Wat is 'Sneeuwvlokberg'? Dit is wat je moet weten over de nieuwe realityshow van Netflix

Inhoudsopgave:

Wat is 'Sneeuwvlokberg'? Dit is wat je moet weten over de nieuwe realityshow van Netflix
Wat is 'Sneeuwvlokberg'? Dit is wat je moet weten over de nieuwe realityshow van Netflix
Anonim

Netflix staat de afgelopen jaren bekend om het uitbrengen van realityshows, zoals The Circle, Cooking With Paris en meer. Realityshows zijn altijd de guilty pleasures van veel mensen geweest. Hallo, Big Brother, te heet om met de Kardashians om te gaan en bij te blijven. Nu komt er binnenkort een nieuwe realityshow op het platform waar veel mensen aan het praten zijn.

Snowflake Mountain is zojuist aangekondigd als de nieuwste Netflix realityshow op het Edinburgh TV Festival in augustus 2021, samen met andere Britse reality- en entertainmentshows. Deze nieuwe show is geen reality-drama, maar meer een Survivor-achtige show. De titel zelf is intrigerend en laat mensen zich afvragen waar de show precies over gaat.

Netflix's UK unscripted content leads, Daisy Lilley en Ben Kelly, vertelden The List: "We zoeken naar series met een unieke kijk op een bekend concept en geven innovatieve wendingen aan shows die je nergens anders zou vinden. zodat we iets echt origineels kunnen leveren."

Dit is wat we weten over de nieuwe realityshow, Snowflake Mountain.

7 Waar de show over gaat

Volgens IMDb gaat Snowflake Mountain over: "Een stel onwetende kinderen wordt op de proef gesteld in een overlevingsretraite in de wildernis om te proberen ze op eigen benen te laten staan. Er is geen stromend water, geen ouders, en, het ergste van alles, geen wifi." Voor degenen die het niet weten, een 'kidult' is een volwassene met kinderachtige smaken. Deze show zal hoogstwaarschijnlijk populair zijn onder millennials en gen-z, aangezien de meeste van hen in de twintig en ouder zijn. Het is gefilmd in het Lake District Area in het noordwesten van Engeland.

6 Wanneer en waar 'Snowflake Mountain' in première gaat

We weten dat de show in première gaat op Netflix, maar volgens de streamingdienst is er nog geen releasedatum, maar deze komt binnenkort. Aangezien het afgelopen zomer werd aangekondigd, was het waarschijnlijk al gefilmd of aan het filmen, dus Snowflake Mountain zou tegen 2022 op onze tv-schermen moeten zijn. Filmen op Netflix is anders dan filmen op uitzendingen, omdat het in bulk wordt gefilmd en vervolgens wordt vrijgegeven in overeenstemming met het aantal kijkers.

5 Wie zit erin?

Er zijn nog niet veel details over de show aangekondigd, maar we kunnen een idee krijgen van de cast uit de beschrijvingen die Netflix heeft vrijgegeven. In een verklaring via TV Insider zei Netflix: "Het back-to-basics-kamp is een ruw ontwaken om te beseffen hoe verwend hun leven tot nu toe is geweest. Op het spel staat een transformerende geldprijs voor de gelukkige winnaar." Zonder stromend water, wifi of ouders in de buurt, zullen ze heel snel moeten leren volwassen te worden.

Het lijkt er echter op dat de show momenteel geen aanvragen voor casting accepteert, dus het heeft waarschijnlijk al castleden van seizoen één gevonden. Netflix zei echter wel dat ze op zoek zijn naar een internationale cast.

4 Wie zit er achter de schermen?

Van Naked, een label uit Fremantle, wordt Snowflake Mountain geproduceerd door Cal Turner en Jo Harcourt-Smith. De producenten van de serie zijn Andy Cullen, Nick Walker, Cherry Sandhu. En natuurlijk is Netflix het hostplatform van de show. Fremantle brengt "landmark drama's, entertainment- en spelshows en inspirerende documentaires" uit, volgens hun Instagram-pagina.

3 Wat is Snowflake Mountain?

De show is gefilmd in Engeland, dus kijkers krijgen de kans om de bezienswaardigheden en landschappen van de Engelse wildernis in zich op te nemen. Snowflake Mountain is het grootste nationale park van het land en staat op de werelderfgoedlijst. Het is de thuisbasis van Scafell Pike, de hoogste berg van Engeland, Wast Water, het diepste meer en bloeiende gemeenschappen zoals Keswick. Het klinkt erg mooi, maar de kinderen vinden het misschien niet zo.

2 Kate Middleton heeft bezocht

De hertogin van Cambridge, Kate Middleton, bezoekt graag de bergen die de ster zullen zijn van de nieuwe realityshow. In september van dit jaar bezocht ze het gebied met een overlevende van de Holocaust. Maar zij en prins William houden ervan om daar met hun kinderen op vakantie te gaan, waar ze wandelen en keienhoppen als ze jong was. Volgens People ging ze mountainbiken met luchtcadetten als onderdeel van haar voortdurende campagne om tijd door te brengen in de natuur. Als de bergen goed genoeg zijn voor de koninklijke familie, zijn ze ook goed genoeg voor verwende kinderen.

1 Fanreacties op 'Snowflake Mountain'

Fans zoemen al over de nieuwe show. In een nu verwijderde tweet schreef een Twitter-gebruiker: "Ik werkte aan dagdrinken en ik stuitte op een show die in 2022 zou komen … 'Snowflake Mountain.' Ja, het is een realityserie. Oh man, dat klinkt geweldig! Ze sturen een stel zeurderige Britse snotaapjes om een tijdje ruig te leven (geen ouders, geen stromend water, geen wifi). Genie. Ik ben all-in." Als de show meer aandacht krijgt, zullen misschien meer mensen hun reacties posten, maar voor nu wachten we tot de première.

Aanbevolen: