Was 'A Cinderella Story' de grootste film die Chad Michael Murray ooit heeft gemaakt?

Inhoudsopgave:

Was 'A Cinderella Story' de grootste film die Chad Michael Murray ooit heeft gemaakt?
Was 'A Cinderella Story' de grootste film die Chad Michael Murray ooit heeft gemaakt?
Anonim

Acteur Chad Michael Murray werd beroemd dankzij zijn vertolking van Lucas Scott in de dramaserie One Tree Hill - een personage dat hij speelde van 2003 tot 2009. Behalve One Tree Hill staat de acteur ook bekend om zijn werk op shows als Dawson's Creek, Gilmore Girls, Agent Carter en Riverdale.

Vandaag richten we ons echter op de films van Chad Michael Murray. Is de tiener-rom-com A Cinderella Story de meest succesvolle film waarin de acteur heeft gespeeld als het gaat om inkomsten uit de kassa? Blijf scrollen om erachter te komen!

9 'Cavemen' - Box Office: $ 4 miljoen

De aftrap is de komediefilm Cavemen uit 2013. Daarin speelt Chad Michael Murray Jay, en hij schittert naast Skylar Astin, Camilla Belle, Dayo Okeniyi, Alexis Knapp en Kenny Wormald. De film volgt een jonge man in Los Angeles die worstelt om echte relaties aan te gaan - en heeft momenteel een 5,2 beoordeling op IMDb. Cavemen verdienden uiteindelijk $ 4 miljoen aan de kassa.

8 'The Haunting In Connecticut 2: Ghosts Of Georgia' - Box Office: $ 5,1 miljoen

De volgende op de lijst is de psychologische horrorfilm uit 2013 The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia. Daarin speelt Chad Michael Murray Andy Wyrick, en hij schittert naast Abigail Spencer, Katee Sackhoff, Emily Alyn Lind en Cicely Tyson.

De film is een vervolg op The Haunting in Connecticut uit 2009 en heeft momenteel een 5,2 beoordeling op IMDb. The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia verdiende uiteindelijk $ 5,1 miljoen aan de kassa.

7 'Megiddo: The Omega Code 2' - Box Office: $6 miljoen

Laten we verder gaan met de religieuze sci-fi-avonturenfilm Megiddo: The Omega Code 2 uit 2001. Daarin portretteert Chad Michael Murray David Alexander, en hij speelt naast Michael York, Michael Biehn, Diane Venora, R. Lee Ermey en Udo Kier. De film is een vervolg op The Omega Code uit 1999 en heeft momenteel een beoordeling van 3,9 op IMDb. Megiddo: The Omega Code 2 verdiende uiteindelijk $ 6 miljoen aan de kassa.

6 'Fruitvale Station' - Kassa: $ 17,4 miljoen

De biografische dramafilm Fruitvale Station uit 2013 waarin Chad Michael Murray officier Ingram speelt, is de volgende. Naast Murray zijn er in de film ook Michael B. Jordan, Melonie Diaz, Kevin Durand, Ahna O'Reilly en Octavia Spencer te zien. Fruitvale Station is gebaseerd op de gebeurtenissen die leidden tot de dood van Oscar Grant in 2009 - en heeft momenteel een 7,5 op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 17,4 miljoen op aan de kassa.

5 'Left Behind' - Box Office: $ 27,4 miljoen

De volgende op de lijst is de apocalyptische thriller-film Left Behind uit 2014. Daarin speelt Chad Michael Murray Cameron "Buck" Williams, en hij schittert naast Nicolas Cage, Cassi Thomson, Nicky Whelan, Jordin Sparks en Lea Thompson.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1995 van Tim LaHaye en Jerry B. Jenkins - en heeft momenteel een 3,1 beoordeling op IMDb. Left Behind verdiende uiteindelijk $ 27,4 miljoen aan de kassa.

4 'A Madea Christmas' - Box Office: $53,4 miljoen

Laten we verder gaan met de kerstkomedie uit 2013 A Madea Christmas waarin Chad Michael Murray Tanner McCoy speelt. Naast Murray zijn er in de film ook Tyler Perry, Kathy Najimy, Anna Maria Horsford, Tika Sumpter en Eric Lively te zien. A Madea Christmas is de achtste film in het filmische universum van Madea - en heeft momenteel een beoordeling van 4,8 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 53,4 miljoen aan de kassa.

3 'House Of Wax' - Box Office: $ 70,1 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de slasher-film House of Wax uit 2005. Daarin speelt Chad Michael Murray Nick Jones en schittert hij naast Elisha Cuthbert, Brian Van Holt, Paris Hilton, Jared Padalecki en Jon Abrahams. House of Wax is een losse remake van de gelijknamige film uit 1953 - en heeft momenteel een 5,4 rating op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 70,1 miljoen op aan de kassa.

2 'A Cinderella Story' - Box Office: $ 70,1 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de tiener-rom-com A Cinderella Story uit 2004, waarin Chad Michael Murray Austin Ames speelt. Naast Murray zijn er in de film ook Hilary Duff, Jennifer Coolidge, Regina King, Dan Byrd en Madeline Zima te zien. A Cinderella Story is de modernisering van de klassieke Assepoester-folklore en heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk ook $ 70,1 miljoen aan de kassa - wat betekent dat hij zijn plek deelt met House of Wax.

1 'Freaky Friday' - Box Office: $ 160,8 miljoen

En tot slot, de lijst met plek nummer één is de fantasy-komedie Freaky Friday uit 2003. Daarin speelt Chad Michael Murray Jake, en hij schittert naast Jamie Lee Curtis, Lindsay Lohan, Harold Gould en Mark Harmon. Freaky Friday is gebaseerd op de gelijknamige roman van Mary Rodgers uit 1972 - en heeft momenteel een 6,3 rating op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 160,8 miljoen op aan de kassa, waardoor het op het moment van schrijven de meest succesvolle film van de acteur is.

Aanbevolen: