De cast van 'The Wire': wie is de rijkste vandaag?

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Wire': wie is de rijkste vandaag?
De cast van 'The Wire': wie is de rijkste vandaag?
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat The Wire een van de beste misdaaddramashows van de jaren 2000 is. Het ging in première in 2002 en liep gedurende 5 seizoenen, waarvan elk de kijker een nieuw perspectief op B altimore, Maryland gaf. Behalve dat het een spannend plot had, liet de show ons ook kennismaken met enkele ongelooflijke acteurs zoals Idris Elba en Michael B. Jordan

Vandaag bekijken we hoe rijk de cast van The Wire vandaag is. Van Bubbles tot Jimmy McNulty - blijf scrollen om te zien welke The Wire-acteur de rijkste is!

10 Clarke Peters - Netto waarde $1,5 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door Clarke Peters die Lester Freamon speelde op The Wire. Naast deze rol is Clarke vooral bekend door zijn optreden in shows als Treme en Love Is, evenals films als Endgame, John Wick, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Harriet en Da 5 Bloods. Volgens Celebrity Net Worth wordt Clarke Peters momenteel geschat op een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

9 Andre Royo - Nettowaarde $2 miljoen

De volgende op de lijst is Andre Royo die Reginald "Bubbles" Cousins op The Wire speelde. Naast deze rol is Andre vooral bekend door zijn hoofdrol in films als The Spectacular Now, Lila & Eve, en 21 and a Wake-Up, evenals shows als Empire, Hand of God en Happyish. Volgens Celebrity Net Worth wordt Andre Royo momenteel geschat op een nettowaarde van $ 2 miljoen.

8 Jamie Hector - Nettowaarde $2 miljoen

Laten we verder gaan met Jamie Hector die drugsbaas Marlo Stanfield speelde in het populaire misdaaddrama. Naast deze rol is Jamie vooral bekend door zijn rol in films als A Year and Change, The Start Up en Night Catches Us, evenals in shows als Heroes, The Strain en Bosch.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Jamie Hector momenteel geschat op een nettowaarde van $ 2 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Andre Royo.

7 Wood Harris - Nettowaarde $3 miljoen

Wood Harris, die drugsbaas Avon Barksdale speelde in The Wire, is de volgende op onze lijst. Naast deze rol is Wood vooral bekend door zijn optreden in shows als Empire, The Breaks en The New Edition Story, evenals films als Creed, Once Upon a Time in Venice en Blade Runner 2049. Volgens Celebrity Net Worth heeft Wood Harris momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 3 miljoen.

6 Lance Reddick - Nettowaarde $3 miljoen

De volgende op de lijst is Lance Reddick die Cedric Daniels op The Wire speelde. Naast deze rol is Lance vooral bekend door zijn hoofdrol in films als John Wick, Monster Party en Little Woods, evenals in shows als Lost, Oz en Fringe. Volgens Celebrity Net Worth wordt Lance Reddick momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Wood Harris.

5 Michael K. Williams - Netto waarde $ 5 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Michael K. Williams die Omar Little op The Wire speelde. Naast deze rol is Michael vooral bekend door zijn hoofdrol in films als 12 Years a Slave, The Road en Inherent Vice, evenals shows zoals Boardwalk Empire, The Night Of en When They See Us. Volgens Celebrity Net Worth wordt Michael K. Williams momenteel geschat op een vermogen van $ 5 miljoen.

4 Wendell Pierce - Netto waarde $7 miljoen

Wendell Pierce
Wendell Pierce

Laten we verder gaan met Wendell Pierce die rechercheur Bunk Moreland speelde in het populaire misdaaddrama.

Naast deze rol is Wendell vooral bekend door zijn rol in films als Malcolm X, Ray en Selma, evenals in shows als Treme, Suits en Tom Clancy's Jack Ryan. Volgens Celebrity Net Worth wordt Wendell Pierce momenteel geschat op een nettowaarde van $ 7 miljoen.

3 Dominic West - Netto waarde $20 miljoen

Dominic West in The Wire
Dominic West in The Wire

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Dominic West, die Jimmy McNulty speelde in The Wire. Naast deze rol is Dominic vooral bekend door zijn hoofdrol in films als Appropriate Adult, Chicago en 300, evenals shows zoals The Affair, Brassic en The Hour. Volgens Celebrity Net Worth heeft Dominic West momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 20 miljoen.

2 Michael B. Jordan - Netto waarde $ 25 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Michael B. Jordan, die Wallace speelde in het populaire misdaaddrama. Naast deze rol is Michael vooral bekend door zijn rol in films als Fruitvale Station, Creed en Black Panther, evenals in shows als Parenthood, Friday Night Lights en All My Children. Volgens Celebrity Net Worth wordt Michael B. Jordan momenteel geschat op een nettowaarde van $ 25 miljoen.

1 Idris Elba - Netto waarde $30 miljoen

En tot slot, de lijst wordt afgesloten met Idris Elba die Stringer Bell op The Wire speelde. Naast deze rol is Idris vooral bekend door zijn optreden in shows als Luther, I n the Long Run en Dangerfield, evenals films als Mandela: Long Walk to Freedom, American Gangster en Prometheus. Volgens Celebrity Net Worth heeft Idris Elba momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 30 miljoen.

Aanbevolen: