Dit is wat we weten over de nieuwe Magic Mike Reality Show van Channing Tatum

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over de nieuwe Magic Mike Reality Show van Channing Tatum
Dit is wat we weten over de nieuwe Magic Mike Reality Show van Channing Tatum
Anonim

Magic Mike-fans, maak je klaar om weer terug in die wereld te duiken! Een nieuwe realityshow gebaseerd op de twee films komt binnenkort naar HBO. Finding Magic Mike is gericht op het vinden van de echte Magic Mike. Dit komt slechts een paar jaar na Magic Mike Live! première in Las Vegas.

Magic Mike de film is een film uit 2012 met in de hoofdrol Channing Tatum en een groep mannen (Matt Bomer, Joe Manganiello, Matthew McConaughey) die mannelijke strippers zijn. Ze begeleiden de nieuwe man (Alex Pettyfer) en er gebeurt een hele hoop ordinair. De film is losjes gebaseerd op het leven van Tatum, die op 18-jarige leeftijd stripper werd.

Bijna tien jaar later komt het aspect terug, maar in een meer realistische setting. Wordt Tatum betrokken bij dit nieuwe project? Dit is wat we weten over de nieuwe Magic Mike realityshow, Finding Magic Mike.

8 De plotlijn van de show

Volgens IMDb gaat Finding Magic Mike over "Tien mannen die 'hun magie hebben verloren' [en] samenkomen in een competitieserie, waarbij ze hun ziel blootleggen en meer terwijl ze leren routines uit te voeren waarbij een wordt gekroond tot de Echte Magische Mike." De winnaar gaat naar huis met een geldprijs. Een Magic Mike bootcamp, zeg maar met gedurfde dansroutines en gretige oma's. De concurrenten nemen het heel serieus, maar hebben plezier in het proces. De meesten van hen hebben geen opleiding tot exotische danseres.

7 Wanneer en waar je 'Finding Magic Mike' kunt kijken

Finding Magic Mike gaat in première op HBO Max op donderdag 16 december. De tien deelnemers zullen een intensieve training ondergaan om zichzelf te veranderen in de echte Magic Mike. Dus als je de streamingdienst nu niet hebt en jezelf een vroeg kerstcadeau wilt geven, meld je dan aan om te zien hoe het allemaal verloopt. Er is nog niet veel bekend over de cast, maar we weten wel dat het een stel gewone jongens zijn.

6 Hoe Channing Tatum erbij betrokken is

Channing Tatum was de hoofdster van de originele films, hij richtte de live-podiumproductie op en springt nu op dit project als uitvoerend producent. Hij voegt zich bij Steven Soderbergh, die de originele films produceerde, Ocean's Eleven en meer. Het is onduidelijk of Tatum op de show zal verschijnen, maar wat is een betere motivatie voor de mannen dan om de originele Magic Mike te zien en wat tips van hem te krijgen? Hopelijk komt er ooit een routine van hem. Het is wat de kijkers willen Channing!

5 Wie is er nog meer betrokken bij 'Finding Magic Mike'

Tatum is echter niet de enige persoon achter dit project. De realityshow bevat ook Adam Rodriguez, die in de films speelde, Alison Faulk, een choreograaf en regisseur, Vincent Marini, de uitvoerend producent van Magic Mike Live en Luke Broadlick, die speelde in Magic Mike XXL. Broadlick en Rodriguez zullen als mentoren op de show dienen.

4 Andere producenten

Er is een dorp voor nodig om deze jongens er goed uit te laten zien! Naast Tatum en Soderbergh zijn de andere producers Reid Carolin, Peter Kiernan, Gregory Jacobs, Nick Wechsler, Vincent Marini, Alycia Rossiter, Cassie Lambert Scalettar, Chris Culvenor, Paul Franklin, Wes Dening, David Tibballs, Adam Rodriguez, Anita Brown, Kevin Boyer en Jenny Chan.

3 De rechters

Finding Magic Mike heeft juryleden nodig om te bepalen wie daadwerkelijk de winnaar wordt. De gastjuryleden zijn onder andere Whitney Cummings, Nikki Glaser, Nicole Scherzinger, Amanda Seales en Robin Thede. Scherzinger is geen onbekende in het jureren en in een panel zitten met haar ervaring op I Can Do That en The Masked Singer. We zijn er zeker van dat deze vrouwen zich enorm zullen vermaken.

2 De erfenis van 'Magic Mike'

Met de nieuwe show die volgende maand wordt uitgezonden, komt de erfenis van Magic Mike weer naar boven. Er zijn twee films gemaakt: Magic Mike en Magic Mike XXL, die te zien zijn op HBO Max of Hulu Plus. Nadat die films enorme hits werden, besloot Tatum het concept naar het podium te brengen en een live Las Vegas-show te creëren. Die show verhuisde internationaal naar Londen, Berlijn en Australië en gaat in 2022 op tour door het VK. Critici beoordelen het op 79 procent op Rotten Tomatoes, terwijl het publiek het 60 procent gaf. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze nieuwe competitieshow zal uitpakken.

1 Wat fans van de nieuwe show vinden

De meeste mensen zijn aan boord voor de show en kunnen niet wachten tot deze wordt uitgezonden. Een Twitter-gebruiker, @kerensacadenas, twitterde: "ik hou van kunst." Andere gebruikers zeggen dat ze zullen kijken, sommigen zelfs met hun vrouw. Een bepaalde Twitter-gebruiker heeft echter geen interesse in de show. @GurlThatj tweette: "@E_NightlyPop GEEN interesse in het vinden van Magic Mike NIGHTLYPOP."

Anderen hebben echter geen idee dat het gebeurt of weten zelfs wat het is. @zoegjones tweette: "Wat is Magic Mike? Een nieuwe tv-show over Michael Jordan?" -mijn vader." Wie weet wat deze show voor deze mannen zal doen. Hopelijk, geef ze veel meer vertrouwen in zichzelf.

Aanbevolen: