Dit is wat we weten over de nieuwe Murder Mystery-serie van Selena Gomez

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over de nieuwe Murder Mystery-serie van Selena Gomez
Dit is wat we weten over de nieuwe Murder Mystery-serie van Selena Gomez
Anonim

Als je houdt van moordmysteries met een A-lijst cast, dan kun je beter Only Murders In The Building gaan kijken. De nieuwe originele Hulu-show zal Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin schitteren.

Ondanks dat de show over moord gaat, wordt het beschouwd als een comedyserie, maar kunnen we echt iets anders verwachten als Short en Martin in de hoofdrol spelen. Zoals we allemaal weten, zijn moordmysteries en misdaaddocumentaires momenteel erg populair en hebben ze veel succes geboekt, vooral op Hulu.

Short en Martin zijn vrienden voor het leven en speelden onlangs in de Netflix special, An Evening You Will For The Rest Of Your Life en zijn momenteel op tournee deze zomer.

We zijn erg benieuwd hoe dit komedie/moordmysterie zal uitpakken. Dit is wat we weten over de aankomende moordmysterieserie van Selena Gomez.

9 Het plot

De teaser-trailer is onlangs uitgebracht en fans werden plotseling super enthousiast over de show. De plot is als volgt: Drie vreemden delen een obsessie met echte misdaad en worden plotseling in één gewikkeld. Wanneer een griezelige dood plaatsvindt in hun exclusieve Upper West Side flatgebouw, vermoedt het trio moord en maakt gebruik van hun precieze kennis van ware misdaad om de waarheid te onderzoeken. Misschien nog explosiever zijn de leugens die ze elkaar vertellen. Al snel komt het bedreigde trio tot het besef dat er een moordenaar onder hen leeft terwijl ze racen om de toenemende aanwijzingen te ontcijferen voordat het te laat is.' Klinkt interessant.

8 Wanneer en waar te kijken

Only Murders In The Building begint op 31 augustus op Hulu. Volgens Wikipedia: "Internationaal gaat de serie op dezelfde dag in première op Disney+ onder de speciale streaminghub Star, als een originele serie, en op Star+ in Latijns-Amerika. Op Disney+ en Star+ zullen de afleveringen van Only Murders in the Building wekelijks verschijnen. "De serie zal in totaal 10 afleveringen bevatten. Het is niet bekend of dit een serie van één seizoen zal zijn of dat er meer gepland worden.

7 De makers/crew

Steve Martin bedacht het concept voor de show en wordt gecrediteerd als uitvoerend producent, maker en naast John Hoffman en hoofdschrijver, met andere schrijvers die hier en daar een aflevering hebben gecrediteerd. Hoffman, Short, Gomez, Dan Fogleman (Tangled, Crazy, Stupid Love), Jess Rosenthal (This Is Us) en Jamie Babbit (The Stand In), die ook de serie regisseert. 20e Televisie doet dienst als studio.

6 Wat Gomez te zeggen had over de rol

In september 2020 vertelde Gomez aan Variety: "Ik denk ook dat [de serie] mensen veel vreugde zal brengen. Ik zat op een Zoom met Steve en Marty, en ik heb zoiets van: 'Ik krijg geen werk gedaan omdat ze zo snel heen en weer gaan.'” Het lijkt erop dat Gomez opgewonden is om terug te keren naar de televisie en opgewonden is om met twee legendarische en hilarische acteurs te werken. Ze speelt ook in "Selena + Chef" van HBO Max.

5 De gaststerren

Volgens IMDb zijn er veel gaststerren die in de serie zullen verschijnen, waaronder Aaron Dominguez, die in 9 afleveringen zal schitteren, Vanessa Aspillaga, die in 5 afleveringen zal zijn, Ryan Broussard, die in vier zal zijn met Michael Cyril Creighton en Jeena Yi. Nathan Lane en Sting zullen ook verschijnen, over wie Martin eerder dit jaar tweette. Hij plaatste ook een foto van hem en Jane Lynch op de set op Twitter, maar ze wordt nergens vermeld.

4 Gomez keert terug naar tv

Dit is de eerste keer sinds Wizards Of Waverly Place van Disney Channel dat Gomez terug is op televisie met scripts. Gomez speelde in films als Monte Carlo, Spring Breakers, Princess Protection Program, Ramona and Beezus, Hotel Transylvania en meer.

Ze heeft een succesvolle muziekcarrière en beautylijn gehad en is onlangs begonnen achter de schermen te werken als uitvoerend producent aan vele projecten, waaronder 13 Reasons Why en Living Undocumented. Het is zo goed om haar terug te zien op televisie.

3 Steve Martin heeft haar uitgekozen

Als maker en hoofdschrijver dienen heeft zijn voordelen. Sinds hij het project onthulde, hoopte Martin Gomez bij het project te hebben. "Je krijgt een lijst met namen, weet je, je denkt: Natuurlijk, ze zouden goed zijn, ze zouden goed zijn, en dan zeggen ze: 'Hoe zit het met Selena Gomez?' en het is gewoon-ja, natuurlijk. Er was geen vraag behalve 'Kunnen we haar krijgen?' We wisten dat ze de show op zoveel manieren zou verbeteren, met als belangrijkste talent", vertelde hij eerder dit jaar aan Vogue. "Haar optreden is rijk en volwassen. Ze heeft geleerd om te bagatelliseren wanneer dat nodig is. Marty en ik zijn behoorlijk manisch, en ze is deze solide, solide rotsstichting. Ze is mooi, intens ingehouden." Stel je voor dat je met de hand wordt geplukt door Steve Martin.

2 Gomez zal een liefdesbelang hebben

Gomez, die Mabel speelt, zal een liefdesbelang hebben in de show. Ze deelt een romance met Oscar, gespeeld door Aaron Dominguez. Dit werd onthuld en bevestigd aan de Los Angeles Times door Gomez, nadat paparazzi-foto's op de set verkeerd werden geïnterpreteerd door fans toen de twee aanhankelijk leken.

Ze vertelde de krant: ""We waren net begonnen samen te werken", vertelde Gomez aan de Times. "Ik dacht echt: 'Geen wonder dat jongens niet met me willen daten!' Ik denk dat mensen alleen om me geven omdat ik jong ben, en hoe ouder ik word, hoe minder ze om me geven. Voor nu is het een deel van het werk dat ik niet echt leuk vind. Ik ben eigenlijk dankbaar dat ik op dit moment met niemand iets te maken heb."

1 Steve Martin geniet van zijn co-sterren… Nou, soort van

Op de eerste dag van de opnames deelde Martin een foto achter de schermen met het bijschrift: 'Vandaag is de eerste dag van het filmen van onze nieuwe tv-show, 'Only Murders in the Building', in Manhattan. Met in de hoofdrol de ongelooflijke Selena Gomez en de gewoon oke Martin Short."

Dat is natuurlijk een grap, want Short en Martin zijn komieken en hebben in het verleden vaak samengewerkt. Zorg ervoor dat je de serie bekijkt als je van een kleine komedie houdt, vermengd met drama en moord.

Aanbevolen: