De cast van 'Buffy The Vampire Slayer': wie is de rijkste vandaag?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Buffy The Vampire Slayer': wie is de rijkste vandaag?
De cast van 'Buffy The Vampire Slayer': wie is de rijkste vandaag?
Anonim

Het populaire bovennatuurlijke drama Buffy the Vampire Slayer ging in 1997 in première en werd meteen een grote hit. Het was gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 en had een indrukwekkende reeks van zeven seizoenen totdat het eindigde in 2003.

Natuurlijk werd de cast van Buffy the Vampire Slayer snel internationale supersterren - en ze hebben allemaal een succesvolle carrière nagestreefd na de show. Vandaag bekijken we hoe rijk ze eigenlijk zijn. Als je je ooit hebt afgevraagd wie de rijkere miljonair is tussen Sarah Michelle Gellar en Alyson Hannigan, blijf dan scrollen!

10 Anthony Head - Nettowaarde $3 miljoen

Anthony Stewart hoofd als Rupert Giles in Buffy The Vampire Slayer
Anthony Stewart hoofd als Rupert Giles in Buffy The Vampire Slayer

De lijst wordt afgetrapt door Anthony Head die Rupert Giles speelde in Buffy the Vampire Slayer. Naast deze rol is Anthony vooral bekend door zijn optreden in shows als Dominion, Merlin en Doctor Who Confidential en films als Percy Jackson: Sea of Monsters en Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Volgens Celebrity Net Worth wordt Anthony Head momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen.

9 Nicholas Brendon - Nettowaarde $3 miljoen

De volgende op de lijst is Nicholas Brendon die Xander Harris speelde in Buffy the Vampire Slayer. Naast deze rol is Nicholas vooral bekend van zijn hoofdrol in films als Blood on the Highway en A Golden Christmas, maar ook van shows als Criminal Minds, Faking It en Kitchen Confidential. Volgens Celebrity Net Worth wordt Nicholas Brendon momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Anthony Head.

8 Charisma Carpenter - Netto waarde $4 miljoen

Laten we verder gaan met Charisma Carpenter die Cordelia Chase speelde in het populaire bovennatuurlijke drama.

Naast deze rol is Charisma vooral bekend door zijn rol in films als The Expendables-filmfranchise en Psychosis, evenals in shows als Angel, Charmed en Veronica Mars. Volgens Celebrity Net Worth wordt Charisma Carpenter momenteel geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen.

7 Emma Caulfield - Netto waarde $4 miljoen

Emma Caulfield die Anya Jenkins speelde op Buffy the Vampire Slayer als volgende op onze lijst. Naast deze rol is Emma vooral bekend door haar optreden in shows als Beverly Hills 90210, WandaVision en Once Upon a Time - en films als Darkness Falls en Timer. Volgens Celebrity Net Worth wordt Emma Caulfield momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen, wat betekent dat ze haar plek deelt met Charisma Carpenter.

6 James Marsters - Nettowaarde $ 5 miljoen

James Marsters Buffy The Vampire Slayer Spike
James Marsters Buffy The Vampire Slayer Spike

De volgende op de lijst is James Marsters die Spike speelde in Buffy the Vampire Slayer. Naast deze rol is James vooral bekend van zijn hoofdrol in films als P. S. I Love You, Dragonball Evolution en New Life, evenals shows zoals Angel, Smallville en Torchwood. Volgens Celebrity Net Worth wordt James Marsters momenteel geschat op een vermogen van $ 5 miljoen.

5 Michelle Trachtenberg - Netto waarde $9 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Michelle Trachtenberg, die Dawn Summers speelde in het populaire bovennatuurlijke drama. Naast deze rol is Michelle vooral bekend door haar rol in films als Harriet the Spy, Ice Princess en 17 Again, evenals in shows als Gossip Girl, Mercy en Guidance. Volgens Celebrity Net Worth wordt Michelle Trachtenberg momenteel geschat op een vermogen van $ 9 miljoen.

4 David Boreanaz - Netto waarde $30 miljoen

buffy the vampire slayer david boreanaz
buffy the vampire slayer david boreanaz

David Boreanaz die Angel speelde in Buffy the Vampire Slayer als volgende op onze lijst. Naast deze rol is David vooral bekend door zijn optreden in shows als Angel, Bones en SEAL Team en in films als The Hard Easy en The Crow: Wicked Prayer.

Volgens Celebrity Net Worth heeft David Boreanaz momenteel een vermogen van $30 miljoen.

3 Sarah Michelle Gellar - Netto waarde $30 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Sarah Michelle Gellar die Buffy Summers speelde in Buffy the Vampire Slayer. Naast deze rol is ze vooral bekend door haar hoofdrol in films als I Know What You Did Last Summer, Cruel Intentions en The Grudge, evenals shows als The Crazy Ones, Ringer en Swans Crossing. Volgens Celebrity Net Worth wordt Sarah Michelle Gellar momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 30 miljoen, wat betekent dat ze haar plek deelt met David Boreanaz.

2 Seth Green - Netto waarde $40 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Seth Green die Daniel "Oz" Osbourne speelde in het populaire bovennatuurlijke drama. Naast deze rol is Seth vooral bekend door zijn rol in films als Rat Race, America's Sweethearts en Josie and the Pussycats, evenals in shows als Dads, Four Kings en Greg the Bunny. Volgens Celebrity Net Worth wordt Seth Green momenteel geschat op een nettowaarde van $ 40 miljoen.

1 Alyson Hannigan - Netto waarde $40 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is Alyson Hannigan die Willow Rosenberg speelde op Buffy the Vampire Slayer. Naast deze rol is Alyson vooral bekend door zijn optreden in shows als How I Met Your Mother en films zoals de American Pie-filmfranchise en You Might Be the Killer. Volgens Celebrity Net Worth wordt momenteel geschat dat Alyson Hannigan ook een nettowaarde van $ 40 miljoen heeft - wat betekent dat ze plek nummer één deelt met Seth Green.

Aanbevolen: