10 Gen 1 Normaal type Pokemon die het waard is om te hebben (en 10 totaal nutteloos)

Inhoudsopgave:

10 Gen 1 Normaal type Pokemon die het waard is om te hebben (en 10 totaal nutteloos)
10 Gen 1 Normaal type Pokemon die het waard is om te hebben (en 10 totaal nutteloos)
Anonim

Pokémon is een van de belangrijkste en meest invloedrijke franchises in de geschiedenis van de entertainmentindustrie, en het is een kracht sinds de eerste generatie werd uitgebracht. Mensen waren gebiologeerd door deze wezens uit een ver land, en ze konden niet wachten om ze allemaal in handen te krijgen tijdens het spelen van het spel. Dingen zijn veranderd en geëvolueerd sinds de jaren 90, wat de fandom levend en wel heeft gehouden. Er is echter iets heel speciaals aan de originele Pokémon die we onze tijd hebben besteed aan het trainen.

Er zijn een aantal verschillende soorten Pokémon die mensen kunnen vangen, waaronder normale Pokémon. Natuurlijk zijn deze Pokémon misschien niet zo populair als sommige van hun broeders, maar ze bieden veel aan degenen die bereid zijn de tijd te nemen om ze te trainen.

Vandaag gaan we kijken naar enkele van de beste en slechtste Pokémon van het normale type van de eerste generatie.

20 De moeite waard: Snorlax heeft een stevige hoeveelheid kracht

Snorlax
Snorlax

Hoewel Snorlax erom bekend staat dat hij zijn dagen doorslapt, kan deze grote man nog steeds een enorme klap uitdelen als hij door de juiste trainer wordt gebruikt. Als zodanig kan iedereen die zijn line-up wil versterken en een waardevolle competitie wil uitschakelen, overwegen een Snorlax in handen te krijgen.

19 Totaal nutteloos: Lickitung kan niet te veel doen

Lickitung
Lickitung

Lickitung is op geen enkele manier het coolste personage uit de franchise, en het feit dat het er zo vreemd uitziet, heeft mensen jarenlang sceptisch gemaakt. Niet alleen maakt zijn uiterlijk mensen ongemakkelijk, het feit dat de totale score net boven Farfetch'd ligt, helpt niet.

18 De moeite waard: Tauros is een absolute kracht

Tauros
Tauros

Mensen kunnen één blik op dit personage werpen en weten dat het om zaken gaat. Tauros is niet gemakkelijk vroeg in de serie te vangen, maar het is absoluut de moeite waard. De juiste trainer kan een manier vinden om zijn kracht te maximaliseren, en hij komt op een respectabel totaal van 490.

17 Totaal nutteloos: Farfetch'd is een vogel waar we zonder kunnen

Farf
Farf

Farfetch'd is een van die Pokémon die de meeste mensen lijken te vergeten. Het is een van de vele vogels van de eerste generatie, en het is een stuk minder populair dan de andere. Het heeft wat kracht en kan goed worden getraind, maar er zijn andere normale typen die beter zijn.

16 De moeite waard: Kangaskhan is groot en heeft de leiding

Kangaskhan
Kangaskhan

Kangaskhan, met een totaal van slechts een schaduw onder de 500, is een kolossaal wezen dat zijn wil aan anderen kan opleggen. Rivaliserende trainers zullen het moeilijk hebben wanneer Kangaskhan op het slagveld wordt losgelaten, maar het zal geen gemakkelijke taak zijn om er een te bemachtigen.

15 Totaal nutteloos: Eevee heeft coole evoluties, maar het is behoorlijk zwak

Eevee
Eevee

Er zijn hier misschien mensen die het hier niet mee eens zijn, maar laten we het uitleggen. Natuurlijk heeft Eevee de mogelijkheid om later in verschillende wezens te veranderen, maar het personage zelf biedt niet veel anders. Ja, het is schattig, maar besteed je tijd aan het vangen en trainen van iets anders.

14 De moeite waard: Pidgeot kan serieuze kracht genereren

Pidgeot
Pidgeot

Aan het begin van het spel zullen de meeste trainers een Pidgey vangen en hem langzaam trainen zodat hij door zijn evolutionaire cyclus komt. Zodra het het einde bereikt, wordt het een Pidgeot, die veel meer kracht heeft dan mensen verwachten. Het zal van pas komen tijdens de eerste paar gymgevechten.

13 Totaal nutteloos: Doduo kan de klus niet helemaal klaren

Doduo
Doduo

Doduo is een Pokémon die uiteindelijk iets veel beters wordt, maar veel trainers zullen gewoon niet in een vroeg stadium de tekortkomingen willen aanpakken om de prijs aan het einde van de weg te krijgen. Doduo op zichzelf biedt niet veel, en het heeft helemaal niet veel kracht.

12 De moeite waard: Dodrio is de definitieve vorm die trainers willen

Dodrio
Dodrio

Dodrio is de Pokémon waar de meeste trainers naar op zoek zijn, en dat is precies waarom we er graag een in onze line-up zouden willen hebben. Aangezien het de volgende schakel in de evolutionaire keten is, zou het logisch zijn dat Dodrio op bijna alle mogelijke manieren volledig superieur is aan Doduo.

11 Totaal nutteloos: Meowth heeft niet te veel om van te houden

Meowth
Meowth

Veel mensen zullen al een negatieve houding hebben tegenover Meowth gezien zijn alliantie met Team Rocket, maar hij spreekt niet voor elke andere Meowth die er is. Toch is deze Pokémon niet zo krachtig. De meeste mensen zouden liever gewoon ruilen voor een Perzische in plaats van hun tijd te besteden aan het trainen van een beetje Meowth.

10 De moeite waard: Chansey heeft meer dan je kunt zien

Chansey
Chansey

Om eerlijk te zijn, de belangrijkste reden dat we Chansey opnemen, is dat het vrij zeldzaam is en moeilijk te bereiken is. Het heeft een uniek karakter, met name zijn hoge HP, en hoewel het misschien niet zo sterk is als sommige van de andere die we aanbevelen, is het toch de moeite waard om aan de Pokédex te worden toegevoegd.

9 Totaal nutteloos: Idem is niet onze favoriet

idem dito
idem dito

Ditto ziet er misschien uit alsof het een interessant wezen zou zijn, maar het feit blijft dat het uitzonderlijk zwak is in vergelijking met de anderen op deze lijst. Natuurlijk, het hebben van een zal de invoer op de Pokedex invullen, maar dat is zo ongeveer het enige waar het goed voor is buiten zijn oppervlakkige kopieermogelijkheden.

8 Moeite waard: Fearow kan een flinke klap uitdelen

Fearow
Fearow

Begint zijn levenscyclus als een Spearow en streeft naar grootsheid, Fearow is een formidabele strijder wanneer hij door de juiste trainer wordt gebruikt. Natuurlijk, het is niet de krachtigste in zijn soort (Normaal/Vliegend), maar het is een solide toevoeging aan een line-up vroeg in het spel voor alle trainers.

7 Totaal nutteloos: Jigglypuff is schattig, maar biedt niet veel

Jigglypuff
Jigglypuff

Jigglypuff is een van de schattigste Pokémon die uit de serie komt, en hoewel Pikachu misschien wel de beroemdste is, zit deze helemaal bovenaan. Het is niet te sterk en niet zo geweldig met onervaren trainers. Vanwege dit feit zijn er tal van andere Pokémon die we zouden aanbevelen.

6 De moeite waard: Perzisch is stijlvol en sterk

Perzisch
Perzisch

Persian is een van de meest stijlvolle Pokémon in de hele serie, en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel mensen er in het echt graag een zouden willen hebben. Deze Pokémon is er een die een perfecte mix is van klasse en kracht. Het kan niet concurreren met Snorlax, maar het kan de klus klaren.

5 Totaal nutteloos: Spearow is alleen goed voor jonge trainers

speer
speer

Spearow is een kleine vogel met een stoer gezicht, dus je zou aannemen dat deze Pokémon strikt zakelijk is. Hoewel dit voor het grootste deel waar is, kan Spearow zelf alleen in het begin zwakke Pokémon tegenhouden. Het is helemaal niet bedoeld voor latere wedstrijden.

4 De moeite waard: Wigglytuff is moeilijker dan het lijkt

Wigglytuff
Wigglytuff

Wigglytuff is niet zo dreigend als het lijkt, maar dit betekent niet dat het in het minst een zwak personage is. Het heeft wel wat taaiheid en kracht, wat altijd een pluspunt is. Natuurlijk, het zal niet de sterkste Pokémon in een opstelling zijn, maar het kan een solide rotatiestuk zijn.

3 Totaal nutteloos: Rattata kan niet heel veel

Rattata
Rattata

Nou, we zeggen het niet graag, maar we hebben allemaal wel eens een Rattata moeten vangen en ons best moeten doen met zijn beperkte vaardigheden. Deze Pokémon biedt niet veel voor ervaren trainers, daarom zijn we er niet zo enthousiast over. Het krijgt echter wel bonuspunten omdat het in het begin belangrijk is.

2 De moeite waard: Raticate is sterk voor zijn grootte

Pidgey
Pidgey

Jonge trainers moeten het beste maken van wat ze in handen kunnen krijgen, en daarom zullen velen van hen een Raticate krijgen. In het begin zal deze Pokémon belangrijk zijn als het gaat om het verslaan van andere trainers en het winnen van een paar nieuwe gymbadges.

1 Totaal nutteloos: Pidgey is alleen goed aan het begin van het spel

Pidgey
Pidgey

Op dit moment kunnen we bijna aannemen dat elke persoon die ooit een Pokémon-spel heeft gespeeld, een Pidgey of vier heeft gevangen. Ze zijn in het begin overal aanwezig en de meeste mensen vertrouwen erop om hun trainingsvaardigheden aan te scherpen. Ze zijn superzwak in het grote geheel van dingen.

Aanbevolen: