De cast van 'The Hunger Games': wie is de rijkste vandaag?

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Hunger Games': wie is de rijkste vandaag?
De cast van 'The Hunger Games': wie is de rijkste vandaag?
Anonim

De eerste film in de Hunger Games-franchise ging in première in 2012 en werd meteen een enorme hit. Fans over de hele wereld konden niet wachten om meer te weten te komen over Katniss Everdeen, Peeta Mellark en Gale Hawthorne, en acteurs Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, en Liam Hemsworth werden nog grotere sterren.

Vandaag bekijken we hoe rijk de cast van de filmfranchise is. Van een nettowaarde van $ 2 miljoen tot een nettowaarde van $ 160 miljoen - blijf scrollen om erachter te komen welke The Hunger Games-ster de rijkste is!

10 Amandla Stenberg - Nettowaarde $2 miljoen

Op de lijst staat Amandla Stenberg die Rue speelde in The Hunger Games. Naast deze rol is Amandla vooral bekend door haar hoofdrol in films als Colombiana en As You Are, evenals shows zoals Sleepy Hollow, Mr. Robinson en Gaslight. Zoals fans weten, verscheen de actrice ook in Beyoncé's visuele album Lemonade uit 2016. Volgens Celebrity Net Worth heeft Amandla Stenberg momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 2 miljoen.

9 Sam Claflin - Netto waarde $8 miljoen

De volgende op de lijst is Sam Claflin die Finnick Odair speelde in The Hunger Games. Naast deze rol is Sam vooral bekend door zijn hoofdrol in films als Charlie's Angels, Me Before You en Love, Rosie, evenals shows zoals Peaky Blinders, White Heat en The Pillars of the Earth. Momenteel wordt geschat dat Sam Claflin een nettowaarde heeft van $ 8 miljoen.

8 Josh Hutcherson - Netto waarde $20 miljoen

Laten we verder gaan met Josh Hutcherson die Peeta Mellark speelde in de sci-fi dystopische filmfranchise. Naast deze rol is Josh vooral bekend door zijn rol in films als The Disaster Artist, In Dubious Battle en Tragedy Girls, evenals in shows als Future Man en Ultraman.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Josh Hutcherson momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 20 miljoen.

7 Stanley Tucci - Netto waarde $ 25 miljoen

Stanley Tucci die Caesar Flickerman speelde in The Hunger Games, de volgende op onze lijst. Naast deze rol is Stanley vooral bekend door zijn optreden in shows als Limetown, Feud: Bette and Joan en 3 lbs, evenals films als Beauty and the Beast, The Children Act en A Little Chaos. Volgens Celebrity Net Worth heeft Stanley Tucci momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 25 miljoen.

6 Liam Hemsworth - Netto waarde $28 miljoen

De volgende op de lijst is Liam Hemsworth die Gale Hawthorne speelde in The Hunger Games. Naast deze rol is Liam vooral bekend door haar hoofdrol in films als The Last Song, Love and Honor en Independence Day: Resurgence, evenals shows als The Elephant Princess en Neighbours. Volgens Celebrity Net Worth wordt Liam Hemsworth momenteel geschat op een nettowaarde van $ 28 miljoen.

5 Elizabeth Banks - Netto waarde $50 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Elizabeth Banks die Effie Trinket speelde in The Hunger Games-franchise. Naast deze rol is Elizabeth vooral bekend door haar hoofdrol in films als de Pitch Perfect-franchise, Walk of Shame en Charlie's Angels, evenals shows zoals Mrs. America, Moonbeam City en 30 Rock. Volgens Celebrity Net Worth wordt Elizabeth Banks momenteel geschat op een nettowaarde van $ 50 miljoen.

4 Donald Sutherland - Netto waarde $60 miljoen

Donald Sutherland De Hongerspelen
Donald Sutherland De Hongerspelen

Laten we verder gaan met Donald Sutherland die president Coriolanus Snow speelde in de sci-fi dystopische filmfranchise. Naast deze rol is Donald vooral bekend door zijn rol in films als The Dirty Dozen, A Time to Kill en Pride & Prejudice, maar ook in shows als The Undoing, Crossing Lines en Dirty Sexy Money.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Donald Sutherland momenteel naar schatting een nettowaarde van $60 miljoen.

3 Woody Harrelson - Netto waarde $ 70 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Woody Harrelson die Haymitch Abernathy speelde in The Hunger Games. Naast deze rol is Woody vooral bekend door zijn hoofdrol in films als The People vs. Larry Flynt, The Messenger en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, evenals shows zoals Cheers en True Detective. Volgens Celebrity Net Worth wordt Woody Harrelson momenteel geschat op een nettowaarde van $ 70 miljoen.

2 Lenny Kravitz - Netto waarde $80 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Lenny Kravitz die Cinna speelde in de sci-fi dystopische filmfranchise. Naast deze rol is Lenny vooral bekend door zijn rol in films als Precious en The Diving Bell and the Butterfly, maar ook in shows als Better Things en Star. Natuurlijk is Lenny ook een Grammy Award-winnende muzikant die de wereld talloze hits heeft bezorgd. Volgens Celebrity Net Worth wordt Lenny Kravitz momenteel geschat op een nettowaarde van $ 80 miljoen.

1 Jennifer Lawrence - Netto waarde $ 160 miljoen

Jennifer Lawrence Hongerspelen
Jennifer Lawrence Hongerspelen

En tot slot, de lijst op plek nummer één is Jennifer Lawrence die in The Hunger Games speelde. Naast deze rol is Jennifer vooral bekend door haar hoofdrol in films als Joy, Winter's Bone, American Hustle en Silver Linings Playbook. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jennifer Lawrence momenteel geschat op een vermogen van $ 160 miljoen.

Aanbevolen: