Wat we weten over Kourtney Kardashian en Travis Barker's vriendschap met Megan Fox en Machine Gun Kelly

Inhoudsopgave:

Wat we weten over Kourtney Kardashian en Travis Barker's vriendschap met Megan Fox en Machine Gun Kelly
Wat we weten over Kourtney Kardashian en Travis Barker's vriendschap met Megan Fox en Machine Gun Kelly
Anonim

Iedereen die gelijke tred houdt met de wereld van de rijken en beroemdheden, weet dat Kourtney Kardashian en Travis Barker evenalsMegan Fox en Machine Gun Kelly zijn op dit moment twee van de beroemdste celebrity-paren. Hoewel elk van hen altijd afzonderlijk in de schijnwerpers staat, zijn de vier samen de meest spraakmakende BFF's in de branche geworden. Vandaag bekijken we alles wat we weten over hoe deze vier zulke goede vrienden werden. Van wie elkaar in 2011 ontmoetten tot waar ze allemaal een band mee hadden - blijf scrollen om erachter te komen!

9 Travis Barker en Machine Gun Kelly ontmoetten elkaar in 2011

In de video hierboven, die MGK deelde op zijn YouTube-kanaal, is te zien hoe de zanger Travis Barker voor het eerst ontmoet. De twee ontmoetten elkaar backstage bij een Blink-182-concert toen Travis 35 was en MGK 21 jaar oud. Het lijkt alsof het meteen klikte en een mooie vriendschap was geboren.

8 De twee zijn pas onlangs begonnen samen te werken

Dit is wat MGK onthulde over de twee die eindelijk besloten om samen aan muziek te werken:

"Dit alles begon met één studiosessie. We zijn al tien jaar goede vrienden. Dus dit was zoiets als: 'Hé, laten we gewoon een willekeurige dag werken.' De energie was zo immens die eruit kwam. En het was zo krachtig dat Travis dacht: 'Fk it, ik blokkeer twee maanden van mijn leven en we doen dit album.' Dus ik weet dat het een deel van dat gevoel heeft en een deel van de klassieke nostalgie van dat album, want anders zouden we niet gewoon gestopt zijn met alles wat we deden om dit te doen."

7 MGK begon te daten met Megan Fox in 2020

Hollywood-ster Megan Fox en MGK ontmoetten elkaar in 2020 tijdens het filmen van de misdaadmysteriefilm Midnight in the Switchgrass in Puerto Rico.

Sindsdien zijn de twee sterren regelmatig samen gespot en in april 2020 vroeg Megan Fox de scheiding aan van acteur Brian Austin Green met wie ze sinds 2004 samen was. In juni 2020 gingen Megan en MGK naar de beurs en sindsdien dan zijn ze zeker niet verlegen geweest om hun relatie met de wereld te delen.

6 Travis Barker en Kourtney Kardashians begonnen eind 2020 te daten

Hoewel het onduidelijk is wanneer precies de Blink-182-drummer en de reality-tv-ster hun relatie begonnen, waren ze in januari 2021 al erg flirterig met elkaar online. Inmiddels weet iedereen die een van de twee op Instagram volgt hoe geobsedeerd door elkaar ze zijn en het lijkt zeker alsof ze erg gelukkig zijn.

5 Beide stellen vinden het leuk om PDA-inhoud op sociale media te delen

Hoewel Kourtney Kardashian noch Megan Fox ooit erg geïnteresseerd waren in het delen van pittige foto's met hun significante ander, lijkt het zeker alsof hun huidige relaties hen hebben veranderd. Alle vier de sterren delen nogal wat romantische foto's op hun Instagram en dat is zeker iets waar de koppels een band mee hebben.

4 Machinegeweer Kelly en Travis Barker hebben bijpassende tatoeages

Zoals eerder vermeld, werkten de twee muzikanten onlangs samen en na twee maanden hard werken bracht MGK in 2020 zijn vijfde studioalbum Tickets to My Downfall uit.

Het album was een samenwerking met Travis Barker en het lijkt alsof ze zoveel plezier hadden bij het maken dat ze later dit jaar ook een tweede samenwerkingsalbum uitbrengen met de titel Born with Horn. Zoals hierboven te zien is, hebben de twee de naam van het aankomende album op hun onderarmen getatoeëerd als bijpassende tatoeages. Als dat geen BFF's schreeuwt, weten we het ook niet meer!

3 De koppels gaan graag op dubbele dates

Het lijkt zeker alsof de twee koppels van elkaars gezelschap genieten en dat is niet meer dan normaal, gezien hoe hecht Travis Barker en MGK lijken te zijn. Onlangs werden de twee koppels gespot op een dubbele date na de VMA's - iets waarvan we zeker weten dat we er nog veel meer van zullen zien.

2 Megan Fox en Kourtney Kardashian deelden het podium tijdens de VMA's van dit jaar

Tijdens de populaire MTV Award-show deelden de actrice en de reality-tv-ster het podium om het optreden van MGK en Travis Barker aan te kondigen. Megan opende door te zeggen: "Ik ben een grote fan van deze volgende artiest. Ik heb hem zien groeien, en niet alleen als artiest, maar ook als persoon", waaraan Kourtney toevoegde: "Ik ben ook een fan, en ik denk dat zijn drummer super hot is." Tot niemands verrassing voegde Megan eraan toe: "New York, ik wil dat je extra luid wordt voor onze toekomstige baby-papa's."

1 Ten slotte lijkt het alsof de twee dames ook privé hebben geklikt

Niemand zou verbaasd zijn als Kourtney en Megan besties zouden worden en in zekere zin lijkt het alsof ze daar al naartoe gaan. De dames genieten zeker van samen feesten en poseren voor leuke foto's en het is duidelijk dat ze veel dingen gemeen hebben, aangezien ze allebei kinderen hebben met hun exen en nu met rocksterren aan het daten zijn.

Aanbevolen: