft productiedeals op verschillende tv-plekken. Hij is de broer van Ellen DeGeneres. Ik ken hem al jaren", zei Springfield over het creatieve concept van de video.

Dat gezegd hebbende, het is niet de eerste keer dat Ellen ooit in een muziekvideo speelde. Ze was te zien in de video's van Maroon 5's Cardi B-geassisteerde hit, "Girls Like You", en Taylor Swift's "You Need to Calm Down" van het Lover-album.

5 Ze gaat haar langlopende talkshow beëindigen

Na meer dan een decennium het meest herkenbare gezicht van talkshows overdag te zijn geweest, besloot Ellen DeGeneres af te tekenen van The Ellen DeGeneres Show, met het komende 19e seizoen als laatste.

"Als je een creatief persoon bent, moet je constant worden uitgedaagd - en hoe geweldig deze show ook is, en hoe leuk het ook is, het is gewoon geen uitdaging meer", vertelde ze exclusief aan The Hollywood Reporter over haar schokkende beslissing.

4 Kelly Clarkson zal haar slot vullen

Over Ellen's vertrek van dagtelevisie gesproken, de show van Kelly Clarkson, die nu in zijn tweede seizoen is, zal de dagopname van haar programma vervangen voor de herfst van 2022.

"Kelly en ons hele productieteam hebben hun hart, intentie en ongelooflijke passie gestoken in het maken van een show die resoneert met mensen van alle leeftijden, culturen en achtergronden", zegt Tracie Wilson, de exec-vice-president van NBCUniversal Syndication Studios, de thuisbasis van The Kelly Clarkson Show, in een verklaring zoals gerapporteerd door BBC.

3 Klaar voor de 'Little Ellen' Cartoonito Show dit najaar

Nu bereidt de ervaren talkshowpresentator zich voor op Little Ellen, een aankomende voorschoolse animatieserie van Cartoon Network's Cartoonito. Zoals de titel al doet vermoeden, draait het om een zevenjarige Ellen DeGeneres die de wereld door haar ogen verkent. Ze gaf afgelopen juli een voorproefje van de show op haar Twitter.

2 Woonde in het huis van Courteney Cox

Dit jaar hebben Ellen en haar vrouw, Portia de Rossi, hun herenhuis in Beverly Hills verkocht. Courteney Cox had een onderkomen nodig en was zo vriendelijk om haar een tijdelijk verblijf in haar huis aan te bieden.

"Ik moet het uitleggen. Ik heb geen huwelijksproblemen", zei DeGeneres, die getrouwd is met actrice Portia de Rossi, toen ze Cox voorstelde als gast in haar show. "Ik woon niet samen met Courteney Cox omdat ik uit mijn huis ben gezet."

1 Meer dan 1 miljoen kijkers verloren na de excuses

Over haar excuses in de lucht gesproken, werkte het zelfs? Nou, het bleek dat The Ellen DeGeneres Show maar liefst een miljoen kijkers verloor na de beschuldigingen van wangedrag op de werkplek. Zoals opgemerkt door The New York Times, daalde het aantal kijkers in de afgelopen zes maanden tot 1,5 miljoen kijkers, wat zich verta alt in een scherpe daling van 43%.

Aanbevolen: