Fans reageren op Chad Michael Murray als Ted Bundy in nieuwe film

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Chad Michael Murray als Ted Bundy in nieuwe film
Fans reageren op Chad Michael Murray als Ted Bundy in nieuwe film
Anonim

Als de meeste mensen aan Chad Michael Murray denken, denken ze aan de charmante Lucas Scott, deels buurjongen en deels buitenstaander, uit One Tree Hill. Murray speelde ook in een paar Hallmark Channel- en Lifetime-films waar hij een romantische liefdesbelang speelde die absoluut zwijgzaam was.

Het is ook het vermelden waard dat hij de mannelijke hoofdrol speelde in A Cinderella Story. De rol die ons allemaal deed twijfelen aan zijn charme en dubbele persoonlijkheid - de sportieve man vermengd met de schrijver; de jongen die echt beide kan.

Hoewel die rollen goed bij zijn persoonlijkheid en uiterlijk passen, heeft hij ook rollen gespeeld met een donkere kant. Zoals de sekteleider in Riverdale en gastrollen gespeeld in series als Scream Queens en films als Camp Cold Brook.

Dus toen, slechts enkele dagen geleden, de trailer werd onthuld voor Ted Bundy: American Boogeyman met Murray als Ted Bundy, hadden fans gemengde gevoelens over het project. Natuurlijk zullen die-hard Murray-fans afstemmen en weten dat hij de rol zal kunnen spelen, maar sommigen zijn niet zo enthousiast om hem de seriemoordenaar te zien spelen.

Terwijl Bundy een van de meest beruchte moordenaars en verkrachters is, en alles wat hij zijn slachtoffers aandeed, maakt hem verontrustend en walgelijk; het punt is dat hij zijn uiterlijk gebruikte om vrouwen te charmeren. Dus wanneer acteurs als Zac Efron en Chad Michael Murray worden gecast om hem te spelen, is het om te laten zien dat deze moordenaars hun 'looks' en 'charme' kunnen gebruiken om mensen in het gareel te houden.

Dit is wat fans op Twitter zeggen over Ted Bundy: American Boogeyman en Murray portretteren de moordenaar.

10 Deze fan is klaar om hun 1 crush te zien in zijn nieuwe rol

Deze gebruiker is al heel lang fan van Chad Michael Murray en ze kunnen niet wachten om de film te zien. Ze noemden Murray hun nummer 1 crush, ze zeiden dat de trailer er goed uitziet en ze kunnen niet wachten om de film te zien! We moeten zeggen, we zijn het eens. Hoewel het onderwerp donker is, wachten echte misdaadfans en fans van Murray op deze film.

9 Deze gebruiker is niet zo zeker van Chad als Bundy

Deze gebruiker is niet zeker van Murray als Bundy. Ze zeggen dat ze niet zo zeker zijn over Chad Michael Murray als Ted Bundy, en zijn toch van plan om de film te bekijken. Veel andere fans herhaalden dit idee ook. Ze zijn om verschillende redenen niet zeker van de beslissing, maar ze zijn nog steeds van plan om af te stemmen.

8 Deze gebruiker raakte een beetje in de war

Deze Tweet maakte ons behoorlijk aan het lachen. Deze gebruiker had Murray door elkaar gehaald met een andere Tsjaad, en ze begrepen niet helemaal hoe ze Ted Bundy zouden afschilderen. Bijgevoegd is een foto van aan wie ze oorspronkelijk dachten toen ze het nieuws hoorden; en we snappen het. We zien dat ook niet echt werken.

7 Deze fan zag de castingbeslissing aankomen

Na het bekijken van Riverdale zag deze gebruiker dat Murray kan worden gecast als iemand anders met een donkere streep. Op Riverdale speelde Murray een griezelige sekteleider, en zonder spoilers weg te geven voor degenen die het nog moeten zien, was er nog een ander element dat zijn karakter over de top nam. Dus natuurlijk, wetende wat hij deed als leider van The Farm, ziet deze fan hem in staat om de rol van Bundy te spelen.

6 Deze gebruiker wil dat je Ted Bundy onthoudt voor wie hij is

Deze gebruiker wil mensen eraan herinneren wie Ted Bundy werkelijk is, en veel gebruikers herhaalden dit ook. Ze zeiden dat Bundy niet aantrekkelijk of charmant was en lieten een foto zien waarop hij er net zo angstaanjagend en griezelig uitzag als hij in werkelijkheid was. Dit is waar sommige fans het oneens zijn over meer films over Bundy en over meer 'aantrekkelijke' mannen die in die rollen worden gecast.

5 Deze fan is over Bundy-films, maar niet over Chad Michael Murray

Deze gebruiker houdt niet echt van een andere film over Ted Bundy, maar ze zijn dol op een andere film met Chad Michael Murray. We moeten zeggen dat we het eens zijn met het sentiment hier, Murray is echt een aantrekkelijke kerel!

4 Deze fan laat hun Lucas Scott niet casten als een moordenaar

Deze fan sloeg de spijker op de kop in termen van One Tree Hill-fans. Niemand gaat hun Lucas Scott in Ted Bundy veranderen. Ze hebben zich niet aangemeld voor hun droom tienerhartenbreker om deze rol op zich te nemen! Ze zijn klaar om te praten met degene die deze castingbeslissing heeft genomen.

3 Deze fan zegt dat Zac Efron en Chad Michael Murray hier te aantrekkelijk voor zijn

Deze gebruiker zegt dat mensen niet serieus kunnen zijn in termen van het aantrekkelijk vinden van Bundy, vooral niet aantrekkelijk genoeg om acteurs als Zac Efron en Chad Michael Murray te laten spelen.

2 Deze gebruiker is klaar voor twee paden om één te worden

Deze gebruiker heeft twee paden die elkaar kruisen in één en gebruikte de hand-schudde emoji om de samenvoeging van beide te laten zien.

1 Deze gebruiker gaat de film kijken, wat er ook gebeurt

Deze fan is een andere die zich druk maakt over Ted Bundy, maar ze zijn ook een fan van Chad Michael Murray - dus ze zijn van plan ernaar te kijken. Fans van Murray willen de projecten zien waar hij bij betrokken is.

Aanbevolen: