Fans reageren op teaser-trailer voor de nieuwe Netflix-film van Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence

Inhoudsopgave:

Fans reageren op teaser-trailer voor de nieuwe Netflix-film van Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence
Fans reageren op teaser-trailer voor de nieuwe Netflix-film van Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence
Anonim

Don't Look Up is een binnenkort uit te brengen Netflix film die klaar staat om de wereld stormenderhand te veroveren. Cosmopolitan beschrijft het als "twee astronomen van laag niveau gaan op een gigantische mediatour om de mensheid te waarschuwen voor een naderende komeet die planeet Aarde zal vernietigen." Het unieke perspectief van deze film, in combinatie met de sterrencast, trekt echt de aandacht van fans over de hele wereld. Het wordt geclassificeerd als een sciencefiction-komediefilm en wordt niet alleen gepromoot vanwege de opwindende plotlijn, maar ook vanwege de grote namen die in de film zelf verschijnen.

Het is lang geleden dat er een film is gemaakt die zoveel sterrenkracht in zijn line-up heeft gestopt, en terwijl sommige fans afstemmen om te zien hoe het plot zich ontvouwt, zijn velen gewoon opgewonden om zoveel beroemde gezichten op één plek. Wat de reden ook is om te kijken, de wereld stemt zeker af, en de hype rond deze film maakt het een van de meest langverwachte films van het jaar.

10 Fans zijn dankbaar dat het GEEN superheldenfilm is

Om te beginnen zijn fans gewoon enthousiast dat er eindelijk een film uitkomt die niet gecentraliseerd is rond superhelden. Zoveel van de inhoud die dit jaar is uitgebracht, is gebaseerd op superheldenfilms, en het feit dat deze film een heel andere verhaallijn heeft, was een aantrekkelijk element voor fans. Ze zijn verheugd dat ze een realistischer concept kunnen volgen in deze film.

9 Fans stromen massaal om Chris Evans te zien

Tussen de sterrencast v alt één beroemd gezicht echt op tussen de andere. Fans lijken massaal naar deze film te stromen om Chris Evans te zien. Hij heeft een enorme aanhang en het feit dat hij deel uitmaakt van deze all-star cast is een enorme aantrekkingskracht geweest voor veel mensen die nu van plan zijn om af te stemmen, gewoon om hem te zien. Gezien het aantal beroemde mensen dat in deze film de hoofdrol speelt, lijkt Evans erg hoog te scoren bij de fans.

8 Geweldige cast, overweldigende trailer

De all-star cast is al geïdentificeerd als een grote aantrekkingskracht op deze film, maar helaas was de trailer een 'miss' voor sommige fans. Veel mensen waren opgewonden om de trailer te zien vallen, maar nadat ze hem hadden bekeken, gingen nogal wat fans naar sociale media om te zeggen dat ze niet onder de indruk waren van wat ze zagen. De tijd zal leren hoe de film het zal doen nadat fans de volledige inhoud hebben bekeken.

7 Waarom wordt het niet goed gepromoot?

Degenen die nog niet veel over deze film hebben gehoord, zijn niet de enige. De algemene consensus onder fans is dat deze film enorm ondergepromoot wordt, en ze kunnen gewoon niet begrijpen waarom. Er zijn zoveel grote namen in dit ene project verpakt, dat het alleen maar logisch zou zijn als de promotie dat feit zou weerspiegelen. Helaas is er niet veel gedaan om deze film te plagen of te promoten, waardoor fans zich echt afvragen waarom deze niet meer in de schijnwerpers komt te staan.

6 Fans kunnen echt niet wachten op 'Don't Look Up'

Veel fans gingen naar sociale media om te verklaren dat ze gewoon niet kunnen wachten op de release van deze film. Ze willen alles weten over de plotontwikkeling en zijn benieuwd naar wat voor soort avonturen hun favoriete sterren zullen beleven terwijl deze film zich ontvouwt. Fans zijn enthousiast en tellen af tot ze deze film eindelijk in zijn geheel kunnen zien.

5 'Don't Look Up' is een film vol iconen

Kid Cudi en Ariana Grande behoren tot veel van de iconische namen die zijn gecast voor Don't Look Up Fans kwijlen over het aantal enorme, iconische castleden dat zijn te zien in deze film en zijn zo verbaasd over het feit dat ze allemaal tegelijkertijd op het scherm zullen verschijnen. De meeste films bevatten een of twee grote namen en een reeks extra's en kleinere, minder bekende acteurs, maar deze film draait het script volledig om door een hele parade van iconen binnen te halen, die allemaal in dezelfde productie verschijnen.

4 Sommigen zijn in de war over TikTokers en zangers die worden gecast

Don't Look Up spreekt een breed spectrum van fans aan door niet alleen filmacteurs, maar ook een verscheidenheid aan zangers en TikTok-sterren als onderdeel van de cast op te nemen. Terwijl velen als gevolg van dit feit massaal naar deze film komen, hebben anderen deze film snel gesleept voor het inschakelen van TikTok-sterren en andere artiesten. Deze critici zijn niet geïnteresseerd in het zien van andere artiesten die acteerrollen op zich nemen en zijn helemaal niet onder de indruk van dit concept.

3 Hoe kan Netflix dit betalen?

Een hele reeks fans geeft commentaar op de waanzinnige hoeveelheid geld die Netflix moet hebben uitgegeven om namen als Jennifer Lawrence, Chris Evans, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Ariana Grande, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Matthew Perry veilig te stellen, Kid Cudi en Jonah Hill… en dat zijn er maar een paar. Deze indrukwekkende cast heeft Netflix zeker een aardige cent gekost, en fans willen weten hoe ze voldoende cashflow hebben verzameld om deze hoogwaardige cast te ondersteunen.

2 Veel nieuwsgierigheid rondom Matthew Perry

Matthew Perry maakte de castlijst in sommige publicaties, maar zijn naam werd merkbaar verwijderd van de castlijst toen IMDB informatie vrijgaf over Don't Look Up. Fans willen weten of hij nog steeds deel uitmaakt van deze film of dat er iets kapot is gegaan tussen hem en Netflix voordat de film klaar is. Als hij in de laatste versie van de film zal verschijnen, willen fans weten hoe hij eruitziet en klinkt en zijn ze benieuwd of het beter met hem lijkt te gaan na de recente publieke worsteling met zijn gezondheids- en verslavingsproblemen.

1 Wat is er met het loonverschil?

De loonschaal van deze film wordt ook in twijfel getrokken door sommige fans met arendsogen. Ze hebben een loonverschil opgemerkt tussen de mannen en vrouwen in deze film, en hebben zich gericht op het feit dat Leonardo DiCaprio maar liefst $30 miljoen verdiende voor deze film, terwijl Jennifer Lawrence $25 miljoen binnenbracht.

Ze willen graag weten waarom er hier geen gelijk loon bestond.

Aanbevolen: