Fans reageren op geruchten over een zwarte superman voor nieuwe DC-film

Inhoudsopgave:

Fans reageren op geruchten over een zwarte superman voor nieuwe DC-film
Fans reageren op geruchten over een zwarte superman voor nieuwe DC-film
Anonim

Hollywood probeert de fouten van zijn overweldigend witte filmlandschap recht te zetten. Zelfs de meest recente. Niet lang nadat Bridgerton-ster Regé-Jean Page naar verluidt werd afgewezen voor de rol van Superman's grootvader in de serie Krypton, lijken Warners en DC op zoek te zijn naar een zwarte acteur om Clark Kent aka Kal-El te spelen.

Wordt de volgende versie van Superman gespeeld door een zwarte acteur?

Een artikel gepubliceerd door The Hollywood Reporter suggereert dat Warners en DC op zoek zijn naar een zwarte superheld voor de film die is geschreven door de zwarte scenarioschrijver Ta-Nehisi Coates. Een zwarte regisseur is ook een concrete mogelijkheid, met een paar namen die in de hoed worden gegooid, waaronder Regina King en Shaka King.

Dergelijke geruchten volgen de beweringen over racistisch misbruik van acteur Ray Fisher, die Cyborg speelt in de DC-superheldenensemble-film Justice League. Fisher is een van de acteurs die schrijver, regisseur en producer Joss Whedon heeft beschuldigd van racistisch en ongepast gedrag op de set. In een vervolgexposé hintte Fisher ook naar topmanagers bij Warners en DC die het vermeende gedrag van Whedon mogelijk maakten.

Fans hebben gemengde reacties op geruchten over een zwarte Kal-El

Het artikel over de mogelijkheid om een Black Superman te hebben, werd gepubliceerd op de verjaardag van Henry Cavill. Sommige DC-fans stelden de timing niet op prijs, aangezien de Engelse acteur de nieuwste versie van de superheld speelt.

“Dit is belangrijk voor de samenleving, maar het posten van dit tijdens de verjaardag van de acteur die de andere Superman speelt, stuurt een vreemd bericht. Het is bijna alsof je zegt dat ze niet naast elkaar kunnen bestaan. Ik denk dat we beide kunnen hebben, dat is de ideale wereld voor mij”, twitterde een gebruiker.

Anderen in het fandom begrijpen echter gewoon niet de keuze om een zwarte acteur te hebben om een personage te spelen dat traditioneel blank was.

De ontwaakte brigade zal alles vernietigen waar we van houden onder het mom van 'inclusie en diversiteit', schreef een gebruiker.

Alle ruzies over ras werden efficiënt de kop ingedrukt door een DC-fan, die uitlegde waarom het hebben van een zwarte superheld geen dramatische verandering zal zijn.

"Waarom moet Superman worden gespeeld door een blanke acteur? Hij is een freaking alien. Wie zegt dat er zelfs zoiets bestaat als witheid op Krypton? Dit is geen 'race-bending'. Het is gewoon een andere benadering, " schreven ze.

Eindelijk lijkt een fan behoorlijk opgewonden te zijn bij het vooruitzicht van meer zwarte representatie in superheldenfilm en televisie.

"Black Captain America en Black Superman IKTR!" ze schreven, en voegden een videomontage toe van acteur Anthony Mackie die het schild van Captain America vasthoudt aan de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier.

Aanbevolen: