20 karakters in Game of Thrones die 100% nutteloos waren

Inhoudsopgave:

20 karakters in Game of Thrones die 100% nutteloos waren
20 karakters in Game of Thrones die 100% nutteloos waren
Anonim

Het laatste seizoen van Game of Thrones heeft bewezen een van de meest polariserende ooit te zijn - kijk maar eens naar de gestage daling van de IMDb-beoordelingen. Fantheorieën, die in de loop der jaren zijn ontwikkeld, bleken vaak vruchteloos te zijn omdat personages niet deden wat ze dachten, hun karakter volledig veranderden of zonder pardon werden vermoord zonder waarschuwing.

Maar zelfs vóór dit laatste seizoen heeft GoT behoorlijk wat controverses en karakterhaat gehad. Met acht seizoenen en een veelvoud aan acteurs zijn er maar een beperkt aantal personages die genoeg vlees krijgen om mee te werken, terwijl anderen meer dan een beetje eendimensionaal eindigen. Met gevechten voor de IJzeren Troon en gevechten voor de wereld als geheel die tegelijkertijd plaatsvinden, zijn er enkele personages die niet veel hebben gedaan - en zelfs minder. Deze 20 karakters van de hitshow bewezen dat sommige karakters soms gewoon nutteloos zijn!

20 Rickon Stark

Afbeelding
Afbeelding

Twee woorden (één indien afgebroken): Zigzag.

Rickon Stark, de jongste van het gezin, was eigenlijk drie hele seizoenen afwezig en de show heeft nauwelijks geleden onder het verlies van hem. Het minst uitgewerkte personage in de familie, Rickon's meest gedenkwaardige verschijning was toen hij volkomen nutteloos bleek te zijn en in een rechte lijn naar zijn dood rende.

19 Daario Naharis

Afbeelding
Afbeelding

Daario Naharis was misschien een tijdje een leuke eye-candy en gaf Daenerys iemand anders om warm en zwaar mee te worden na het verlies van Khal Drogo, maar de kerel verdween als het ware spoorloos. In plaats van met Dany naar het westen te gaan, kreeg hij te horen dat hij in Mereen moest chillen, met de vraag of hij echt zo onmisbaar was als hij ons had doen geloven.

18 Gilly

Afbeelding
Afbeelding

Gilly bestond al sinds seizoen 2, maar nadat ze een baby had gekregen en het met Sam op een boot had gedaan, heeft ze niet echt veel te doen gehad in de show. Zelfs de fantheorie over de Night King die naar het westen trok op zoek naar Gilly's baby bleek vruchteloos, dus het meest interessante aspect van Gilly's karakter was allemaal voor niets.

17 Myrcella Baratheon

Afbeelding
Afbeelding

Arme Myrcella Baratheon. Verzonden naar een huwelijk in Dorne, werd het personage (zoals Daario) herschikt toen ze meer schermtijd kreeg. Ondanks een gedenkwaardige reünie met Jamie (waarin ze onthulde dat ze wist dat hij haar vader was), werd het Dorne-complot gehaat door fans, en we leerden nooit genoeg over Myrcella om veel te voelen toen ze stierf.

16 Tommen Baratheon

Afbeelding
Afbeelding

De jongste van de Barathon-kinderen, Tommen, was er gewoon een beetje. Hij was niet slecht zoals zijn broer Joffrey of sluw zoals Cersei, hij bestond gewoon als een jongenskoning. Tommen deed niet veel behalve er nutteloos uitzien, en hoewel zijn dood een schok was, maakte het in ieder geval een einde aan zijn ongelooflijk saaie heerschappij als koning.

15 Quaithe

Afbeelding
Afbeelding

Herinner je je Quaithe nog? Tijdens Dany's reis naar Qarth kregen we veel profetieën en voorafschaduwingen, waarvan veel op niets uitkwamen, inclusief dit gemaskerde personage. Kijkers dachten dat ze iets spannends kregen, maar in plaats daarvan was Quaithe er alleen om Dany te waarschuwen dat ze haar draken wilden en dat Jorah Mormont van haar hield. Geeuw.

14 Podrick Payne

Afbeelding
Afbeelding

Is Podrick Payne een lief personage? Absoluut. Vragen we ons nog steeds af wat hij deed in het bordeel dat die vrouwen inspireerde om zijn geld terug te geven? Vast en zeker. Dat gezegd hebbende, heeft Pod niet veel nut, die meer opereerde als Tyrion's lakei en student (en vervolgens die van Brienne) in plaats van een personage op zich.

13 Mace Tyrell

Afbeelding
Afbeelding

Wie kan er niet anders dan verbleken naast Olenna Tyrell, de zuurtongige dame van Highgarden? Haar zoon, Mace, bood een beetje komische verlichting in wat een ongelooflijk sombere show kan zijn, maar hij had niet veel persoonlijkheid of deed helemaal niet veel. Hij wisselde zijn hele leven tussen koningen en zijn dood was slechts een van de vele.

12 Hizdahr Zo Loraq

Afbeelding
Afbeelding

Als je Daenerys Targaryen om hulp gaat smeken, word je niet zwak, en Hizdahr Zo Loraq was alleen dat: zwak. Hij smeekte Dany om zijn vader te begraven, hij was doodsbang voor haar draken, hij vroeg om met Dany te trouwen, en toen deed hij niets toen ze werden aangevallen door de Zonen van de Harpij in de vechtkuilen.

11 Kevan Lannister

Afbeelding
Afbeelding

Net als Mace Tyrell verdween Kevan Lannister gewoon naar de achtergrond toen hij omringd werd door zijn veel interessantere en levendigere familieleden. Meeker dan zijn broer Tywin, zwakker dan zijn nicht Cersei, Kevan was een vergeetbaar personage dat omkwam in de Sept van Baelor (samen met weer interessantere personages) toen Cersei haar wildvuuraanval ontketende.

10 De zandslangen

Afbeelding
Afbeelding

Heeft iemand ooit echt van de zandslangen gehouden? De drie zussen waren zo pijnlijk eendimensionaal en saai dat niemand echt om hun vechtscènes gaf of het erg vond toen ze uiteindelijk werden vermoord. Ze uit elkaar houden was moeilijk en eerlijk gezegd niet de moeite waard, omdat ze faalden in alles wat ze probeerden te doen!

9 Euron Greyjoy

Afbeelding
Afbeelding

Aangekondigd als een slechterik die nog erger is dan Joffrey of Ramsay, bleek Euron Greyjoy meer vervelend dan angstaanjagend te zijn. (Blijkbaar is hij veel beter in de boeken.) De opschepperige piraat was een sukkel die zo ver kwam als hij deed dankzij lui later seizoen schrijven, maar hij slaagde er nog steeds in om te sterven als de nutteloze griezel die hij was.

8 De berg

Afbeelding
Afbeelding

The Mountain was toen hij nog leefde een geweldig personage, grotendeels dankzij zijn gevecht met Oberyn Martell. Toen hij werd gereanimeerd, was de Berg nutteloos, een grote zak met spieren en harnassen die stil rond stond en stijf liep als er om werd gevraagd. De Hound verdiende iemand met meer persoonlijkheid om te vechten om zijn sluiting te krijgen.

7 Robin Arryn

Afbeelding
Afbeelding

Voor zijn gloed in de laatste aflevering van GoT, was Robin Arryn een kleine snotaap wiens nuttigste moment was toen Sansa hem in het gezicht sloeg. Ondanks dat we werden begeleid door Littlefinger (wat interessant zou zijn geweest), zagen we Robin niet veel, en hoewel hij het leger van de Vale naar de Battle of the Bastards stuurde, weten we dat dat meer de beslissing van Littlefinger was dan de zijne.

6 The Waif

Afbeelding
Afbeelding

Net als Dorne duurde Arya's tijd in Braavos te lang met niet veel actie - en de Waif is daar grotendeels verantwoordelijk voor. Terwijl Jaqen H'ghar Arya's leraar was, nam de Waif de meer irritante rol van pester op zich. Het verwijderen van haar uit het complot zou niets veranderd hebben, met Jaqen H'ghar in haar plaats.

5 Loras Tyrell

Afbeelding
Afbeelding

Sorry voor alle Lora-fans, maar de mooie blonde ridder was uiteindelijk een nutteloos personage. Hoewel hij interessant had kunnen zijn als een tragische figuur na de dood van zijn geliefde Renly, werd hij in plaats daarvan saai zonder veel te doen, vooral nadat hij gevangen werd genomen door de High Sparrow. Elke persoonlijkheid voor Loras bestaat vrijwel niet.

4 Doran Martell

Afbeelding
Afbeelding

Een ander personage uit Dorne, Doran Martell, was de broer van Oberyn, en hij was er maar voor een enkele aflevering! De rust in tegenstelling tot de storm die Oberyn was, Doran deed niet veel van alles - en het was zijn ineffectiviteit en passiviteit waardoor hij door Ellaria werd vermoord, als een raar soort wraak voor haar overleden geliefde.

3 Meera Reed

Afbeelding
Afbeelding

We zijn het er waarschijnlijk allemaal over eens dat de afleveringen die zich richtten op Bran's reis naar het noorden, enkele van de saaiste waren die er bestonden, en Meera Reed hielp de dingen niet. Samen met haar broer Jojen functioneerden de broers en zussen beter als pakezels, die dingen droegen en vervolgens, na Hodors dood, Bran droegen. Nadat ze Bran aan Jon heeft afgeleverd, gaat Meera gewoon weg, en we hebben haar afwezigheid nooit echt opgemerkt.

2 Harry Strickland

Afbeelding
Afbeelding

Na al het gepraat over de Golden Company, de beroemde vechtende huurlingen, hadden we meer verwacht van Harry Strickland. In plaats van te vechten, rende Harry gewoon weg van Dany's draken, zag King's Landing branden en werd toen van achteren gespietst. Gezien hoeveel fans hebben geïnvesteerd in de mogelijkheid van een woedende strijd tussen beide partijen, was Harry's optreden een nutteloze teleurstelling.

1 Zemelen Stark

Afbeelding
Afbeelding

De meest nutteloze – en frustrerende – van alle personages is Bran Stark. Nadat hij de Three-Eyed Raven was geworden, keek enge Bran gewoon naar mensen en ging zitten. Fantheorieën boden hem zoveel kansen om interessant te zijn - hij is de Nachtkoning! Hij is allemaal de Brandon Starks! - en toch lieten de showrunners hem in plaats daarvan het grootste deel van de tijd niets doen en toch tot koning worden gekroond. Zucht.

Aanbevolen: