De cast van 'Beverly Hills, 90210': wie is de rijkste vandaag?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Beverly Hills, 90210': wie is de rijkste vandaag?
De cast van 'Beverly Hills, 90210': wie is de rijkste vandaag?
Anonim

Als er één tienerdrama is dat ons onmiddellijk doet denken aan de jaren '90, dan is het zeker Beverly Hills, 90210. De show is gemaakt door Darren Star en geproduceerd door Aaron Spelling en de cast werd meteen internationale supersterren. Helaas werd in 2000 - na 10 jaar en 10 seizoenen - de show ingepakt. Gelukkig leeft de show voort, want het resulteerde in vijf spin-offs en reboots (Melrose Place, Models Inc, 90210, Melrose Place opnieuw en BH90210).

Vandaag bekijken we hoe rijk de originele cast is. De meesten van hen waren grote sterren in de jaren '90 - maar hoe rijk zijn ze tegenwoordig? Blijf scrollen om erachter te komen!

10 Tori-spelling - Netto waarde $ 1,5 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door Tori Spelling die Donna Martin speelde op Beverly Hills, 90210. Naast deze rol is Tori vooral bekend door zijn optreden in shows als Mystery Girls en The Help, evenals films als The House of Yes, Kiss the Bride en The Last Sharknado: It's About Time. Volgens Celebrity Net Worth wordt Tori Spelling momenteel geschat op een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

9 Gabrielle Carteris - Nettowaarde $3 miljoen

De volgende op de lijst is Gabrielle Carteris die Andrea Zuckerman speelde in Beverly Hills, 90210. Naast deze rol is Gabrielle vooral bekend door haar hoofdrol in films als How to Deter a Robber, Meet Wally Sparks en Raising Cain, evenals shows als My Alibi en Code Black. Volgens Celebrity Net Worth wordt Gabrielle Carteris momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen.

8 Kathleen Robertson - Nettowaarde $3 miljoen

Laten we verder gaan met Kathleen Robertson die Clare Arnold speelde in het populaire tienerdrama. Naast deze rol is Kathleen vooral bekend door haar rol in films als Down the Road Again en Three Days in Havana - evenals in shows als The Fixer, Boss en Bates Motel.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Kathleen Robertson momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Gabrielle Carteris.

7 Ian Ziering - Nettowaarde $5 miljoen

Ian Ziering die Steve Sanders speelde op Beverly Hills, 90210 is de volgende op onze lijst. Naast deze rol is Ian vooral bekend door zijn optreden in shows als Swamp Thing, The Order en Malibu Rescue, evenals films zoals de Sharknado-filmfranchise en The Legend of Awesomest Maximus. Volgens Celebrity Net Worth heeft Ian Ziering momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen.

6 Shannen Doherty - Nettowaarde $5 miljoen

De volgende op de lijst is Shannen Doherty die Brenda Walsh speelde in Beverly Hills, 90210. Naast deze rol is Shannen vooral bekend door haar hoofdrol in films als Heathers en Girls Just Want to Have Fun, evenals shows als Charmed, North Shore en The Secret of Lost Creek. Volgens Celebrity Net Worth wordt Shannen Doherty momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 5 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Ian Ziering.

5 Jennie Garth - Netto waarde $8 miljoen

De top vijf op onze lijst openen is Jennie Garth die Kelly Taylor speelde in het populaire tienerdrama. Naast deze rol is Jennie vooral bekend door haar optreden in films als My Brother's War en Power 98 - evenals in shows als What I Like About You, Mystery Girls en Brand New Life. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jennie Garth momenteel geschat op een nettowaarde van $ 8 miljoen.

4 Brian Austin Green - Netto waarde $8 miljoen

Brian Austin Green die David Silver speelde op Beverly Hills, 90210 is de volgende op onze lijst. Naast deze rol is de acteur vooral bekend door zijn optreden in shows als Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Freddie, Wedding Band en Anger Management, evenals films als Don't Blink en Cross.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Brian Austin Green momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 8 miljoen, wat betekent dat hij zijn plek deelt met Jennie Garth.

3 Tiffani-Amber Thiessen - Netto waarde $10 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is Tiffani-Amber Thiessen die Valerie Malone speelde op Beverly Hills, 90210. Naast deze rol is de actrice vooral bekend door haar hoofdrol in films als Son in Law, Shriek If You Know What I Did Last Friday the 13th en Hollywood Ending - evenals shows zoals Saved by the Bell, Fastlane en Alexa en Katie. Volgens Celebrity Net Worth heeft Tiffani-Amber Thiessen momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 10 miljoen.

2 Jason Priestley - Netto waarde $16 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Jason Priestley die Brandon Walsh speelde in het populaire tienerdrama. Naast deze rol is Jason vooral bekend van zijn rol in films als The Last Rites of Ransom Pride en Enter the Dangerous Mind, maar ook in shows als Call Me Fitz en Private Eyes. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jason Priestley momenteel geschat op een nettowaarde van $ 16 miljoen.

1 Hilary Swank - Netto waarde $60 miljoen

En tot slot, de lijst wordt afgerond met Hollywood-ster Hilary Swank die Carly Reynolds speelde op Beverly Hills, 90210. Naast deze rol is Hilary vooral bekend door haar optreden in shows als Trust, Leaving L. A. en Camp Wilder, evenals films als Million Dollar Baby, Boys Don't Cry en You're Not You. Volgens Celebrity Net Worth wordt Hilary Swank momenteel geschat op een nettowaarde van $ 60 miljoen.

Aanbevolen: