Een terugblik op 5 outfits gedragen door Lady Gaga die ronduit bizar waren (& 5 We waren er helemaal weg van)

Inhoudsopgave:

Een terugblik op 5 outfits gedragen door Lady Gaga die ronduit bizar waren (& 5 We waren er helemaal weg van)
Een terugblik op 5 outfits gedragen door Lady Gaga die ronduit bizar waren (& 5 We waren er helemaal weg van)
Anonim

Als het gaat om het nemen van moderisico's, is er geen beroemdheid zoals Lady Gaga. Sinds ze op het toneel verscheen, in 2008 toen ze haar eerste nummer "Just Dance" uitbracht, heeft Lady Gaga over de rode loper gelopen in enkele van de meest gedurfde en ronduit bizarre mode-keuzes.

Lady Gaga heeft een enorme impact op muziek gemaakt, maar wat het meest opv alt, is dat je nooit weet wat je krijgt als het op haar mode aankomt. Het ene moment zal het Moedermonster, zoals haar fans haar noemen, naar buiten treden in een van top tot teen outfit bedekt met vlees zoals ze deed bij de MTV Video Music Awards 2010, en dan fans shockeren in een engelachtige en prachtige roze Valentino-jurk die past voor een prinses op het 75e jaarlijkse filmfestival van Venetië.

Lady Gaga's stijl evolueert voortdurend en haar uiterlijk, goed en slecht, zal voor altijd een van de meest memorabele zijn die we ooit bij een beroemdheid hebben gezien. Hieronder staan slechts een handvol van haar meest bizarre en meest geliefde modekeuzes.

11 Liefde: Coutour Valentino op het filmfestival van Venetië in 2018

Een van Lady Gaga's beste looks is veruit de roze couture Valentino-jurk die ze droeg tijdens de 75ste vertoning van haar film A Star is Born tijdens het 75ste filmfestival van Venetië, A Star is Born in augustus 2018. De zangeres zag eruit als een Disney-prinses in de gevederde baljurk met haar blonde haar in een opgestoken opgestoken kapsel, minimale make-up en oogverblindende diamanten oorbellen.

Natuurlijk zou het niet goed zijn als Lady Gaga geen grootse entree zou maken bij de vertoning. Voordat ze in haar roze jurk op de rode loper stapte, arriveerde de zangeres op een boot, waar ze op de rand van een watertaxi reed met fans die haar met Marilyn Monroe vergeleken.

10 Bizar: een blitse zee-egel

De enige juiste manier voor Lady Gaga om haar Artpop-tour in 2014 te beëindigen, was door een feest te geven in de VIP Club van Parijs en te arriveren in een outfit die mensen de aandacht zou trekken. In november arriveerde de zangeres in de exclusieve club met wat leek op een sprankelende mantel, maar toen ze eenmaal omringd was door paparazzi, blies Gaga haar jurk op om talloze glinsterende spikes te onthullen.

Volgens de ontwerper van de jurk, Jack Irving, aluin van Central St. Martins, wilde hij dat de zanger eruit zou zien als de stekelige zee-egel. Hij vertelde de DailyMail: "Ik stelde me voor om een blitse buitenaardse zee-egel Showgirl te maken die transformeert voor de ogen van het publiek."

9 Liefde: een op herenkleding geïnspireerd pak bij het Elle Women In Hollywood-evenement

Lady Gaga maakte een krachtig statement toen ze in 2018 aankwam op het Elle Women in Hollywood Event in een Marc Jacobs-pak uit de modecollectie van de lente van 2019 van de ontwerper. De zangeres zag er geweldig uit in het oversized grijze herenkleding-geïnspireerde pak met haar achterover gekamd haar. Gaga hield die avond ook een zeer indrukwekkende toespraak over vrouw zijn in Hollywood en het laten horen van de stem van een vrouw.

Ze noemde ook de kracht van mode, besprak haar redenering achter de keuze om het pak te dragen, en deelde: "Dit was een oversized herenpak voor een vrouw. Geen jurk. En toen begon ik te huilen. In dit pak, Ik voelde me vandaag zoals ik. In dit pak voelde ik de waarheid van wie ik ben in mijn buik. En toen werd me heel duidelijk wat ik vanavond wilde zeggen."

8 Bizar: de Kermit-jas

Toen Lady Gaga naam maakte in de muziek, verscheen ze in 2009 in een Duitse talkshow in een outfit gemaakt van talloze Kermit the Frog-poppen, die tot op haar romp kwamen. Volgens The Talko was dit ook niet haar eerste keer in een Muppets-geïnspireerde outfit, aangezien ze eerder werd gezien met een rok geïnspireerd op Muppets-personage Animal.

Het Kermit the Frog-kostuum is ontworpen door Jean-Charles de Castelbajac, wiens modeshow in de herfst van 2009 werd geïnspireerd door de personages uit The Muppets. De stukken van de ontwerper omvatten een op herenkleding geïnspireerd pak bedekt met Muppets-personages en hoofdbanden en nekstukken met een kikkerthema.

7 Liefde: een glamoureuze zilveren jurk bij de Grammy Awards 2019

Een van Lady Gaga's meer subtiele maar oogverblindende looks was toen ze aankwam bij de Grammy Awards 2019 in een strapless jurk met lovertjes van Celine by Hedi Slimane. Door de zangeres zag ze er nog stralender uit toen ze haar jurk combineerde met diamanten van Tiffany & Co. met een glamoureuze ketting en oorknopjes.

Die avond won Gaga twee Grammy Awards voor Best Pop Duo/Group Performance en Best Song Written for Visual Media voor haar nummer "Shallow", met Bradley Cooper voor de film A Star is Born. De film was een wereldwijd succes voor de zanger en Cooper, met een brutowinst van ongeveer $ 434 miljoen, wat ruim boven het budget van $ 36 miljoen was.

6 Bizar: Head-To-Toe White Ensemble

Nadat Lady Gaga uitstapte in New York City met deze waanzinnige witte look van top tot teen, vergeleken mensen haar met een ijsbeer en zelfs een Muppet. We weten niet hoe we het echt moeten noemen, maar het was absoluut een van haar meest bizarre looks.

Het moedermonster arriveerde in maart 2014 in de Roseland Ballroom van NYC en droeg deze wilde outfit die ook werd geleverd met een bijpassend gezichtsmasker dat haar hele gezicht verborg. Volgens La Maison Gaga, terwijl veel fans dachten dat ze bont droeg, was de zangeres eigenlijk bedekt met witte ritssluitingen uit de lente/zomer 2014-collectie van ontwerper Alex Ulichny met de titel "White Noise".

5 Liefde: eruitzien als een koninklijke in Alexander McQueen

Lady Gaga leek elke keer dat ze op een rode loper stapte om met een prinsessenvibe te gaan om haar succesvolle film A Star is Born te promoten. Deze keer droeg de zangeres een prachtige Elizabethaans geïnspireerde baljurk bij de Britse première van de film. De jurk was een avant-garde Alexander McQueen-ontwerp met parelborduurwerk, verlaagde mouwen en een kraag met ruches.

Ze zag eruit als roy alty toen ze aankwam bij de première van de rode loper in Londen, gekleed in het ontwerp uit de herfst/winter 2013-collectie van wijlen McQueen, terwijl ze foto's nam naast haar co-ster Bradley Cooper.

4 Bizar: rode kanten jurk bij de MTV Video Music Awards

De MTV Video Music Awards 2009 was een geweldige avond voor Lady Gaga, die de prijs voor nieuwe artiest en beste visuele effecten en artdirection mee naar huis nam voor haar nummer 'Paparazzi'. De overwinning zou niet compleet zijn zonder dat Gaga op het podium stapte om haar prijs in ontvangst te nemen van een verbaasde Eminem in een rode kanten jurk die niet zo schandalig was als de hoofdtooi en het bijpassende rode kanten masker dat ze droeg.

Hoewel haar jurk ook transparant was, was het meest vreemde deel van haar outfit de puntige kroon en gezichtsmasker, die ze uiteindelijk afdeed om haar gezicht aan het publiek te onthullen na haar overwinning. Volgens MTV was haar jurk een ontwerp uit 1998 van Alexander McQueen, die ze regelmatig draagt.

3 Liefde: een grote entree maken op een wit paard bij de AMA's

2

Lady Gaga staat bekend om haar grootse entrees en het was niet anders voor de American Music Awards 2013 toen ze op de rode loper aankwam bovenop een wit paard dat van mensen was gemaakt. Hoewel haar entree een van haar meest over-the-top was, was haar outfit en minimale make-uplook verbluffend.

Gaga was destijds het gezicht van Versace, dus het was alleen maar passend dat ze verscheen in een prachtige lila Versace-jurk. Ze combineerde de jurk met een harnasachtig harnas van kettingen om haar borst. Destijds deelde Gaga haar opwinding over het werken met de high-end ontwerper en verklaarde: "Donatella is familie voor mij en ze heeft mijn carrière altijd zo gesteund. Het was een geweldige ervaring en het is een geweldige staatsgreep voor de fans ook."

1 Bizar: de beroemde vleesjurk bij de MTV Video Music Awards 2010

De meest spraakmakende jurk van Lady Gaga was de vleesjurk met bijpassende vleesschoenen die ze droeg tijdens de MTV Video Music Awards 2010. De jurk was gemaakt van echt rauw rundvlees, wat tot niemands verbazing voor opschudding zorgde bij PETA.

Gaga sprak echter over haar modekeuze en wees op het belang ervan voor de rechten van homoseksuele soldaten. De zangeres ging ook naar de show van Ellen DeGeneres en verklaarde: "Als we niet opkomen voor waar we in geloven, als we niet vechten voor onze rechten, zullen we binnenkort net zoveel rechten hebben als het vlees op onze botten."

Aanbevolen: