Wat u moet weten over 'As They Made Us', de nieuwe film van de sterren van 'The Big Bang Theory' en 'Glee

Inhoudsopgave:

Wat u moet weten over 'As They Made Us', de nieuwe film van de sterren van 'The Big Bang Theory' en 'Glee
Wat u moet weten over 'As They Made Us', de nieuwe film van de sterren van 'The Big Bang Theory' en 'Glee
Anonim

Mensen over de hele wereld waren erg enthousiast om te horen over de film As They Made Us. Het was een van de meest verwachte projecten van dit jaar, en nu de première nog maar een paar dagen verwijderd is, schieten nieuwsgierigheid en ongeduld door het dak. De betrokken mensen behoren allemaal tot de besten in hun vak, dus het is onvermijdelijk dat het een kwaliteitsproduct wordt, maar het wordt ook een speciale, emotionele film die het publiek overal zal raken. Om het ongeduld dat fans voelen te verzachten, hier is alles wat je moet weten over de film en wat je kunt verwachten.

6 Het is het regiedebuut van Mayim Bialik

Toen As They Made Us werd aangekondigd, waren fans van Big Bang Theory enthousiast bij het vooruitzicht een film te zien die geregisseerd werd door hun geliefde Mayim Bialik. Ze schreef en regisseerde deze geweldige film die de wereld binnenkort te zien zal krijgen, en hoewel het geen gemakkelijk project was, kon ze er niet blijer mee zijn. Ze is zowel doodsbang als opgewonden dat As They Made Us het daglicht ziet, maar welke angst ze ook voelt, het zijn zeker nerveuze kriebels. Met haar talent en de geweldige acteurs die erin schitteren, kan deze film niet anders dan een succes worden.

5 The Amazing Cast

Naast de geweldige regie en het schrijven, is er nog een andere reden waarom deze film een van de meest verwachte van het jaar is: het ongelooflijke assortiment acteurs dat eraan zal werken.

As They Made Us sterren Dianna Agron, de geweldige ster van Glee, en Simon Helberg, bekend van zijn geweldige werk aan The Big Bang Theory. Daarnaast hebben we ook Dustin Hoffman, Candice Bergen, Justin Chu Cary en Charlie Weber.

4 Het uitgangspunt van de film

"Abigail (Dianna Agron), een gescheiden moeder van twee kinderen, worstelt om de dynamiek binnen haar disfunctionele gezin in evenwicht te brengen terwijl ze probeert een nieuwe liefde te cultiveren", zegt Rotten Tomatoes over As They Made Us. "Haar vader Eugene (Dustin Hoffman) heeft een degeneratieve aandoening die hij en zijn vrouw Barbara (Candice Bergen) weigeren te accepteren, en haar broer Nathan (Simon Helberg) is al tientallen jaren vervreemd van de familie. Een zelfbenoemde fixer, Abigail probeert haar gecompliceerde familie te herstellen voordat het te laat is."

Als de cast en crew genoeg waren om mensen uit te laten kijken naar deze film, stel je dan voor hoe ze zich voelden toen ze het uitgangspunt lazen. As They Made Us wordt een behoorlijk emotionele en meeslepende film, net zoals de posters aankondigen: "Als je niet lacht, huil je."

3 Wat deze film voor Mayim Bialik betekent

Het is niet overdreven om te zeggen dat Mayim Bialik haar hart en ziel in dit project heeft gestoken. Ze heeft er niet alleen als regisseur en schrijver veel in geïnvesteerd, maar ze is ook erg betrokken bij het verhaal. Het plot komt op veel manieren goed tot zijn recht, ook al is het niet gebaseerd op haar persoonlijke ervaring, en ze vond het geweldig om het verhaal tot leven te brengen.

"Het is zeer persoonlijk; iedereen die is opgegroeid met mensen die worstelen met geestelijke gezondheidsproblemen en verslaving, zal waarschijnlijk ook het gevoel hebben dat het hun verhaal is; en hoewel het niet MIJN VERHAAL is, heeft het elementen van mijn leven waarvan ik geloof dat ze echt zullen resoneren met mensen", legt ze uit. "Het is grappig, het is intens en het is ontroerend, en het is prachtig geschoten dankzij mijn cameraman David Feeney-Mosier. Wat een liefdeswerk is dit geweest."

2 Dianna Agron was meteen betrokken bij het project

Dianna Agron is een enorme ster en ze zou in vrijwel elk project kunnen spelen dat ze maar wil. Het zegt veel over As They Made Us dat ze zo snel de hoofdrol erin accepteerde. Ze voelde zich meteen verbonden met de plot en het verhaal voelde haar nauw aan het hart.

"Ik las het aan het begin van vorig jaar en het was zo gemakkelijk om mee te willen werken aan dit project", gaf ze toe. "Er waren zoveel persoonlijke waarheden die ik heb met betrekking tot dit verhaal. Mijn vader is al meer jaren van mijn leven ziek dan niet, en dat krijgt duidelijk vorm binnen uw familie, dus ik begreep de kleuren van wat nodig was om worden uitgedrukt. Toen ik Mayim sprak, was het zo duidelijk dat ze zo gepassioneerd was. Nadat ze dit verhaal zelf had geschreven, als ons leidende licht, was ze zo klaar. We hadden de volgende dag echt kunnen beginnen met fotograferen, dus ik was gewoon heel enthousiast om met haar samen te werken."

1 De cast allemaal gerelateerd aan het verhaal

Dianna Agron verraste haar fans toen ze vertelde hoe persoonlijk As They Made Us voor haar is, maar daarna legde ze uit dat de connectie met het verhaal een veel voorkomende ervaring was onder de cast. Het lijkt erop dat Mayim's schrijven zelfs beter is dan verwacht als ze zoveel mensen zou hebben bereikt voordat het zelfs maar openbaar werd gemaakt.

"Ik denk dat we allemaal heel veel gedeelde persoonlijke waarheden in dit verhaal hadden verwerkt. Het zijn natuurlijk geen gemakkelijke ervaringen om te hebben, maar het is troostend om deze gecompliceerde kwesties in kunst uit te drukken en die stap te zetten door je lichaam op een nieuwe manier, een andere manier, " legde Dianna uit, en toen voegde ze eraan toe: "Er is nooit een moment geweest waarop iemand in de war was over wat te doen. Het was gewoon geweldig dat Mayim ook ondersteunend was. We hadden dit prachtige script om mee te werken, maar als iemand van ons zich op dat moment genoodzaakt voelde om iets te zeggen of te doen, dan werd dat echt aangemoedigd. Van begin tot eind was het zo'n mooie, koesterende ervaring."

Aanbevolen: