Rami Malek & Andere beroemdheden die we helemaal vergeten waren op 'Gilmore Girls

Inhoudsopgave:

Rami Malek & Andere beroemdheden die we helemaal vergeten waren op 'Gilmore Girls
Rami Malek & Andere beroemdheden die we helemaal vergeten waren op 'Gilmore Girls
Anonim

Veel acteurs danken hun carrière aan hun rollen in Gilmore Girls: Alexis Bledel, Melissa McCarthy, Milo Ventimiglia en Jared Padalecki , onder anderen. De show werd meer dan 20 jaar geleden voor het eerst uitgezonden en heeft sindsdien een cultstatus ontwikkeld. Sommige gaststerren worden goed herinnerd omdat ze terugkerende rollen hadden, zoals de tienerhartenbrekers Chad Michael Murray en Adam Brody. Anderen vielen echter pas op toen fans jaren later besloten de show opnieuw te bekijken.

Veel acteurs die nauwelijks een regel spraken over Gilmore Girls en later volledig onopgemerkt bleven, kregen een grote rol. Tegenwoordig genieten ze de status van Hollywood-sterren en zijn ze bekend bij fans over de hele wereld.

10 Nasim Pedrad

Nasim Pedrad verscheen slechts in één aflevering in seizoen 6 toen ze een barman speelde in een van de universiteitsbars in de buurt van Yale. Dit was drie jaar voordat ze een optreden bij SNL kreeg en uiteindelijk een begrip werd.

9 Mädchen Amick

De ster van Twin Peaks en Riverdale verscheen voor het eerst op Gilmore Girls in seizoen 2, toen Christopher aankondigde dat hij met een nieuw iemand uitging: Sherry Tinsdale. In seizoen 3 kreeg Rory een zus toen Sherry beviel van Gigi.

Haar personage wordt ook in de latere seizoenen genoemd, maar Mädchen Amick verscheen slechts in drie afleveringen.

8 Victoria Justitie

In seizoen 4 hadden Lorelai en Sookie kort een horecazaak. Op een keer kregen ze de kans om een Lord-of-the-Rings-thema verjaardagsfeestje voor kinderen te organiseren. Sookie maakte echter geen kindvriendelijk eten, dus kinderen begonnen honger te krijgen.

Het meest hongerige kind van allemaal was een klein meisje, gespeeld door Victoria Justice. Verkleed als een schattige elf, bleef ze Lorelai vragen wanneer het eten klaar zou zijn. De kijkers wisten niet dat ze een ster van Victorious zou worden en veel gepubliceerde vetes zou hebben met mede-co-sterren.

7 Max Greenfield

De avond voordat Dean met Lindsay trouwde, kwamen hij en zijn vrienden Luke's Diner binnen om iets te eten. Een van zijn vrienden heette ook Luke en hij werd gespeeld door de New Girl-ster, Max Greenfield.

Afgezien van de suggestie aan Luke Danes dat ze een club moesten beginnen omdat ze dezelfde naam delen, ging zijn karakter volledig onopgemerkt voorbij. Jaren later is Max Greenfield net zo'n ster als Jared Padalecki die Rory's eerste vriendje, Dean, speelde.

6 Danny Pudi

Danny Pudi is het meest bekend om zijn rol van Abed in Dan Harmon's Community. Vier jaar voordat de sitcom werd uitgezonden, had hij een kleine terugkerende rol in Gilmore Girls. In seizoen 6 en 7 portretteerde hij Raj, een schrijver voor Yale Daily News.

Zijn meest memorabele scène is die waarin hij Rory een enorm blauw potlood geeft sinds het haar laatste dag als redacteur van de universiteitskrant was.

5 Krysten Ritter

Krysten Ritter is het meest bekend vanwege het vertolken van de vriendin van Jesse Pinkman in Breaking Bad, maar daarvoor kreeg ze kleine rollen in shows, zoals Gilmore Girls en Gossip Girl. In seizoen 7 verscheen ze in acht afleveringen als R0ry's vriend Lucy. Ze studeerde acteren en had een relatie met Marty, een van Rory's vroegere liefdesbelangen.

Aangezien Rory geen andere vrienden had dan haar moeder en Lane, was het verfrissend om te zien hoe ze met medestudenten omging. De meeste fans waardeerden Lucy's verhaallijn echter niet. Nadat ze erachter kwam dat Rory en Marty ver terug waren gegaan, raakte ze ongelooflijk overstuur en maakte het uit met hem.

4 Nick Offerman

Net als Ron Swanson van Parks and Recreation, was het personage van Offerman op Gilmore Girls een serieuze man die de neiging had om te klagen en de negatieve kant van de dingen te zien. Beau Belleville was de oudere broer van Jackson die naar Stars Hollow kwam toen Sookie een baby kreeg in seizoen 4. Hij bleef klagen dat de baby te laat was. Offerman speelde de rol ook in seizoen 6 opnieuw.

3 Jon Hamm

Jon Hamm Mad Men
Jon Hamm Mad Men

De wereld werd gek voor Jon Hamm toen hij werd gecast als het hoofdpersonage van Mad Men, maar toen hij op Gilmore Girls verscheen, maakte hij nauwelijks een blijvende indruk. In seizoen 3 ontmoette Lorelai de knappe Peyton Sanders op een veiling. Ze vond hem zo knap dat ze haar persoonlijke regels overtrad en haar aanmatigende moeder om zijn contact vroeg.

Maar hoewel ze meteen verliefd op hem was vanwege zijn knappe uiterlijk, was hun date buiten het scherm blijkbaar een ramp.

2 Jane Lynch

Toen Richard Gilmore in seizoen 1 in een ziekenhuis belandde, was Emily doodsbang. Het personage van Jane Lynch, de verpleegster, had er echter niets van. Haar optreden duurde minder dan een minuut, dus het is geen wonder dat fans haar pas opmerkten toen ze de show opnieuw bekeken.

Jane Lynch speelde verder in Glee, Another Cinderella Story en The 40-Year-old Virgin.

1 Rami Malek

rami malek op gilmore girls
rami malek op gilmore girls

Rami Malek ging van een vergeetbare Bijbelstudent op Gilmore Girls naar een hoofdrol in Mr Robot en won later een Academy Award voor zijn iconische vertolking van Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody.

Zijn rol in Gilmore Girls was zijn allereerste. Vreemd genoeg werd hij er niet voor betaald. Integendeel! Omdat hij geen deel uitmaakte van SAG, kreeg hij een boete van $ 2.000. Gelukkig dekte het productiehuis de kosten en werd Malek uiteindelijk een bekende acteur.

Aanbevolen: