Wat u moet weten over de film 'Troubled Rapper' van Machine Gun Kelly

Inhoudsopgave:

Wat u moet weten over de film 'Troubled Rapper' van Machine Gun Kelly
Wat u moet weten over de film 'Troubled Rapper' van Machine Gun Kelly
Anonim

Machine Gun Kelly is druk bezig met de voorbereiding van zijn acteerrol waarin een getroebleerde rapper wordt afgebeeld en hij is dolblij dat hij zijn tenen weer in de acteerwereld wil dompelen. Zijn muzikale carrière kwam in 2021 echt in een hogere versnelling met een zeer opwindende, met onderscheidingen gevulde start van het jaar en heel veel aandacht voor zijn talenten. Meerijdend op de golven van succes, heeft Machine Gun Kelly zich nu gestort op het maken van deze langverwachte en toch al zeer controversiële film.

Zonder een vaste releasedatum is de film nieuw in de maak en fans willen graag meer weten over de details. Wat ze echter niet hadden verwacht, is dat deze film in zo'n vroeg stadium zo'n controversieel niveau zou bereiken. De rol van Machine Gun Kelly trekt al veel aandacht en blijkt een headliner te zijn. Dit is wat we tot nu toe weten…

8 Waar het allemaal om gaat

Het uitgangspunt van deze film is het verhaal van een fictieve rapartiest die geconfronteerd wordt met een vroegtijdige dood en is gebaseerd op de vroegtijdige dood van beroemde rappers zoals Mac Miller, Lil Peep, Juice WRLD, Pop Smoke en anderen die dit droevige lot getroffen. ET Canada meldt dat dit het verhaal is van de strijd van de fictieve rapper, en dat het alleen is geïnspireerd op de dood van echte rappers, en niet bedoeld is als een levensechte weergave van een van hen in het bijzonder.

7 De filmtitel maakte de broer van Mac Miller boos

De originele titel van de film is een zeer pijnlijke plek gebleken voor de broer van Mac Miller, Miller McCormick. Dit begon allemaal met de onthulling dat de film in eerste instantie de titel Good News kreeg. McCormick geloofde dat dit een regelrechte diefstal was van wijlen Mac Miller en herinnerde fans eraan dat Mac Millers eerste postume single misschien niet zo toevallig dezelfde naam droeg. Hij was niet van plan om stil te zitten en toe te kijken hoe het geheugen van zijn broer werd opgelicht of gekopieerd zonder toestemming.

6 Miller McCormick ha alt uit op sociale media

Gezien de aard van de inhoud van deze film, geloofde Miller dat dit een gestolen titel was die toebehoorde aan Mac, en hij begon uit te halen op sociale media en eiste een titelverandering. Zijn woede was duidelijk en zijn woorden waren vol emotie, toen hij boos de sociale media bestormde met een tirade over hoe de naam van zijn broer werd onteerd, waarbij de titel een directe verwijzing was naar de single van zijn broer. Hij eiste boos een titelverandering tijdens zijn agressieve woede-uitbarsting.

5 De film verduidelijkt hun standpunt

Rivulet Media, het productiebedrijf achter deze nieuwe film, zag zich genoodzaakt op te treden met een reactie op de aantijgingen van Miller. Even boos over de beschuldiging dat ze de titel van de film zouden stelen van wijlen Mac Miller, gingen ze naar sociale media om hun standpunt te verduidelijken. Loudwire rapporteert over de reactie aan de pers, waaruit blijkt; "Onze film gaat over een fictieve muzikant in opkomst met een onrustig leven", en ontkent alle beschuldigingen dat dit op de een of andere manier verband hield met Mac Miller.

4 De titel van de film is veranderd

Vanwege de gevoeligheid van de beschuldigingen en het onderwerp in kwestie, heeft Rivulet Media snel gehandeld om de titel van de film te verwijderen en te verklaren dat deze zou worden gewijzigd. Ze brachten een verklaring uit waarin stond; We realiseren ons dat de titel, die bedoeld was als een eerbetoon aan Mac Miller, en andere artiesten die te vroeg zijn vertrokken, respectloos aanvoelt. We hebben van veel mensen op sociale media gehoord die aanstoot namen aan de titel, dus we zullen zonder aarzelen verander het.”

3 Tim Sutton heeft een dubbele rol

Tim Sutton, vooral bekend van zijn werk voor Funny Face en Dark Night, is weer eens achter de schermen bezig met zijn magie om een meesterwerk te creëren waar het publiek van kan genieten. Deze keer heeft hij dubbele dienst en treedt op als zowel de regisseur als de schrijver van deze film. Na veel hype en heel wat heen en weer over de titelverandering, zal de productie van de film over een paar dagen beginnen, in Los Angeles, waarbij Tim Sutton de teugels overneemt en belooft het beste entertainment aan fans te leveren.

2 De film moet nog worden hernoemd

Wat overduidelijk is geworden, is het feit dat de originele titel van de film, Good News, volledig is verwijderd. Wat echter volledig onbepaald blijft, is de nieuwe titel voor deze veelbesproken film. Er wordt naar de film verwezen als een 'verontruste rapper', maar tot op heden heeft Rivulet Media nog niet aangekondigd wat de vervangende titel zal zijn.

1 De producenten zingen al machinegeweer Kelly's lof

Ondanks het feit dat dit de begindagen van de productie zijn, zingen Jib Polhemus, de producent van de film, samen met Rob Paris en Mike Witherill, Machine Gun Kelly's lof en zijn enthousiast om met de ster te werken op dit nieuwe project. Hypbeast meldt dat ze zeggen; “Colson Baker is dat zeldzame talent dat zowel in film als in muziek in een ongelooflijk tempo opklimt. Hij is precies het soort artiest waarmee Rivulet Media wil samenwerken, en we zouden niet enthousiaster kunnen zijn om hem op beide fronten te ondersteunen."

Aanbevolen: