Britney Spears & 9 andere beroemdheden die we vergaten waren op 'How I Met Your Mother

Inhoudsopgave:

Britney Spears & 9 andere beroemdheden die we vergaten waren op 'How I Met Your Mother
Britney Spears & 9 andere beroemdheden die we vergaten waren op 'How I Met Your Mother
Anonim

How I Met Your Mother ging in première in 2005 en het duurde niet lang voordat het een van de beste sitcoms van de vroege jaren 2000 werd. In de loop van negen seizoenen ontving het meer dan twintig beroemde gasten. Hoe groter de show werd, hoe meer bekendheid de gastberoemdheden waren. Ze speelden allerlei rollen: familieleden, bazen en meestal romantische interesses.

Hoewel we ons allemaal celebs herinneren die grotere rollen in de show hadden, zoals Sarah Chalke en Jennifer Morrison, vervaagde de herinnering aan anderen snel. Het is tijd om ons geheugen op te frissen en tien beroemdheden opnieuw te bezoeken die in de show verschenen.

10 Lucy Hale

Lucy Hale speelde Robin's jongere zus Katie die Robin kwam bezoeken in 'First Time In New York' van seizoen 2. Ze vertrouwde haar zus toe dat ze van plan was haar maagdelijkheid te verliezen, wat de groep ertoe bracht te bespreken hoe ze die van hen verloren.

Marshall en Lily herinnerden zich dat ze op de universiteit zaten, terwijl Ted op het bovenste bed zat te luisteren. Barney loog over het verlies van de zijne en vertelde in plaats daarvan het verhaal van Dirty Dancing.

9 Katie Holmes

Naomi AKA the Slutty Pumpkin was een personage dat voor het eerst werd geïntroduceerd in seizoen 1, maar het duurde tot seizoen 7 voordat ze haar gezicht onthulde. Omdat hij jarenlang wachtte om erachter te komen wie het meisje in het kostuum was, was hij vastbesloten om het te laten werken.

Helaas hadden Naomi en Ted niet veel gemeen, waardoor hun relatie een van de slechtste (of in ieder geval vergeetbare) Ted ooit was.

8 Tim Gunn

De Project Runway-ster portretteerde zichzelf in verschillende afleveringen van How I Met Your Mother. Hij is Barney's kleermaker voor noodgevallen en werd voor het eerst geïntroduceerd in 'Girls Versus Suits' van seizoen 5, de aflevering die eindigt met het muzikale nummer 'Nothing Suits Me Like A Suit' van Neil Patrick Harris.

Mr. Gunn was ook te zien in 'The End Of The Aisle', de aflevering waarin de bruiloft van Barney en Robin centraal stond.

7 Mandy Moore

Mandy Moore speelde een personage dat in niets lijkt op Jamie uit A Walk To Remember. In de première-aflevering 'Wait For It' van seizoen 3 speelde ze Amy, een onruststoker die Ted mee uit nam op een waanzinnig avondje uit, waardoor hij uiteindelijk een tatoeage op zijn onderrug kreeg.

Ted ging alleen uit met Amy omdat hij niet wilde dat Robin 'de breuk zou winnen'. Ze kwam net thuis uit Argentinië en had een aantrekkelijke jonge man meegenomen - geportretteerd door niemand minder dan Enrique Iglesias.

6 James Van Der Beek

Katie Holmes was niet de enige Dawson's Creek-ster die optrad in How I Met Your Mother. James Van Der Beek speelde Simon, Robins eerste liefde. In 'Sandcastles in the Sand' van seizoen 3 bezocht hij New York en het bleek dat Robin low-key nooit over hem heen was gekomen.

Hij was een loser, maar Robin zag het niet. Ze werd uiteindelijk door hem gedumpt voor hetzelfde meisje dat hij al die jaren geleden deed.

5 Britney Spears

Britney Spears speelde Abby, Stella's naïeve receptioniste die verliefd werd op Ted. Ted was buitengewoon aardig tegen haar, maar alleen om Stella ertoe te brengen hem aardig te vinden. Tegen het einde van 'Ten Sessions' sliep ze met Barney nadat ze hem alles had verteld over Ted en wat hij haar had aangedaan.

Maar dat was niet het einde van Abby: ze verscheen in 'Everything Must Go' als de mysterieuze vrouw die achter Barney's pogingen tot one night stands zat.

4 Bryan Cranston

Bryan Cranston speelde Teds baas, Hammond Druthers in seizoen 2. Hij was onwetend, onbeschoft en gezaghebbend, waardoor Lily het recht in eigen handen nam en hem strafte door zijn honkbal af te nemen.

Bryan Cranston was niet de enige Breaking Bad-ster die in de show verscheen. Bob Odenkirk (ook bekend als Saul Goodman) speelde de baas van Marshall.

3 Katy Perry

De grootste beroemdheidsgast van seizoen 6 was absoluut Katy Perry die in 'Oh Honey' verscheen. Ze speelde Honey, Zoey's goedgelovige neef. Zoey regelde haar met Ted, maar het was Barney die met haar eindigde. Het was duidelijk dat Ted gevoelens voor Zoey had en het bleek dat zij hetzelfde voor hem voelt.

De meest memorabele scène met Perry was waarschijnlijk haar reactie op Barney die instortte en huilde nadat ze hem vroeg: "Wie is je vader?".

2 Kim Kardashian

Toen Marshall zich ongemakkelijk voelde over het gebruik van de badkamer op het werk, begonnen de covers van tijdschriften tegen hem te praten. In plaats van toe te geven dat hij naar het toilet moet, begon hij de flat te gebruiken en ontdekte zo dat Robin en Ted een relatie hadden.

Kim Kardashian was een van de modellen op de omslag van een tijdschrift. Ze sprak met Marshall aan het einde van de aflevering, toen hij al de moed had verzameld om zelfverzekerd door de gang te lopen die naar de badkamer leidde.

1 Jennifer Lopez

Jennifer Lopez speelde Anita, nog een andere mogelijke aansluiting van Barney's in 'Of Course'. Het bleek dat Anita Of Course You're Still Single, Take a Look at Yourself, You Dumb Slt las, een boek voor vrouwen die op zoek zijn naar ware liefde.

Aanbevolen: